Dodaj do ulubionych

Titanic 2 ?! ;/

02.01.12, 17:30
Wgl co za idiota mógł to wymyślić? ;/
Nie ma czegoś takiego jak Titanic 2! Nie może yć.. Przecież Titanic jest tylko jeden ;/ ...
Właśnie obejrzałam zwiastun i przeczytalam fabułę ale nie mogę dalej uwierzyć... Jakie to bezsensowne ! ;/
Dobzre że chociaż nie zagrał w tym di Caprio bo znienawidziłabym go chyba tongue_out BEZSENSU ! Fabuła koszmarna , koniec świata, tsunami.. boże... -,-"
A to My Heart Will Go On dodali jakieś badziewny beat... -,-
masakra...

Co o tym sądzicie?
Wiedziałyście że wgl powstało takie coś?! Ja się dowiedzialam przed chwilą i jestem w szoku ;/

PS. Proszę nie piszcie mi tu że jestem jakaś niedoinformowana bo to wiadomo od dawna, jakoś się zlożyło ze wlaśnie teraz się dowiedziałąm i jestem w szoku ; /
Obserwuj wątek
    • you_x Re: Titanic 2 ?! ;/ 02.01.12, 17:57
      hm..?
      • piotruspan Re: Titanic 2 ?! ;/ 02.01.12, 17:59
        ej weź daj link do tego to obejrzę ten zwiastun
        • you_x Re: link. 02.01.12, 18:00
          www.youtube.com/watch?v=FbyvoWlU77E&feature=fvst
          • piotruspan Re: link. 02.01.12, 18:06
            A to, ale przecież tu gra Leonardo. Masakra uważam że to będzie mega badziew, dno. Titanic to jednak była cudowna historia a to jakaś opowieść zdziwaczała i na przymus uważam że będzie to totalna porażka ale zobaczymy
            • you_x Re: link. 02.01.12, 18:13
              właśnie wiem że on tu jest ;/
              ale czytałam na forach i na wikipedii (odsada filmy titanic 2) że on tam nie gar! przecież jakby grał to napisali by go w obsadzie! to w tym filmie chyba najważniejsza rola...
              ja myślę że on tam nie gra a to to zrobili komputerowo lub dali bardzo podobnego aktora + dodatkowa charakteryzacja... ale żeby aż tak ... ? no nie wiem nic z tego nie rozumiem... ;/ masakra ;/
              • piotruspan Re: link. 02.01.12, 18:20
                też nie i mam nadzieję że to jednak nieprawda bo wiadomo że tej historii nic nie przebije to tak jakby zrobić romeo i julia 2 tez bez sensu
                • you_x Re: link. 02.01.12, 18:23
                  noo... ten film wyszedł juz 2010 roku chyba.. wiesz?
                  jestem pewna że Leo tam nie grał ale w takim razie jestem ciekawa czemu w zwiastunie go widać...
                  • wampire13 Re: link. 02.01.12, 18:34
                    Co to wgl jest? zbesczeszczyli to totalnie..Tytanic zawsze był jeden, i niech jednym pozostanie. Coś tam mi sie obiło o uszy z tą 2 częścią, ale żeby tak..masakra -,-
                    • you_x Re: Przeczytajcie wypowiedź pewnej dziewczyny : 02.01.12, 18:44

Bo tutaj jest pewne sprostowanie i pewność że Leo nie gra w tym czymś czego nawet nie mogę nazwać filmem ;/

wypowiedź :

Titanic 2 jest filmem wyłącznie katastroficznym. Nie nawiązuje do Titanica w reżyserii Jamesa Camerona (i innych ekranizacji tej Historii bo i przed Cameronem było ich kilka)
                      Opowiada on o tym, że sto lat po katastrofie Titanica zostaje zbudowany nowy statek nazwany drugim Titanicem i wyrusza on w rejs jednak przez tsunami góra lodowa zostaje zepchnięta na jego kurs.
                      Głównym wątkiem nie jest zakochana para tylko walka o przetrwanie.
                      Jeśli ktoś robi film o Titanicu to nie znaczy, ze zżyna z Camerona ponieważ historia zatonięcia tego statku jest autentyczna, Cameron dodał tylko własne postaci więc do półki ktoś nie wsadzi znowu na statek Rose i Jake'a nie będzie to plagiat.

Leonardo DiCaprio nie grła w tym filmie z dwóch powodów. Film nie wymagał jego postaci. Drugi, ważniejszy, była to produkcja niskobudżetowa i cóż po prostu nie było ich stać na kontrakt z Leonardo tak więc jest to film klasy B co oznacza, że nie trafił do kin tylko od razu na płyty.

Oto prawdziwy zwiastun (a nie ten zlepek filmów z DiCaprio przez który większość robi taką sensacje)

Prawdziwy zwiastun. Bez żadnych zlepek, prawdziwy !
                      • piotruspan Re: Przeczytajcie wypowiedź pewnej dziewczyny : 02.01.12, 19:25
                        To ten co teraz opisałaś to już dawno widziałam, ale ten co wcześniej wysłałaś to w ogóle jakaś inna historia z Leonardo, że niby go odmrozili i szuka tej rose. Nie wiem, może to jakaś przeróbka czy montaż zresztą niedługo się przekonamy
                        • you_x Re: Przeczytajcie wypowiedź pewnej dziewczyny : 02.01.12, 19:29
                          No wlaśnie juz tez sama nwm czy to w titanic 2 będą go rozmrażać i gwl.. ale wydale mi sie ze to prawdziwe co wysłalam teraz... sam juz nwm gubie sie...
                          • wampire13 Re: Przeczytajcie wypowiedź pewnej dziewczyny : 02.01.12, 20:36
                            To już lepiej wygląda..ale tamto..też nie ogarniam uncertain
    • lovely128 Re: Titanic 2 ?! ;/ 04.01.12, 16:02
      racja
    • daj_mi_lizaka Re: Titanic 2 ?! ;/ 04.01.12, 16:31
      Rany, dziewczyny. Przecież to manip jest.
      Scena 3:58 - z "Romea i Julii"
      3:12 , 3:26 - "Złap mnie jeśli potrafisz"

To po prostu wytwór czyjejś nudy i wyobraźni, zlepek filmów. Powstał "Titanic 2", ale to ten o którym już napisałyście. Sprawdźcie sobie na imdb, bo na filmwebie nie ma opisu.
    • monia12xd oglądałąm to badziewie ... 04.01.12, 18:11
      boże to było bez sensu, w ogóle mi isę nie podobało, już mogli by jakąś inną fabułę wymyślić a nie pół filmu zerżnięte z oryginału a i tak zryty jest.
    • agapi Re: Titanic 2 ?! ;/ 08.01.12, 19:39
      O.o
      z wrażenia aż mi pomidor z kanapki uciekł...
    • monik4 Re: Titanic 2 ?! ;/ 08.01.12, 19:45
      mi tam pasuje że będzie 2 część tego lubię Titanic ;p
      • dizziness Re: Titanic 2 ?! ;/ 08.01.12, 19:50
        Jeju...
        Pierwszy "zwiastun" który podałaś to zlepione fragmenty filmów z Leonardo.
        Drugi jest zwiastunem filmu ,,Titanic II", który wyszedł w 2010 r., ale podobno jest beznadziejny.
    • blackout. Re: Titanic 2 ?! ;/ 08.01.12, 19:50
      titanic 2 wtf ! pierwszy raz słyszę. ale jak widziałam te zapowiedź którą ktoś dał, to beznadziejnie. powtórka tego co było, tylko inni aktorzy. Titanic taki piękny film mój ulubiony a tak go popsuć chcą. Ja tylko słyszałam że będzie Titanic w 3d ( w kwietniu tego roku ) z tego akurat się ciesze big_grin ale tamto uncertain
    • your_nightmare Re: Titanic 2 ?! ;/ 15.01.12, 20:37
      Echh ... już nie mają na co pieniędzy wydawać ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka