Dodaj do ulubionych

Chłopak...

14.02.12, 16:13
No wiec ... jest chłopak, w moim wieku. Nie jest ładny , znaczy moim zdaniem nie ejst ladny , ale duzo dziewczynom sie podoba. No i byla dyskoteka , gadalismy i w ogole, wszystko okk , potem zaczelismy duzo pisac i coraz wiecej gadac w szkole. No i dzis dal mi kwiatka na walentynki i wgl, odprowadzil mnie do domu. Od kolezanki wiem ,ze ma mnie zapytac o chodzenie no i zastanawiam sie, czy sie zgodzic ? tylko troszke mi sie podoba, ale wiem, ze potem bede zalowac , czy cos ... jak myslicie, powinnam sprobowac ? ( wiem ,ze ten post w ogole nie jest poprawny stylistycznie, ale cos tam ;d )
Obserwuj wątek
    • klara.1 Re: Chłopak... 14.02.12, 16:25
      (chodzić, to można po bułki do sklepu)
      Poco będziesz z nim chodzić jeśli nie jesteś pewnna czy chcesz???bezsensu. Poznaj go blirzej, a wszystko samo w swoim czasie się wyjaśni...
    • wilkolak Re: Chłopak... 14.02.12, 16:49
      jeśli nie chcesz z nim chodzić to nie musisz, ale powiedz mu to nie urażając go
      ja bym na twoim miejscu zaryzykowała i sie zgodziła
    • oriana Re: Chłopak... 14.02.12, 17:12
      Moim zdaniem powinnaś dać mu szansę...chyba,że podoba ci się ktoś inny...
      • camper_kala Re: Chłopak... 15.02.12, 22:28
        Ja bym się zgodziła. Spróbowała żeby potem nie żałować
    • madzi.anna Re: Chłopak... 15.02.12, 22:35
      ja bym raczej odpuściła
    • xadax Re: Chłopak... 15.02.12, 22:36
      jeśli nic do niego nei czujesz to nie warto się zgadzać, bo po co ?
    • van.helsing Rany -,- 15.02.12, 23:10
      Nie , nie masz się zgodzić .
      Dlaczego ?
      A czy motylki latają ci po brzuszku , gdy na niego patrzysz ?
      Czy serduszko ci szybciej bije na jego widok ?
      Nie ? Normalnie ?
      To po co łamać mu serce ?
      Spróbować ?
      Co to znaczy spróbować , skoro on ewidentnie jest tobą zauroczony a ty nim nie zbytnio ? .
      Z litości ? Skoro tyle dziewczyn na niego leci , wierz mi , da sobie radę .
      Chyba,że bardzo chcesz mieć chłopaka .
    • miss_mimi094 Re: Chłopak... 20.02.12, 00:00
      serio ?
      nie jest ładny ?
      o Boże, olej go, no bo nie jest ładny !

litości...
      -,-
    • olaxd60 Re: Chłopak... 20.02.12, 09:41
      Jeśli nie jesteś pewna czy chcesz być z nim to niechodź . smirksmirksmirk
      • mysterious69 Re: Chłopak... 20.02.12, 10:37
        nie podoba Ci się to nie zgadzaj sie , czy to takie trudne do pojęcia?
        Jakbys z nim byla , Ty mu sie podobasz , On Tobie niekoniecznie , nagle by Ci sie odwidzialo , zerwalabys , a chlopak ny zostal zraniony .
        Przemysl to czy go lubisz bardziej niz kolege i czy na Jego widok usmiech Ci sie pojawia na twarzy i czy lubisz z nim przebywac i czy tęsknisz za Nim..
        Znajdz odpowiedzi na te pytania , to będziesz znala odpowiedz na Jg pytanie.

Pozdro
    • kkaak9 Re: Chłopak... 20.02.12, 13:19
      malinowe_usta napisał(a):

> No wiec ... jest chłopak, w moim wieku. Nie jest ładny , znaczy moim zdaniem ni
      > e ejst ladny , ale duzo dziewczynom sie podoba. No i byla dyskoteka , gadalismy
      > i w ogole, wszystko okk , potem zaczelismy duzo pisac i coraz wiecej gadac w s
      > zkole. No i dzis dal mi kwiatka na walentynki i wgl, odprowadzil mnie do domu.
      > Od kolezanki wiem ,ze ma mnie zapytac o chodzenie no i zastanawiam sie, czy si
      > e zgodzic ? tylko troszke mi sie podoba, ale wiem, ze potem bede zalowac , czy
      > cos ... jak myslicie, powinnam sprobowac ? ( wiem ,ze ten post w ogole nie jest
      > poprawny stylistycznie, ale cos tam ;d )
      kwiat
    • mickeeymouse Re: Chłopak... 20.02.12, 13:41
      Próbuj , jak się nie uda , to trudno , ale bynajmniej nie będziesz żałować , że nie spróbowałaś .. Spróbować zawsze można;D
    • bieberek Chłopak... 20.02.12, 13:54
      Ja bym mu szczerze powiedziała czego się obawiam.
      Oczywiście chciałabym spróbować.
      Zawsze trzeba zobaczyć czy wyjdzie czy nie smile
      Powodzenia !

Pozdrawiam,bieberek kiss
    • uga0 Re: Chłopak... 24.02.12, 20:41
      żałosny post .
      kochasz go - chodzisz .
      nie kochasz- nie chodzisz .
      • rockowa941 Re: Chłopak... 25.02.12, 13:56
        widze ze duza uwagae przywiazujesz do wyglau jesli jest fajny dogadujesz sie z nim to badz z nim warto chyba sprobowac nie musisz od razu go kochac milosc przyjdzie z czasem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka