Dodaj do ulubionych

Nieśmiałość... ; /

05.03.12, 19:40
Heej Kotki : *
Mam problem z nieśmiałością ..
Wszystkiego się wstydzę i nie mogę np : podoba mi się jeden chłopak ze szkoły , ale jestem po prostu zbyt nieśmiała żeby do niego podejść , czy coś zagadać . Na lekcjach też się mało głoszę . Bo to nieśmiałość .Co ja mam zrobić żeby stać się Odważniejsza ? Jakoś mam ćwiczyć ? czy co .. Pomóżcie ! uncertain
Obserwuj wątek
    • larrystylinson Re: Nieśmiałość... ; / 05.03.12, 19:48
      Osoby niesmiałe, maja albo jakiś kompleks albo jakies wspomnienie (np. gdy zagadals do kogos, a on cie olal). Zastanow sie czego sie boisz i dlaczego i jak mozesz to przezwyciezyc.
      Stawaj przed lustrem i mow sobie, ze jestes piekna, znajdz w sobie najwieksza zalete i ciesz sie z niej. Wady akceptuj bo kazdy je ma.
      Jednka przezwyciezenie niesmialosci wymaga czasu, ale da sie je przezwyciezyc. ; )

• xadax Re: Nieśmiałość... ; / 06.03.12, 18:55
        nie zgadzam się z toba, nie zawsze jest tak że ma się jakieś kompleksy lub złe wspomnienia, np ja nie mam a jestem czasem nieśmiała
    • nukaa ;D 05.03.12, 19:50
      Niestety nie pomogę ci bo mam zupełnie tak samo . kisskisskiss i też nie mogę sobie z tym poradzić . wydaje mi się , że bardzo dużo tracę kiedy jest jakaś okazja , a ja boję się odezwać . sad dołączam się więc do pytania .
      • noicomipowiesz Re: ;D 06.03.12, 16:01
        hmm.
        wiesz co. ja jestem jakby pośrednia bo nie jestem Bóg wie jak śmiała, ale nieśmiała też nie jestem. do chłopaka, który mi się podoba myślę że ciężko było by mi zagadać, musiała bym się naprawdę postarać przemóc. . i czasami tez nie mogę tego w sobie zcierpieć. uncertain
        nie wiem jak Ci pomóc . kiss powodzenia.
    • lady_cat Re: Nieśmiałość... ; / 06.03.12, 16:13
      hmm nie wiem, może jakieś nowe ciuchy, jakaś zmiana w tobie (np.schudnięcie, inna fryzura) sprawią, że będziesz bardziej pewna siebie ?
    • xadax Re: Nieśmiałość... ; / 06.03.12, 18:51
      Ehh ja ogólnie nie jesteś nieśmiała. Ale przy chłopaku który mi sie podoba to zaczynam być. znamy się długo, wiele o sobie wiemy. byliśmy nawet razem ale zerwałam z nim. teraz chcę to naprawić i coś zdziałać, ale nawet nie umiem się uśmiechnąć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka