Dodaj do ulubionych

Kącik Pisarski II

20.03.12, 15:09
Hej wink

Być może niektórzy z Was kojarzą dawno powstały wątek o nazwie Kącik Pisarski. Pomyślałam sobie, żeby założyć jego nową, odświeżoną wersję.

To wątek dla osób, które chciałyby podzielić się swoją twórczością z szerszym gronem i poznać opinię na jej temat. Zachęcam do oceniania prac wszytkich, a w szczególności te osoby, które mają doświadczenie w pisaniu (wiem, że jest kilka takich na Kotku).

Zapraszam wink

PS Oczywiście jeżeli wątek nie spotka się z zainteresowaniem najlepiej będzie go skasować ; )
Obserwuj wątek
    • demi261 taka próbka xd 20.03.12, 18:33
      www.digart.pl/praca/6970691/Co_to_jest_milosc.html#.T2i-_NWpOSo - taki wierszyk mój, nic specjalnego xd a opowiadania piszę dwa, ale na razie nie zasługują na publikację;p
      • trzpiotka Re: taka próbka xd 20.03.12, 19:14
        ładny wiersz smile
        • mikiee Mój blog ;) 21.03.12, 14:14
          super wątek, nie widziałam go wcześniej wink
          A ja mam bloga z moją twórczością wink www.always-and-never.blog.onet.pl
          • mikiee Re: Mój blog ;) 17.04.12, 15:20
            hmm... wczoraj dodałam post na mojego bloga, być może jego temat jest niektórym z was bliski. Szkolna popularność, fałszywe twarze. www.always-and-never.blog.onet.pl
      • kiniuusia Re: taka próbka xd 21.03.12, 17:39
        kevingwen.blog.onet.pl/- to opowiadania wink mooje opowiadaniakissserce
    • nadie. Re: Kącik Pisarski II 20.03.12, 19:18
      To w takim razie zapraszam też do siebie www.porque-te-marchas.blog.onet.pl i www.step-forward.blog.onet.pl
    • elin Re: Kącik Pisarski II 20.03.12, 19:27
      ja z fascynacją zaczynam czytać pokaze-ci.blogspot.com, kurczę, ale dziewczyna ma talent..
    • eloszku Re: Kącik Pisarski II 20.03.12, 19:47
      popieram , również będę pisała. swoją drogą polecam forum "gospoda pod półksiężycem" . smile

a tak odbiegając od tematu kotkowiczki... mogłaby któraś powiedzieć mi , jak sie zakłada forum krok po kroku ? big_grin jestem tutaj nowa i nic nie wiem , a mam ważne pytanie..
      z góry dziękuje kiss
    • tessa.. Re: Kącik Pisarski II 20.03.12, 20:12
      Ja prowadzę bloga www.ibreathingforthis.blog.onet.pl i www.we-do-not-need-love.blog.onet.pl
    • elenka.mrr Mój blog 20.03.12, 20:40
      Jeśli ktoś chciałby coś poczytać to zapraszam na www.ourownlovestory.blog.onet.pl
      Dopiero zaczynam z tym blogiem, ale wiąże z nim spore nadzieje i mam nadzieję, że wam się spodoba wink
    • synthia. Re: Kącik Pisarski II 20.03.12, 20:54
      Lubię czytać,ale sama nie mam daru do pisania wink
    • doppelganger Re: Kącik Pisarski II 20.03.12, 20:56
      ja mam bloga z opowiadaniem vampire-hybrid-world.blog.onet.pl smile
    • aga1995 Re: Kącik Pisarski II 20.03.12, 22:23
      Hej!
      zapraszam na czerwonytulipan11.digart.pl/ tam jest kilka moich wierszy i nie tylko
    • tusia145 Re: Kącik Pisarski II 21.03.12, 07:00
      ja nie piszę sad
      • paciunia Re: Kącik Pisarski II 21.03.12, 09:35
        ja pisze ale tylko dla sbbig_grin
    • emelyx33 Re: Kącik Pisarski II 21.03.12, 10:28
      dobra,oto mój blog : zlagodzic-bol.blogspot.com/
      smile
    • wilkolak Re: Kącik Pisarski II 21.03.12, 15:17
      ja nie piszę
    • julka_18 Re: Kącik Pisarski II 21.03.12, 16:15
      a ja mam blogspota z opowiadaniem smile
      www.shestolehisheart.blogspot.com
    • czekoladowa_14 Re: Kącik Pisarski II 21.03.12, 16:25
      Lubię pisać, ale ta moja 'twórczość' jest zbyt słaba, żeby ją gdzieś publikować.
      • trzpiotka czekoladowa_14 21.03.12, 16:40
        A może wartoby było opublikować malutki fragmencik, aby zapoznać się ze zdaniem innych? Przemyśl to, być może jesteś do siebie zbyt krytycznie nastawiona. Poza tym, tu nie chodzi przecież o to, aby wszytko było nieskazitelne. W razie czego otzrymasz radę jak wystrzegać się błędów, co pomoże Ci w dalszym pisaniu.

Oczywiście decyzja należy do Ciebie wink
        • czekoladowa_14 Re: czekoladowa_14 25.03.12, 11:28
          Dzięki za radę, chyba tak zrobię, bo zawszę warto wiedzieć nad czym jeszcze trzeba popracować smile
    • fanka24 Re: Kącik Pisarski II 21.03.12, 19:57
      snuteopowiesci.blog.onet.pl/ Moje pierwsze opowiadaniesmile
    • anulka moje blogi 21.03.12, 20:11
      nr1 anne18-recenzentka.blogspot.com/ i nr 2
      • anulka Re: moje blogi 21.03.12, 20:12
        wpadajacewuchoani.blogspot.com/
    • jersey_girl Re: Kącik Pisarski II 21.03.12, 21:58
      taak, pisze... no ale do szuflady... tylko do szuflady big_grin
      • agisia101 Takie tam . . . 22.03.12, 16:29
        www.photoblog.pl/otheersidee/118205616/end.html : > Nie trzeba mieć konta aby komentować : )
    • music.girl Mój blog z opowiadaniem.  21.03.12, 22:52
      sekrety-rose.blogspot.com/
      Zapraszam! ;*
      Liczę na komentarze i na dodanie do obserwowanych blogów. big_grin
      Odwdzięczę się tym samym. wink)
    • stepini333 Re: Kącik Pisarski II 22.03.12, 18:46
      Tez pisze na my blogu.Zapraszam!!

jakie-jest-zycie15.blogspot.com
      smilesmile
    • trzpiotka Uwaga! ;) 22.03.12, 21:21
      Poza blogami zachęcam też do wklejania pojedynczych fragmentów opowiadań. Przypominam, że ten wątek dotyczy wszytskiego, co jest związane z pisaniem. Piszesz książkę, masz nowy fragment, ale nie jesteś pewien co do niego? Wklej go tutaj i zapytaj o zdanie. Masz problemy z samym napisaniem czegoś? Poproś o radę.

Tu nie chodzi tylko o to, aby podawać swoje blogi, które są na dosyć wysokim poziomie (tak, kochane, macie bardzo fajne blogi wink ). To jest ... jakby to określić... jedna możliwość z wielu. Nie jedyna wink A więc zapraszam również do innej formy dzielenia się swoją twórczością (choć podkreślam, że blogi też są mile widziane).

Pojawiło się też kilka komentarzy mówiących o tym, że lubicie czytać, ale nie pisać. Takie osoby zapraszam do komentowania prac wink

Tak więc, chciałam tylko zauważyć, że w tym wątku może się dużo dziać, ale potrzebne są osoby, dzięki którym będzie się on rozwijał.

PS Jeśli macie jakieś wątpliwości - piszcie ; )

• mikiee No to ja wklejam mój wiersz ;) 23.03.12, 18:41
        "Jeden uśmiech"

Jeden uśmiech wystarczy,
        by otworzyć drzwi
        do szczęścia.
        Serce wskaże drogę,
        choćby w snach.
        Więc śnijmy wierząc,
        że to wystarczy.

i jak ? wink
    • julka_18 no to zachęcam do czytania, jak tak c: 25.03.12, 11:36
      www.shestolehisheart.blogspot.com
    • trzpiotka Re: Kącik Pisarski II 04.04.12, 17:02
      odświeżam ; )
      • answer answer 04.04.12, 18:44
        ja tam piszę, nie tylko dla siebie, chociaż nie robię tego dobrze... smile
        Wolę wkleić fragment książki niż bloga smile

Wstęp
        Z tamtego dnia pamiętam dokładnie wszystko.
        Pamiętam, że niebo było ciemne, bałam się, że zaraz się rozpada. Szłam krętą uliczką, wśród tych wszystkich starych liści, które już dawno straciły jesienne kolory i czekały tylko, by śnieg je przykrył. Musiałam wyglądać śmiesznie - mała dziewczynka o jasnych włosach i alabastrowej cerze, ubrana w wielką, szarą kurtę, należącą do mojego taty, i w kalosze, które rozpryskiwały wodę z kałóż na wszystkie strony.
        Czułam się, jakby ktoś mnie śledził, ale jakby nie był to ktoś zły, tylko ktoś, kto chce się mną zaopiekować, i ktoś kto mnie kocha.
        I nagle, przede mną stanął wysoki chłopak, starszy ode mnie o kilka lat.
        Podszedł do mnie i przykucnął.
        Odezwałam się szeptem, prawie nie wiedząc co mówię:
        - Martin? - mój cichutki, dziewczęcy głosik, brzmiał trochę niepewnie.
        On tylko pocałował mnie w czoło i powiedział:
        - Tak Lilly, tak siostrzyczko. - i pogłaskał mnie po głowie.

Jeśli się podobało to piszcie, zamieszczę tu dalsze fragmenty smile
        • trzpiotka Re: answer 05.04.12, 10:59
          Jest kilka powtórzeń, być może są one celowe. Generalnie rzecz biorąc dobrze piszesz. Sam fragment mnie zainteresował, byłby fajnie, gdybyś wrzuciła jeszcze jakiś fragment smile

• cytryna14 Re: Kącik Pisarski II 05.04.12, 12:29
      Chętnie bym poczytała jakieś ciekawe opowiadanie .Więc nie wstydzić się ,moje drogie !!! Jeśli wiecie ,że umiecie pisać ,a wasza historia jest ciekawa i wciągająca ,to dodawajcie krótkie opisy waszych dzieł i odważnie dodawajcie linki. Nie udawać jakiś wstydliwych panienek ,piszących "Wiem ,że beznadziejnie..." .To ocenią czytelnicy ,a jeśli wytkną wam jakieś błędy ,to przyjmijcie je na klatę i dążcie do samodoskonalenia. Odwagi !
      • answer trzpiotka 05.04.12, 16:38
        Powtórzenia były celowe, dzięki za ocenę, jak będę coś miała to na pewno wrzucę tongue_out
    • gosia98_xd Poszukuje... 05.04.12, 14:09
      Hejka
      Ostatnio z koleżankami poszukujemy blogów o tematyce sagi Zmierzch. Któraś z was posiada bloga o takiej tematyce? Podacie linki? Z wielką chęcią przeczytamy i może pokomentujemy. ^^
      Pozdro wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka