bella_edward 19.03.09, 15:51 Jakie są Wasze ulubione piosenki? ;> Ja uwielbiam I caught myslef i Decode zespołu Paramore. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anulka Re: Ulubione piosenki 19.03.09, 16:36 Lubie Lady Gaga Pectus Piosenki Poker Face Jeden moment I Nuestro Amor RBD Odpowiedz Link Zgłoś
punkprincess Re: Ulubione piosenki 14.04.09, 12:27 Ja bradzo lubię muzykę emo i screamo. Czasami słucham rocka. moim ulubionymi zespołami są alesana ,Bring me the horizon i escpe the fate. a jakie lubię piosenki? a więc bardzo lubię Bring me the horizon - diamonds aren't forever , od Alesany Titling the hourguas ,Ambrozia a z escpe the fate ; situations , the flood. Lubię też wszystkie pisoenki Bloga z nowej płyty ,avril Lavigne z under my skin. No i kocham Evanescene ; bring me to live ,paramore ; emergensy ,lady gaga ;poker face to tylko niektóre z moich ulubionych piosenek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Delena Re: Ulubione piosenki IP: *.olsztyn.mm.pl 19.03.09, 16:40 Ja Kocham Piosenke Z Filmu (jeszcze go nie oglądałam) Kopciuszek Roztańczona Historia Tell Me Something I Don't Now Odpowiedz Link Zgłoś
rosanne Re: Ulubione piosenki 19.03.09, 16:56 oczywiście spermassive black hole muse'a. poza tym follow you home nickelback'a, mama my chema oraz silver i school nirvany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniolek1st1991 Re: Ulubione piosenki IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.03.09, 17:35 Ja też uwielbiam Paramore xD Kocham piosenkę "Let me sign" Pattinsona I nie wyobrażam sobie muzyki bez Jamesa Blunta , Bif Nacked ,( mało znana artystka , ale polecam wszytskim "we are the lucky once znakomita piosenka xD). A lubicie melodie same tzn np muzyke fortepianową ?Nie chodzi mi o muzykę powarzną, ale np ta muzykę ze "Zmierzchu" ?? jak tak to polecam Yiruma- Kiss the rain pozdr;* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Ulubione piosenki IP: *.globalconnect.pl 19.03.09, 17:47 wielbię muzykę ze Zmierzchu Odpowiedz Link Zgłoś
jonas_paula Re: Ulubione piosenki 19.03.09, 17:51 Jonas Brothers a poza tym To lubię jescze just dance i don't forget Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: Ulubione piosenki 19.03.09, 18:32 Paramore: Let The Flames Begin, Decoy, We Are Broken, Crushcrushcrush, Misery Business itp. All-American rejects- Gives You hell, It Ends Tonight Odpowiedz Link Zgłoś
ewus1 Re: Ulubione piosenki 19.03.09, 20:39 1. Piosenki zespołu The Beatles. 2. Edyta Górniak "Kolorowy Wiatr" [piosenka z filmu "Pocahontas"] 3. Natasha Bedingfield "Angel". 4. Wszystkie Celine Dion. 5. Wszystkie Hilary Duff. 6. Bryan Adams "Waiting for You". 7. Linkin' Park "From the Inside". 8. Michał Bajor "Qvo Vadis Domine?" I wiele wiele innych Odpowiedz Link Zgłoś
pink.princess Re: Ulubione piosenki 20.03.09, 20:15 ja lubię "The Climb" - Miley Cyrus, wszystkie piosenki Katy Perry i "One For The Radio" - McFLY. ;* Odpowiedz Link Zgłoś
hiphopjustix Re: Ulubione piosenki 30.03.09, 21:57 uwielbiam i ciągle słucham wszystkie piosenki eminema,gdy prawie rok temu dowiedziałam się że powraca i wyda nową płytę to się prawie popłakałam ze szczęścia Odpowiedz Link Zgłoś
kimberly25 Re: Ulubione piosenki 31.03.09, 16:56 Ja uwielbiam Thinking of you Katy Perry Odpowiedz Link Zgłoś
piesek159 Re: Ulubione piosenki 02.04.09, 14:03 moją ulubioną jest Take Me On The Floor-The Veronicas Odpowiedz Link Zgłoś
basia_tvr Re: Ulubione piosenki 03.04.09, 09:40 "Untouched" / "Mouth Shut"/ - The Veronicas "Decode" / "Misery Business" - Paramore "Lying Is The Most Fun A Girl Can Have Without Taking Her Clothes Off" - Panic At The Disco "Leave Out All The Rest" - Linking Park Odpowiedz Link Zgłoś