Dodaj do ulubionych

Prima Aprilis

• candy.e Re: Prima Aprilis 01.04.09, 16:24
      powiem jedno^^tongue_out
      żartom nie było końca.!! big_grin
      wink
      ale jeszcze przed nami dUUuuużo godzin zabawy i śmichU cool

piwo
      • majson Re: Prima Aprilis 01.04.09, 20:47
        a moja sis się nabrała że ma gumę na plecach a to był gumolek(do przyklejania
        takie coś)
    • Gość: Ashley Re: Prima Aprilis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 16:25
      U mnie na pierwszej lekcji przyrody pani powiedziała, że jest kartkówka z
      ostatnich trzech lekcje, w podręczniku było z 10 stron, wszyscy zaczęli się
      uczyć przed lekcją, a tu pani nagle; Prima Aprilis, wszyscy się nabrali. A
      najlepsze było na końcu, wracam z Izką i Krzyśkiem ze szkoły,a tu wychowawczyni
      biegnie za nami i krzyczy coś tam, my się of kos zatrzymaliśmy, a ona do nas, że
      jutrzejszy sprawdzian szóstoklasisty jest przełożony, my takie miny, a ona Prima
      Aprilis kissscianasciana
    • Gość: hannah montana Re: Prima Aprilis IP: *.kolornet.pl 01.04.09, 16:32
      dzis nabrałam moje dwie panie 10 razy ze np:jest brudna itpsurprisedbig_grin
    • mitchie101 Re: Prima Aprilis 01.04.09, 16:50
      My dzisiaj przed lekcją niemieckiego zabraliśmy plecaki i ukryliśmy się na strychu (nasza klasa jest piętro niżej) ,
      mieliśmy zamiar wrócić szybko do klasy kiedy pani najprawdopodobniej poszła by do dyrektora spytać co się z nami
      stało . Chcieliśmy jej na początku wmawiać że cały czas tam byliśmy , a później krzyknąć PRIMA APRILIS.
      Wszystko by się udało gdyby nie to że gdy pani zaczęła nas szukać to nas usłyszałasad Ale i tak był ubaw big_grinbig_grin:-
      Dbig_grinbig_grinbig_grin
      • Gość: mylive Re: Prima Aprilis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.09, 17:05
        A ja moją przyjaciółkę z którą będę występować 7 czerwca powiedziałam ze 6
        czerwca mam wesele u kuzynki i ze nie mogę wystąpić ale sie potem śmiałabig_grinbig_grinbig_grin
        A kolegów z klasy zrobiłam tak:
        Weszłam do klasy i sie pytam czy sie nauczyli na sprawdzian z historii a on
        CO??? a ja Prima Aprilisbig_grinbig_grinbig_grin
      • Gość: Nika Re: Prima Aprilis IP: *.238.64.20.ip.airbites.pl 01.04.09, 17:07
        My natomiast cała klasa powiedziała pani z angielskiego że jak minie połowa lekcji to musimy iść na autobus bo
        jedziemy na wycieczkę do Warszawy pani prawie uwierzyła zrobiła nam luźną lekcje a po kilkunastu minutach
        powiedzieliśmy: PRIMA APRILIS !shock
    • gosia1996 Re: Prima Aprilis 01.04.09, 17:11
      my niestety nie mieliśmy dziś lekcji bo mamy rekolekcję. ma mnie dziś nie nabrał
      ani ja nikogo innegosad
    • Gość: yyyyyyyy Re: Prima Aprilis IP: *.chello.pl 01.04.09, 17:11
      dziś na rolkach koleżanka powiedziała że mam wielki pryszcz
      cała klasa oszukała takiego debila że dziś mamy sprawdzian z ang
      baba od ang oszukała debila że ma dziś pisać kartkówkeindifferentuncertain <LOL>
    • szpilka_ Re: Prima Aprilis 01.04.09, 17:20
      gosia1996 u mnie tez dzis byly rekolekcje ! I wogule nie bylo żartow sad Tak to
      byly 3 pierwsze lekcje w poniedzialek i wtorek a pech chcial ze dzis moja klasa
      poszla przed kosciolem do kina ! Ja to mam szczescie sad sciana
    • emoprincess Re: Prima Aprilis 01.04.09, 17:23
      ja nabierałam kilka osób...;dd
      • Gość: Kitty Prima Aprilis IP: *.toya.net.pl 02.04.09, 11:29
        Ta a my z dziewczynami wszystkim gadałyśmy ,,ręka ci upadła' a oni się pytali
        gdzie połowa się nabrała hehewink
    • Gość: :) Re: Prima Aprilis IP: *.aster.pl 01.04.09, 17:25
      My całą klasą zgraliśmy się i poszliśmy pod bibliotekę zamiast pod sale od niemca .. xD . i potem uciekalismy przed
      nia bo nas zauwazyla hehehe xd. i potem jak poszlismy pod klase to mowilismy do babki czemu jej tak dlugo nie bylo
      i sie nie powinna spozniac ; p . hehehe to było dobre.. big_grin. a druga to: facet od fizyki mowi ze mamy kartkowke a
      my klasaze nie moze byc ( bo w pierwszy dzien kazdego miesiaca zaklaadamy kolorowe koszulki i z
      niezapowiedzianych kartkowek, prac domowych jestesmy zwolnieni ;p ) a on ze i tak jesst . . xd . i napisal zadanie
      i czas na to zadanie :360 sekund . .xD hehe . noi nikt nie napisal ani nie wyciagnal kartki . i on potem po 360
      sekundach powiedzial ''prima aprilis" . hahaha xD ..
    • esperanza RE: Prima Aprilis 01.04.09, 17:27
      Ja zrobiłam 1 żart
      koleżance powiedziałam że ma okropnego fryza i uwierzyłabig_grin
      A inni mi zrobili 2 żarty
      Koleżanka powiedziała że mam dziure w spodniach
      a kolega że coś mam z tyłu na bluzie
      smirk
    • Gość: Aniusiak Re: Prima Aprilis IP: *.ibselektronics.pl 01.04.09, 17:33
      Moja klasa schowała się w łazience.Tylko później dostaliśmy ochrzan.A tak wogule to nikt mnie nie nabrałałsmile
    • elf97 Re: Prima Aprilis 01.04.09, 17:34
      Ja nabierałam moje rodzeństwo i koleżanki smile smile Ale był ubaw!!!!
    • wiki0910 Re: Prima Aprilis 01.04.09, 17:37
      Heh... Ja z kumpelami pomalowałyśmy się jak by ktoś nas pobił! wszyscy uwierzyli nawet derektorka! big_grin
    • Gość: Dulce Re: Prima Aprilis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 17:42
      mwahaha a mnie nikt nie nabrał big_grin ale pewnie jak tatko wróci to mi jakieś
      żarcicho wywinie wink
    • Gość: zzz Re: Prima Aprilis IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.04.09, 17:45
      Ja mialam dzisiaj spr z biologiii i profesor pozwolila nam ksiazki na 5 min przed dzwonkiem wyciagnac xD big_grinDD
    • paula11 Re: Prima Aprilis 01.04.09, 17:51
      Ja dzisiaj powiedziałam koleżance że ma ładną opaskę, a po chwili powiedziałam PRIMA APRILIS.
      Facet od w-fu, zabrał nas 10 minut przed końcem w-fu do szatni i zrobił niektórym dziewczynom bandaże, że niby
      mają ręcę wszystkie złamane. Nieźle wtedy byłobig_grin Albo przed polskim postanowiliśmy się pani w szatni schować.
      Ale potem stwierdziliśmy żeby wracać. A tu się nagle okazało że baba prima aprilis nie lubi i nam wszystkim
      spóźnienia wpisałabrawo A i jeszcze się z klasą przeciwną zamieniliśmy klasami, oni poszli na nasz anglik a my na
      ich matmę, babka się dopiero po 10 minutach lekcji zorientowała że to nie ta klasabig_grinbig_grinbig_grinbig_grin. I to chyba było na
      tyle, ale dzień się jeszcze nie skoczyłsuspicious
    • crazy_fakna_jb Re: Prima Aprilis 01.04.09, 17:56
      hehe my z klasą niezłe psikusy nauczycielom robilismy ^^ na pierwszej lekcji
      "włamaliśmy" sie do naszej klasy i poprzestawialiśmy ławki a kiedy wszedł
      nauczyciel zaczął sie śmiaćbig_grinbig_grin xD natomiast na niemieckim "rąbnęliśmy"
      nauczycielce pokrowiec na okulary i piórnik^^ w pokrowiec wsadziliśmy karteczkę
      z napisem PRIMA APRILIS smilea z piórnika wyciągnęliśmy długopisy i włożyliśmy te
      samą karteczkę ^^ kiedy nauczycielka otwierała piórnik tez sie zaczęła lac xD
      • kotek_kotek Re: Prima Aprilis 01.04.09, 18:01
        ja mam dzisaj rekolekcje ...więc mnie w szkole nie było .... saduncertain i mojej
        babci dzisaj wykryli raaka więc ....ZAŁAMKA cryingcryingcryingcrying
        • Gość: kamila13 Re: Prima Aprilis IP: 192.168.1.* 01.04.09, 18:13

współczuje ci takiego prima aprilis.......sadsadsadsadsad
    • Gość: Marcelka ^^ Re: Prima Aprilis IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.04.09, 18:01
      Ja z koleżanką pooblepiałyśmy się plastrami i bandażem,i namalowałyśmy siniaki takimi już ledwo co piszącymi
      flamastrami i powiedziałysmy wszystkim w klasie,że się pokłuciłyśmy i pobiłyśmy i połowa klasy się nabrała!
    • Gość: Aguuusia4 Re: Prima Aprilis IP: *.xdsl.centertel.pl 01.04.09, 18:03
      Mi koleżanik zrobiły taki żart:
      Przyszłam do szkoły a one powiedziały:
      - Był tutaj Przemek (chłopak który mi się podoba) i uśmiechał się do Sylwi (koleżanka z klasy).
      Zdenerwowałam się a to był tylko głupi żart!uncertain
    • natasia95 Re: Prima Aprilis 01.04.09, 18:17
      Hahahahaha.....
      Dzisiaj jest super dzień xd
      Ja z moja klasa się dzisiaj zamieniliśmy xdxd
      z inna klasa xd
      I wG cala szkoła xd

tongue_outbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinsmirkbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
    • cyrus001 Re: Prima Aprilis - Żart i 5 !!! 01.04.09, 18:36
      Oczywiście ..... dzisiaj na ostatniej lekcji ( Religi ) zrobiliśmy kawał
      nauczycielce i księdzu i zamieniliśmy się klasami z 6f tongue_out A ksiądz później
      powstawiał wszystkim 5 za poczucie humoru ... i co nie opłacało sięwink
      • cyrus001 ,,,.,., 01.04.09, 18:37
        Oczywiście ..... dzisiaj na ostatniej lekcji ( Religi ) zrobiliśmy kawał
        nauczycielce i księdzu i zamieniliśmy się klasami z 6f tongue_out A ksiądz później
        powstawiał wszystkim 5 za poczucie humoru ... i co nie opłacało sięwink
    • Gość: Vic ;* Re: Prima Aprilis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 18:38
      weźcie. chłopak mi napisał sms-a "zrywam" a potem "prima aprilis kochanie.
      kocham cię"
      big_grinDwink
    • Gość: gg Re: Prima Aprilis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 18:42
      u mnie na matmie było jajcarskobig_grin
    • Gość: njjjjjjjjj Re: Prima Aprilis IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.09, 19:01
      buhhhhaaaaaaaaasercesercesercesercesercesercesercesercesercesercepiwopiwokwiatkwiatsercesercecryshockscaredsantasantasantasantasantasantasantasantasantasantasantasantachoinkachoinkachoinkachoinkachoinkachoinkachoinkachoinkachoinka:choinka::choinka::prezent::prezent::prezent::prezent::prezent::prezent::preze
    • podnietaxd Re: Prima Aprilis 01.04.09, 19:04
      ja nabrałam mamę że pani dyrektor chce mnie wyżucić ze szkoły a akurat moja mama jechała autem o mało co
      wypadku nie zrobiła <lol2> a póżniej jeszcze nabrałam sąsiada ze mu piwnicę okradli a mnie nabrał kolega że mi
      coś wydpadło i jeszcze koleżanka że w bloku mają wodę odłonczyć xD
      • emili2712 Re: Prima Aprilis 01.04.09, 19:12
        Ja i moi koledzy- Wacek i Ogryz chodziliśmy do nauczycieli i moiwiliśmy, że przyszły pomoce naukowe dla szkoły (bo u nas ich nie ma) stawialiśmy na stole kieliszek i wino i mowiliśmy ze kieliszek to sprzęt a wino- nowy pan wykładowca. Niestety nauczyciele odpowiadali tylko, ze im lekcę rozbijamy i że nas siłą wyżucą...
        • nesska2009 Re: Prima Aprilis 02.04.09, 09:42
          Ja mamie powiedziałam że dostałam jedynke tongue_out
          Mama sie na to nabrala smile
          tongue_outsmilebig_grinsercekwiat

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka