Dodaj do ulubionych

Prima Aprilis

• Gość: szok Re: Prima Aprilis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 19:11
      ja z koleżankami nabieraliśmy nauczycieli.chusteczke pomalwoałyśmy czerwonym
      mazakiem i udawałam ze zraniłam sobie pale a potem że krwawie z nosa wink
    • seley.lover RE: Prima Aprilis 01.04.09, 19:17
      nie no fajnie . ; DD
      ja ZUPEŁNIE zapomniałam że to dzisiaj . ( ;
      jestem nowa w w gimnazjum , więc nie znam dużo osób .
      przynajmniej osobiście , bo z widzenia oczywiście . : dd
      dostałam kartkę o treści typu " Podobasz mi się " , podpisaną : " Piotrek " .
      oczywiście zaczęłam szukać tego Piotrka . x DD
      pytałam DUUUUŻO osób .
      wyglądałam podobno jak zdesperowana idiotka , haha x DDD
      okazało się że ów Piotrek nie istnieje
    • Gość: Gość Re: Prima Aprilis IP: *.xdsl.centertel.pl 01.04.09, 19:29
      Umnie cały dzień było jajcarskowink A szczególniue na religii (z tego co czytałam to religia to chyba ulubiona lekcja na
      robienie kawałów suspicious) A tak wgl to mam dzisiaj urodzinki! Ja cała jestem jak 1 wielki żart big_grin Hehe^^
    • Gość: Lol95 Re: Prima Aprilis IP: *.mikolow.net 01.04.09, 19:34
      mnie koleżanka nabrała i powiedziała że Joe nie lubi piwocapucino to ja się jej spytałam gdzie to
      przeczytała/usłyszała, a ona PRIMA Aprilis
    • twilightowa Re: Prima Aprilis 01.04.09, 19:37
      Takkk!! Mojemu chłopakowi.. ;p Powiedziałam że z nim zrywam.. ;p Wkurzył się devilshocki to bardzooo od razu zrobił
      się czerwony jak burak i do oczu napływały mu łzy..xDD Prima Aprilis Kochanie!! xDD Dostałam karcące
      spojrzenieangry a później buziakakiss :p ^^ Opłacało sie! big_grintongue_out
    • Gość: MartuSia Re: Prima Aprilis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 19:38
      Moje prima aprilis wyglada tak: siedzę w domu chora..uncertain 1 kwietnia mam
      urodziny.. i jak zwykle nikt o nich nie pamieta.. jak zrobię komuś kawał i
      powiem Prima Aprilis to zaraz będą gadać, a przypominasz nam o swoich
      urodzinach, miałam już tak kiedyś..uncertain i mówię całkiem serio..uncertain jedyne osoby
      które o tym pamiętaja to znajomi na nk bo maja powiadomnienie..do bani..;/
      nienawidzę tego dnia..<wnerw>
    • misia_x33 Re: Prima Aprilis 01.04.09, 19:40
      Nee . ' ;pp big_grin
    • anhlen Prima Aprilis - ale odjazd! 01.04.09, 19:43
      Nasza wychowawczyni powiedziała klasie, że są odwołane dwie ostatnie lekcje!! My z koleżanką już chciałyśmy do
      Arkad iść, a pani nagle: PRIMA APRILIS!! MAsakra tongue_outP xD big_grin Wkurzyliśmy się całą klasę na pania więc i my
      zrobiliśmy jej przekręt, na lekcji kreatywności udwaliśmy przed naszą wychowaczynią, że wszyscy się pokłócilismy i
      jest straszna atmosfera, pani poprosila mnie i moich 2 kolegów za drzwi (mnie jako świadka) i zaczęła coś gadać, a
      my wszyscy nagle: PRIMA APRILIS! ODJAZD OGÓLNIE Z TYM DNIEM big_grinbig_grin :]
      W ogóle wszyscy mówili coś Prima Aprilis i to było takie wkurzające, ale na swój sposób ekscytujące big_grin ;d;d;dbig_grin
      • anhlen Re: Prima Aprilis - ale odjazd! 01.04.09, 19:47
        big_grinbig_grinbig_grin:big_grinbig_grin:big_grinbig_grinbig_grinbig_grin:big_grinbig_grin:big_grinbig_grinbig_grin:big_grinbig_grinbig_grin:big_grinbig_grinbig_grinbig_grin:big_grinbig_grinbig_grin:big_grinbig_grinbig_grin:big_grinbig_grinbig_grin
    • Gość: Maga Re: Prima Aprilis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 19:51
      A ja dzisiaj byłam u fryzjera i jak mi fryzjerka obcinała włosy i przeczesałą mi szczotką a potem przyłożyła nozyczki
      do pasemka włosów tak, że od czubka głowy zostało mi z 3 cm i ja tak na nią oczy wywalam a ona Prima Aprilis xDD
      • Gość: .xd. ;d kibelki. xdddd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 20:02
        dzisiaj calą klasą (dziewczyny i chłopacy) zamieniliśmy sie kiblami . xdd
        dziewczyny chodziły do meskiego a chłopcy do damskiego. były polewki na maksa.
        ludzie sie na nas gapili , ale nikt sie nie odezwał. a my jakby nigdy nic.. ;d
        dopiero potem wszyscy razem krzyknęliśmy : Prima Aprillis.! ;dd Uwielbiam ten
        dzień. ;d ciekawe jak bedzie w lany poniedziałek. ; pp juz sie nie moge
        doczekać. ;dcoolpiwosmilebig_grin
      • Gość: misiaxD Re: Prima Aprilis IP: *.csk.pl 01.04.09, 20:03
        heh a ja dzisiaj mialam zwalony dzien bo jestem chora i nie bylamw sqluncertain ale i tak byala fazaabig_grin najpierw zwalilam
        butelke i uderzylam w biurko krzyknelam i upadlam na ziemie mama odrazu przybiegla i 'co sie stalo?' a ja prima
        aprilistongue_out kolezanka do mnie dzis przychodzila w odwiedziny to ja sobie owinelam glowe bandazem poprzyklejamlam
        obie w roznych miejscach plastry i namalowalam siniaki na nogach xdd ona do mnie przychodzi patrzy na mnie i
        mowi boze co ci sie stalo?! a aj ze mnie pobili jacys duzi chlopcy, a ona od razu to straszne itp. a aj prima aprilis
        hehe.. ale na nastepny rok placnuje cos specjalnego big_grinbig_grinbig_grin prima aprilis wymiata ;p tylko musze zadzwonic do
        kolezanki to mi zda relacje z zycia klaaasy c(; naraa
    • ksiezniczkaa Re: Prima Aprilis 01.04.09, 19:59
      Mnie nabrał jeden gościu jak wracałam z boja. Powiedział: Mała, zawiąż buty i ja patrzę na moje buty a on PRIMA
      APRILIS.
    • isia24 Re: Prima Aprilis 01.04.09, 20:11
      kinder jajo ma takie małe pudełeczko z kinderkiem w środku do tego pudeleczka wlałam wodę i poszłam z tym do babci powiedziałam, że nie mogę odkręcić a gdy babcia odkręciła wylała się na nią woda winkdevildevildevildevilsurprisedpiwoscared
      Wkimamała mnie pani od mamtmy gdy przsyszlam a klekcje powiedzieła wyciagamy kartki i chowamy już wszystkouncertaindevilsmile
    • Gość: KlaudJa Re: Prima Aprilis IP: *.hadess.net / 192.168.1.* 01.04.09, 20:20
      Hahaha ... my księdza oszukaliśmy ( chyba on nas) xD zamieniliśmy się z jakąś
      klasą, że oni idą do sali gdzie mamy religie a my tam gdzie oni mają przyrodę
      !!! czekamy w klasie (tej od przyrody) aż przyjdzie ich nauczycielka, czekamy,
      czekamy, aż w drzwiach pojawia się nasz ksiądz !! surprised Wchodzi i mówi : Haha dobry
      żart, ale za słaby dla mnie, zostajemy w tej klasie czy idziemy do naszej ?
      .... my mówimy zostajemy tuuu xD Ksiądz powiedział ze musi iść tam do klasy po
      swoje książki ... gdy wyszedł my polecieliśmy na około do tej klasy na dół(tej
      co powinna być religia ) , czekamy aż ksiądz pójdzie na gore ( oczywiście
      schowani) gdy poszedł na gore polecieliśmy do sali od Religi , a tu ZONK klasa
      zamknięta !!!! Wracamy na górą , po drodze spotykamy ta druga klasę .....
      otwieramy drzwi, a tu Ksiądz czeka na nas i się modli !!!!!!!!! Hehe na koniec
      postawił całej klasie 5 za pomysłowość i zabawę big_grin
      • Gość: MalaaMi Re: Prima Aprilis IP: *.silesiamultimedia.com.pl 01.04.09, 20:32
        A my wystawiliśmy ławki przed szkołę i pani z bioli szukała: p
        W końcu popatrzyła przez okno a tam my na ulicy ;]cool
    • miley_cyrus7 Re: Prima Aprilis 01.04.09, 20:32
      kotek.pl napisał(a):

> Zrobiliście komuś żart? A może ktoś nabrał Was? PISZCIE! smile
      ja zrobiłam podłożyłam znajomej węgielek w papierku po cukierku a że było ciemno
      w (piwnicy) to ona wzięła go do buzi i powiedziała że to trochę twarde>big_grin
    • Gość: kkkk Re: Prima Aprilis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 20:34
      Byłam z koleżanką na zakupach pociągiem.. ona cały czas narzekała że musi do
      łazienki. Kiedy szłyśmy już na pociąg do domu ona poszła do toalety, ja czekałam
      na nią na peronie i wbiegam nagle do łazienki i krzyczę: 'Kasia nasz pociąg
      przyjechał rusz się' ona nie świadoma ruszyła biegłyśmy do naszego pociągu aż
      stwierdziłam że już mi się nie chce i do niej PRIMA APRILIS a ona że rąk nie
      umyła smile
    • onlyus5 Re: zamina uczniów 01.04.09, 20:42
      Dzisiaj na przerwie zgadaliśmy się tak .:
      Po 3 osoby z każdej klasy zaminiali się i szli do innej klasy ..shock spisali
      sobie nazwiska z kim sie zamienili . i gdy nauczyciele sprawdzali obecność
      mówili ,,jestem' z niego ... wszyscy (nauczyciele) się zorientowali i oni robili
      sobie jaja jedną dziewczynę Babka pytała z chemii.... a z geografii pisaliśmy
      kartkówkę cool i jeszcze na dodatek ... na lekcji biologii nauczyciele wrobili
      nas .. ogłosili alarm, wszyscy wyszli na boisko a tam nasz kolega przebrany za
      strażaka gasił Pożar..... PALĄCYCH SIE ŚWIECZEK ..shock A JA SIĘ DAŁAM NABRAĆ MOIM
      KUMPLOM ... ALE NIE ZDRADZE JAK TO WYGLĄDAŁA BO TO DUŻO DO OPOWIADANIA !! ALE
      NIEZŁĄ SIARĘ ZAROBIŁAMsciana
    • Gość: mari Re: Prima Aprilis IP: 83.2.104.* 01.04.09, 21:09
      Ja dzisiaj w szkole koleżankom do plecaka i piórnika włożyłam papier toaletowy .
      Ale była bQ
    • klaudysia Re: Prima Aprilis 01.04.09, 21:28
      tongue_outHa!Ja właśnie nabrałam moją koleżanke wielką fanke zmierzchu że mam perfumy z niego i bransoletke belli wink I
      się nabrała!!!!!!!!!!!Muahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!
    • Gość: muahahaha Re: Prima Aprilis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 21:41
      Dziś było tego tyle....Mój dziadek obudił się i powiedział do mojej cioci "danka wyłączyłaś żelazko" nie bo jesze nie
      prasowałam...to od wczora tak leży.albo powiedział....a nieważńe napiszę wam jeżeli napiszecie na me gg 7668024
      raczej jestem dostępna smirk prezent niewiem czy wiecie ale koniec kotka ma być niedługo!!! naserio!!
    • Gość: Lala Re: Prima Aprilis IP: *.skierniewice.vectranet.pl 01.04.09, 21:49
      ;p My tzn Ja i moja kumpela zrobiłysmy duzo zartów min. powiedziała koledze ze
      on jej sie podobe.. tamten sie zarumienił i powiedział ty mi esz a ona na
      to:prima aprilis xdd , zw=ialismy wszyscy z lekcji <tylko paru kujonów zostao> a
      my stalismy czekalismy az facetka przyjdzie po 15 minutach wchodzi pół klasy i
      mówi - my z bilansu pani pielegniarka nas zawoała a póżnije druga połowa i to
      samo.. a pani na to ................... Wyjmujemy karteczki . wszyscy wyjeli...
      zaczeła dyktowac pytania wszyscy w płaćz a ona PRIMA APRYLIS ,,, a najlepsze
      jaja miałam w domu... ja z grobową mina do mamy ... mamoo... zgubiłam
      telefon....a mama taaaaaaaaaaakie gałyy.. a ja prima aprilis nie wierz nikomu bo
      sie pomylisz xdd
    • Gość: xDD Re: Prima Aprilis IP: *.icpnet.pl 01.04.09, 21:58
      Mnie wuja nabrał zadzwonił do mnie i powiedział że mam na chwile zejść bo on
      zaraz podjedzie pod mój dom i mi coś musi dać xD ja zeszłam i czekałam z 10
      minut big_grin
    • semijoe Re: Prima Aprilis 02.04.09, 02:58
      Ja nabrałam dziś całą rodzinkę... Powiedziałam, że mem jutro odwołane zajęcia, wię przyjadę do domu już dzisiaj.
      No, a moja siostra złapała się na wiadomość, że JB przyjadą do nas w grudniu.
    • Gość: olcia Re: Prima Aprilis IP: *.gprs.plus.pl 02.04.09, 07:26
      Mnie i moją klase nabrała na klasówkę z informatyki i my daliśmy się nabrać a pani miała niezły ubawsmile
    • Gość: MoniczQa Re: Prima Aprilis IP: *.xdsl.centertel.pl 02.04.09, 08:42
      Nabrałam się wczoraj czytając na poszkole że Joe Jonas się żeni...=0 i to z Taylor...shocka później że Vanessa
      zerwała z Zaciem dla Roberta Kubicy..uncertain.ale się wczoraj nabierałam...;///sciana
    • amelka123458 Re: Prima Aprilis 02.04.09, 10:03
      Ja z kolegami nabralismy pania ze sie byli moja kolezanka przyniosla ketchup i
      ich wymalowalismy big_grinbig_grinbig_grin
      I pani sie nabrala....suspicious
    • Gość: agusia Re: Prima Aprilis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 10:27
      ja nabrałam panią od polaka a mnie ktoś nabrał tylko raz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka