Gość: milunia_cyrusx3 IP: *.xdsl.centertel.pl 24.04.09, 18:14 Niedługo w szkole będzie u nas dyskoteka.I kompletnie nie wiem w co się ubrac!pomóżcie! please! Ja mam na myśli tunikę,i do tego rurki.Może wy macie inny i lepszy pomysł?jak macie,to powiedcie!z góry dzienx Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ka$ka Re: dyskoteka IP: *.gprs.plus.pl 24.04.09, 19:10 u nas w szkole jak jest dyskoteka to jest duszno i gorąco, więc ja ubieram spódniczka i jakąś zwiewną bluzkę żeby nie zemdlec... Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: dyskoteka 24.04.09, 20:12 zależy w czym ci ładnie, ale tunika i rurki to dobry pomysł. ; )) ja zawsze ubieram się...inaczej. x dd oczywiście moją ulubioną różową bluzę z napisem `i hate that's shit!` ; d Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin Re: dyskoteka 25.04.09, 13:47 na disco najlepiej ubrac sie wygodnie i ladnie ;dd rurki i tunika bd ladnee ) mozesz sobie tez ubrac spodnie jakies luzne rybaczki i do tego fajna bluzka ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milunia_cyrusx3 Re: dyskoteka IP: *.xdsl.centertel.pl 29.04.09, 18:10 Dzięki!na dyskotece były dwie piosenki Miley "The Climb" i "Nobody's Perfect" Odpowiedz Link Zgłoś