karolaj 02.05.09, 21:55 Tak sobie dziś usiadłam i zaśpiewałam dwie piosenki Covery "Hide Away H.Duff i "Don't" K.Clarkson. Oceńcie) >>TUTAJ POSŁUCHASZ<< Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xD Re: Śpiewam! Kto oceni?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.09, 23:44 ładnie^^ jak chcesz dalej zamieszczać jakieś swoje nagrania to radzę na YouTube Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus45 Re: Śpiewam! Kto oceni?? 03.05.09, 08:00 Nawet,nawet podoba mi się.Tak pół na pół cię oceniam. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_pauline Śpiewam! Kto oceni?? 03.05.09, 10:20 W tej drugiej no normalnie pięknie zaśpiewałaś, ale ta pierwsza jakoś mnie się nie podobała w twoim wykonaniu. Nie wiem po prostu ten twój angielski( co do tej pierwszej) tak dziwacznie brzmiał, jakbyś śpiewała to pierwszy raz. Nom ale głos masz bardzo fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: Śpiewam! Kto oceni?? 03.05.09, 11:40 Jeśli to byłaś naprawdę ty to było Swietnie W tej drugiej szczególnie, na początku ten głos nie pasował mi do ciebie, ale było cool Bo na tym zdjęciu to jesteś ty co nie.? Ile masz lat.? 8/10 Odpowiedz Link Zgłoś
miley_love. Re: Śpiewam! Kto oceni?? 03.05.09, 14:11 śliczna jesteś i masz bardzo ładny głos ; ddd też chciałam założyć sobie myspace muzyka, ale kurde, mój wokal to jest porażka xdd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina Re: Śpiewam! Kto oceni?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 14:27 wg. mnie ładny masz głos ^ tylko zamieść to na you-tube tak więcej osób Cię zobaczy i posłucha ; ] dużo osób z tamtąd są już gwiazdami w Ameryce ;* powodzenia =* Odpowiedz Link Zgłoś
julitka Re: Śpiewam! Kto oceni?? 03.05.09, 19:57 Moim zdaniem śpiewasz całkiem dobrze, chociaż maszyna głos ci przerobiła na bardziej dziecięcy. A na jakim programie nagrywałaś? Odpowiedz Link Zgłoś