julka_18 Re: ściągi... 25.08.09, 16:54 ja nie na wszystkich , tylko na tych co nie jestem pewna . x D czyli na historii i przyrodzie - najgorzej mi idą . ; p u gościa z matmy ( mojego byłego wychowawcy ) nikt nie ściągał , bo mówił , że nikomu się nie uda . ja jak się poprawiałam z pól czegoś tam ( na ocenę 3 ) to ściągałam i mnie nie złapał , a siedziałam drugiej ławce , a on na przeciwko mnie . x D i na poprawce z ułamków też . x D Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: ściągi... 27.08.09, 23:52 kol. z ławki ma zawsze mnóstwo ściag to nie musze robić ^^ ale na niemiekcim np nie przeżyłabym bez ściag ;ddd Odpowiedz Link Zgłoś
lola1212 Re: ściągi... 30.08.09, 21:08 a kto nie ściąga ? xDD gdyby nie sciagi nie pomiesclibysmy tej całej wiedzy którą w nas pchają! xDD Odpowiedz Link Zgłoś
london19 Ściągi 11.10.09, 09:58 Właśnie piszę ściągi z chemii z pierwiastków. Na wszelki wypadek napiszę sobie parę. Odpowiedz Link Zgłoś
kuku_ Re: ściągi... 30.08.09, 21:33 ściągam w sytuacjach awaryjnych. na kartkówkach najczęściej. karteczki w piórniku są niezawodne. ; x Odpowiedz Link Zgłoś
lola1212 Re: ściągi... 30.08.09, 21:36 a tak wgl to zdradze wam mój sposob na sciaganie ;D więc kupuję sobie taki długopis że z jednej strony jest normalny pisak a z drugiej taki biały co go nie zbyt widać. na historii (mam ze starszą nauczycielką w oklurach więc wiecie piszę sobie przed klasówką najważniejsze info na tej kartce na ktorej bede ją pisac a potem po prostu przepisuje ! ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
fanka96 Re: ściągi... 11.10.09, 10:49 nasza pami do polaka powiedziała nam na poczatku roku ze my może se sciagać bez problemu tylko zeby ona nie widziała Odpowiedz Link Zgłoś
samotnymotyl Re: ściągi... 11.10.09, 17:03 wkładam je do piórnika... lub mam w sms'ach wszyskto zapisane Odpowiedz Link Zgłoś
kokosik9 Nasz szkoła 11.10.09, 17:12 My ciągamy ze wszystkiego!! Na matmie kalkulator.. A na innych lekcjach mamy otwarte książki a nauczyciele się nie kapną.... Odpowiedz Link Zgłoś
truflowa Re: Nasz szkoła 11.10.09, 18:26 Ja sciągałm, jak np, nie chciało mi sie uczyć w domu, albo jak w zupełności nie mogłam pojąć jakiegos tematu. Jutro mam spr. z polaka, zaraz lece napisać sobie ściage nie chce mi sie uczyć xD Odpowiedz Link Zgłoś
ann19192 Re: ściągi... 11.10.09, 19:02 ja raczej zginelabym bez sciag w szkole . ale czasami poprostu spisuje z zeszytu zalezy jaka lekcje mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: ściągi... 11.10.09, 19:02 czasami ale rzadko...wole sie nauczyc kiedys to wyjdzie...ze nie umiem xdd Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ Re: ściągi... 11.10.09, 19:27 oczywiście, że ściągam. czasem jeśli jest z jakiegoś działu to dzielę sie z koleżanką ze ona uczy cię połowy tematów żebym ja ściągnęła a ona odemnie drugą połowę ;d. jeszcze ten blat od ławki drewniany jest u mnie na takich metalowych rurach. pomiędzy te rury a deskę wsuwam ściągę ;d. na ławce, pod piórnikiem wszytstko ołówkiem. pod rzemyk albo zegarek też wkładam. na szamtke do okularów przyczepiam. czyszczę sobie na sparawdzianie. głównie drukowane timesem ósemką, dwustronne ;d. Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: ściągi... 11.10.09, 20:51 Siedzę na końcu a ściągi trzymam w piórniku! Oczywiście nikt się jeszcze nie skapnął...i raczej się nie skapnę mam swietny kamuflarz Myśla ,że jestem grzeczną dziewczynką xDD Odpowiedz Link Zgłoś
nasti. Re: ściągi... 11.10.09, 20:52 Oczywiście! nie ma to jak pisanie esów na karktkówce ;D Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: ściągi... 12.10.09, 16:55 ` niestety nie umiem ściągać . ostatni raz sciągałam chyba w 1 albo 3 klasie podst. ;xx miałam na kolanach wielki słownik bo pisaliśmy alfabet a ja się nie nauczyłam . lol3 xdd . pani mnie przyłapała i dup.aaaaa . ;- ] Odpowiedz Link Zgłoś
guma_arbuzowa Re: ściągi... 13.10.09, 21:34 oczywiście ;D zawsze mam napisane na gumce do mazania. Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: ściągi... 13.10.09, 22:54 czasem mi sie zdarza. x D ale ostatnio mnie przyłaapała i mam uwagę. O_o baba się na mnie uwzięła.! cała klasa ściągała, ale ona udawała że nie widzi tylko mnie oczywiście musiała przyłapaĆ. nienawidzę jej.! zołza.! Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Re: ściągi... 13.10.09, 23:09 jak czuje ,taką potrzebe to pisze, wsadzam w rekaw i sciagam xd Odpowiedz Link Zgłoś
olciia_jb Re: ściągi... 14.10.09, 17:55 ja ostatnio w arafatkę schowałam . albo w nogawkę rurek . ; pp zawsze wklasie na historii . jak był spr. to mój kolega się pytał czy ktoś ma chusteczki . i pisał na nich pyt. i wysyłał po całej klasie . ; D no ewentualnie na ręku pisałam albo w komórce . lacza nigdy ze spr. nie dostałam . ; ) i nie zapowiada się na na jedyneczkę . ; D Odpowiedz Link Zgłoś
nessa14 Re: ściągi... 15.10.09, 17:32 Jaa tak samo xd Ściągam praktycznie na każdych sprawdzianach albo zapowiedzianych kartkówkach xd Ostatnio na angielski mieliśmy się nauczyć 146 słówek i pisaliśmy z tego kartkówkę i też zrobiłam z tego ściągę xdd Wszystkie 146 słówek zmieściłam na korektorze xd ;P Tak samo było z fizyką xd ;o Odpowiedz Link Zgłoś
kaila. Re: ściągi... 15.10.09, 17:39 ja zawsze na angliku ściągam ;] siedzę na samym tyle zeszyt na kolana i rach ciach ciach i wszystko napisane ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
kitty21 Re: ściągi... 15.10.09, 21:16 Jasne że ściągam xd Bez ściąg bym nie przeżyła xd Najlepiej usiąść noga-na nogę i między nie włożyć sb kartkę xd Odpowiedz Link Zgłoś
theblackone. Re: ściągi... 15.10.09, 21:23 Ja tam nie ściągam. W 5 kl. się przekonałam, że się nie opłaca, bo jak nauczyciel zauważa, że ściągasz, to masz 1 na bank, a jak nie ściągasz, to może przynajmniej jakąś 4 się dostanie. I się nie stresujesz przez całe 45 min. Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: ściągi... 15.10.09, 21:24 zdarza się. otwieranie książki pod ławką. normalnee. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kajka11 Re: ściągi... 15.10.09, 21:41 Osobiście znam tylko dwie osoby które nie ściągają ( obydwie dostają same pały ). Ja ściągam na każdej klasówie i kartkówie . Robię też ściągi kumpelą . Odpowiedz Link Zgłoś
jassmin888 Re: ściągi... 15.10.09, 21:46 ah .. te ściągi hehe .xdd bez nich życie nie miało by sensu no, ale dobra 'czasami' się ucze hah .;d Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 Re: ściągi... 15.10.09, 21:47 Zdarza się;DNa piórniku se pisze i jest gicior;D Odpowiedz Link Zgłoś
ferro Re: ściągi... 16.10.09, 17:22 W gimnazjum zdzierałam wszystko kropka w kropke z podręcznika (szczególnie na historii) jednak teraz chodze do takiego powalonego liceum, że nie da rady ;/ Odpowiedz Link Zgłoś