Gość: Pola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 12:41 Hej! kto z was lubi rockową muze? bo ja kocham słucham tez taylor swift. a wy??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pola Re: Zespoły ;)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 14:02 Nigdy ich nie słuchałam, ale muszę przyznac, ze fajne piosenki mają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Zespoły ;)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 14:05 a ile masz lat ? Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: Zespoły ;)) 13.05.09, 15:43 ja słucham Paramore . JB...juzmi sie znudził....;/ . słucham Miley i Demi . no i Taylor Swift też . (; . Oprócz tego uwielbiam Lady GaGe . [; . no i Meaghan Jette Martin . ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Zespoły ;)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 16:36 tez kocham paramore Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: Zespoły ;)) 16.05.09, 20:11 Ona gra muzycke rockowa <mysli>.?? Ale jakbardziej sie zdziwilam, jak w Twiscie przy plycie Demi Lovato napisano EMO.!! LOOOOOL gdzie tu EMO, a gdzie pop ;/ Przykre Odpowiedz Link Zgłoś