korni1996 09.07.09, 21:26 Hej!! W tym miesiącu mam zamiar zmienić kolor ścian mojego pokoju, ale nie mogę się zdecydować na konkretną farbę. Byłabym wdzięczna gdybyście mi pomogły. Pozdrawiam korni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
megan_ Re: Kolory ścian 09.07.09, 21:36 Dla mnie taki kolor się podoba. I jeszcze taki. (tylko małe zdjęcie jakieś) Odpowiedz Link Zgłoś
valhalla Re: Kolory ścian 10.07.09, 01:13 Ja mam w pokoju 3 fioletowe ściany i jedną szarą, fajnie to wygląda. Kiedyś miałam pomarańczowe i też było ok... Podobają mi się też zielone. Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: Kolory ścian 10.07.09, 01:25 sama mam tapete w 2. kolorach. Dluzsze sciany sa na ukos (od gory pomaranczowy, taka cegla, od dolu zolto-seledynowy). Na krotszej scianie mam ten zolto-seled. a na 2. rudy. Ogolnie ciekawy efekt, bo kolorystycznie mam dobrany caly pokoj xd. A podoba mi sie styl minimalistyczny. 3 sciany biale, na jednej jakis wzor. Odpowiedz Link Zgłoś
hilary.duff Re: Kolory ścian 10.07.09, 13:43 Mnie się podoba fioletowy..,ale taki ciemny. Ale rodzice mi nie pozwalają ,bo stwierdzili ,że jak w trumnie będę miała Dlatego przemaluję na cytrynkę Na serio fajnie to wygląda i rozjasnia pokój Odpowiedz Link Zgłoś
sweetstar Re: Kolory ścian 19.07.09, 20:27 Mi podobają się fioletowe ściany, ale takie, że dwie ściany są jaśniejsze, a dwie ciemniejsze. A tak to jeszcze czerwone są fajne. Ja mam żółty pokój a jedna ściana ma takie pomarańcze, czerwone i żółte mazie Też fajny efekt Odpowiedz Link Zgłoś
martusia7896 Re: Kolory ścian 17.07.09, 12:00 ja pomaluje na taki śliczny błękitny jak niebo ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: Kolory ścian 10.07.09, 22:25 Ja mam trurkus pomiesznany z różem-boooski! Odpowiedz Link Zgłoś
andziulkaxd Re: Kolory ścian 10.07.09, 22:32 ja mam niebieskie ściany ( tylko taki jasny) Odpowiedz Link Zgłoś
pati_ Re: Kolory ścian 10.07.09, 23:47 aktualnie mam lawendowy kolor. ale niedługo maluję jedną ścianę na ciemny fiolet,a resztę na pomarańcz ;d właśnie,tylko nie wiem,czy ściany ukośne też pomalować. Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Kolory ścian 11.07.09, 16:12 Ja mam dwie ściany na róz a drugie dwie sciany na żółto tak coś w tym stylu tyle ze zamiast tego czerwonego koloru jest taki ciemny róż: Odpowiedz Link Zgłoś
gorzka Re: Kolory ścian 11.07.09, 16:38 Chwilowo mam 3 ściany pomarańczowe,a jedną fioletową, ale wolała bym 1 śliwkę węgierkę i 3 taki łamany biały Odpowiedz Link Zgłoś
gorzka Re: Kolory ścian 17.07.09, 21:45 Tfu, tfu, tfu. Tej 4 ściany nie mam fioletowej, tylko cynamonową xD Odpowiedz Link Zgłoś
kiniussia Re: Kolory ścian 11.07.09, 17:24 W moim pokoju mam kolory takie jak fiolet i zieleń ... idealnie do siebie pasują . Na dwóch ścianach mam tapetę jasno filot. z ciemniejszymi fiolt. kwiatami a 2 pozostałe ściany są takiego koloru jak te co są na nich kwiaty ( ten jaśniejszy) do tego mam zieloną wykładzinę , drewniane meble , zielone rolety , fiolet.-zielon. lekkie firanki ... Kiedy chcesz sie uspokoić fiolet ci w tym pomoże ... uspokaja , wycisza ... natomiast zielony pobudza do myślenia i działania ... extra mieszanka która zawsze mi pomoga ... Polecam ... pozdr. Kiniussia Odpowiedz Link Zgłoś
korni1996 Re: Kolory ścian 11.07.09, 22:43 Dzięki wam bardzo za te podpowiedzi wszystkie wezmę pod uwagę. Pozdrawiam i całuję korni Odpowiedz Link Zgłoś
ardnaskela Re: Kolory ścian 17.07.09, 13:33 A może zróbmy fotki swoich pokojów i pokażmy je tu sobie? Z tego co tu piszecie, widzę że macie ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
miley_96 Re: Kolory ścian 17.07.09, 21:58 Mam ten sam problem tylko ze ja bede miala sosnowe meble. Jaki byscie dopasowaly do tego kolor? Odpowiedz Link Zgłoś
demus ;p 18.07.09, 17:20 Ja mam 3 żółte ściany i jedną pomarańczową faaaaaaaaajnie to wygląda ;p Odpowiedz Link Zgłoś
jassmin888 Kolory ściany 18.07.09, 17:40 Hmm.. .Jeśli lubisz żywe kolory.. To radze niebieski.! zółty.! zielony.?! .Ja mam taki no jakby niebieski cały hah xdd A jak nie lubisz żywych to..moze nie maluj.. `. A daj tapety ja tez mam..Możesz wybrać wiele wzorów i koloróów <33. ..Móoj pokóój jest prawie cały niebieski haha ;p Myśle ze pomoglam...I życze powodzenia hehe o_O Odpowiedz Link Zgłoś
mychaxd3 Re: Kolory ścian 04.08.09, 18:07 ja malowałam ostatnio pokój dwie ściany "śliwki węgierki" i dwie następne "zapach lawendy" wg. mnie super wyszło bo uwielbiam kolor fioletowy ;p Odpowiedz Link Zgłoś
the_best Re: Kolory ścian 04.08.09, 20:06 ja mam zamiar pomalować trzy ściany na jasny fiolet a jedną na bardzo ciemny, a w rogach 10 centymetrowe czarne pasy Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin Re: Kolory ścian 04.08.09, 20:07 ja mam zielone sciany i jestem bardzo zadowolona, to kojący kolor, zawsze milo sie siedzi w oim pokoju ; - ) Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Kolory ścian 04.08.09, 21:12 jedną tapetuję w stylu vintage (ta, ten emo wzorek), reszte maluję na biało, w tym jedną ścianę będę obklejać jakimiś wycinkami czy plakatami, biletami, kartkami, czy czym tam jeszcze. mebelki jakieś ciemne. wielkie lustro. mrał. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
fuck.you Re: Kolory ścian 04.08.09, 21:13 sciannyy mam taki cieemny róż wchodzący w fiolet ; dd Odpowiedz Link Zgłoś
kitty16 Re: Kolory ścian 04.08.09, 22:10 teraz mam niebieskie tapety i przyznam ze troche tu zimno ;p bede miec remont pokoju pod koniec wakacji i chce miec pokoj w jasnych i zywych kolorach ;d i raczej ciepłych ;D myślalam o żóltym i zielonym (; zależy jaki kolor ty lubisz i czy dobrze bedziesz sie czuc w pokoju, wiec zastanow sie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
daylight Re: Kolory ścian 05.08.09, 11:26 Mi się bardzo podoba pokój taki turkusowo-brązowy Sama chciałam taki mieć, ale mam niestety inny ;/ Np. Turkusowe ściany i do tego brązowe jakieś naklejki na nie Jakies wzorki albo co Odpowiedz Link Zgłoś
korni1996 Re: Kolory ścian 05.08.09, 13:57 Ja już chyba wybrałam tym kolorem będzie taki dość jasny róż ale nie tak strasznie jasny jeszcze zastanawiam się nad fioletem Odpowiedz Link Zgłoś