bucikowa 11.07.09, 14:14 Co myślicie o muzyce klasycznej, może jest ktoś taki kto jej słucha? Ja codziennie bo gram na skrzypcach. A Wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosaline14 Re: Muzyka Klasyczna 21.07.09, 22:05 ja nie słucham , ale straszniee podobają mi się piosenki z ' upiora w operze ' ;xd. tylko to chyba nie klasyczna . ;p . nie wiem . Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: Muzyka Klasyczna 21.07.09, 22:17 Niektóre utwory z klasyki są fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
bucikowa Re: Muzyka Klasyczna 21.07.09, 22:35 Niektóre... A może wymienimy jakie utwory z muzy classic lubimy. Ja np. lubię wiosnę z czterech pór roku Vivaldiego...! Odpowiedz Link Zgłoś
nygus_95 Re: Muzyka Klasyczna 30.08.09, 15:31 ja lubię muzykę klasyczną. i ogólnie takie solówki fortepianowe różne. claude debussy jest fajny, vivaldi też, yiruma również, jeśli chodzi o współczesność. muzyka klasyczna jest taka... no, taka 'wielowarstwowa'. nie wiem, jak to powiedzieć. a upiór w operze był fantastyczny, jedna z najlepszych sztuk jakie widziałam w teatrze. i jeszcze jezioro łabędzie, czajkowskiii ;>. łaaa, fajnie masz, grasz na skrzypcach *.* Odpowiedz Link Zgłoś
little Re: Muzyka Klasyczna 31.08.09, 09:47 Codziennie ją słyszę, bo ojciec od małego grał na fortepianie i interesował się muzyką klasyczną, więc w moim miekszaniu co chwila słychać te dzwięki, ale w ogóle mi one nie przeszkadzają. Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Muzyka Klasyczna 01.09.09, 22:06 ja tak jak rosaline14 lubie piosenki z upiora w operze i chyba jest to muzyka klasyczna ale nawet nieraz lubie sobie posluchac piosenek klasycznych dla odmiany Odpowiedz Link Zgłoś
nygus_95 Re: Muzyka Klasyczna 01.09.09, 22:11 aaale, też chcę mieć muzykę klasyczną w domu na żywo! Odpowiedz Link Zgłoś
weleka Re: Muzyka Klasyczna 28.09.09, 20:15 Przez 6 lat chodziła do szkoły muzycznej i moja siostra jescze skończyła ją rok później niż ja więc muzyki klasycznej się nasłuchałam. Ale prawda jest taka, że jeśli mam wybór to wolę jej nie słuchać... może poprostu mi się przejadła? ale nawet teraz (chociaż podstawówkę skończyłam 2 lata temu) lubię usiąść przy fortepianie, nie dla muzyki klasycznej, ale wogóle dla muzyki i dlatego że uwielbiam dźwięk fortepianu Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Muzyka Klasyczna 28.09.09, 20:19 nie słucham jakoś nie bardzo lubię zależy zresztą Odpowiedz Link Zgłoś