Dodaj do ulubionych

CANDIDA ALBICANS??!!

13.12.10, 11:43
Witajcie, moje zycie od ponad pol roku to koszmar...
ale po kolei,
od blisko pol roku: ciagle zmeczenie, brak sil, bole glowy, klopoty z kocnentracja, wypadania i siwienie wlosow w wieku 25 lat...
masa badan i masa wizyt u lekarzy, na poczatku myslalem ze to problemy neurologiczne, bylem nawet na oddziale neurologii jednak masa badan nic nie wykazala ( w tym TK, MR głowym.punckja lędzwiowa) mowiono mi ze to na tle nerwowym.. tyle tylko ze nie mam wiecej nerwow od przecietnego czlowieka.
osatnio robilem tsh i i inne badania tarczycowe, wyszlo 3,7 wiec lekka niedoczynnosc, bylem u endokrynologa narazie biore euthyrox 25
przez przypadek trafilem na forum o candida albicans, i objawy tej choroby w 80% pasuja do mnie, do tego bialy balot na jezyku
jutro mam wizute u gastrologa, ciekawe co powie
poradzcie co robic, jakie jeszcze badania zrobic?
Obserwuj wątek
    • christa61 Re: CANDIDA ALBICANS??!! 13.12.10, 19:35
      spencer1 ja od jutra zaczynam 3 - tygodniową kuracje ziołową.jesli sie powiedzie, to dam ci namiary na tego zielarza , który podjał sie mojego leczenia. badania wykonuje z moczu , które mu sie wysyła. Narazie ja jestem na poczatku leczenia, jesli będę widziała poprawę zdrowia to dam wszystkim znać, czy warto w ta kuracje inwestować. dziś poznałam juz djagnoze bo gośc dzwoni, gdy wykona badanie a jutro otrzymuję już ziołowa miksturę.
      mam straszna diagnozę, ale i rokowania też sa jeszcze dobre, zobaczę, czy faktycznie się to potwierdzi.
      • christa61 Re: CANDIDA ALBICANS??!! 13.12.10, 19:38
        aha - nie ufaj konowałom, bo jestes jeszcze młody a oni nie potafia człowiekowi pomóc. Bardzo dużo ludzi juz nie żyje tylko dlatego , ze im właśnie ufało. Zielarze zawsze są lepszymi lekarzami niz medycy.
      • spencer1 Re: CANDIDA ALBICANS??!! 13.12.10, 20:28
        om to czekam na wiadomosc, mam nadzieje ze Ci pomoze
        a jaka jest Twoja diagnoza? i jakie badania robiłas?pozdrawiam zyczac zdrowia
        • christa61 Re: CANDIDA ALBICANS??!! 13.12.10, 21:19
          jeśli zostanę wyleczona, to popiszemy na priw.Narazie powiem tylko tyle, ze o dziwo nie mam boreliozy oraz grzybicy na którą do tej pory mnie leczyła lekarz wg. metody ILADS.
          jak sie okazuje to niepotrzebnie mnie faszerowała 3 mies. lekami na grzyba.
          Czekaj cierpliwie, nie zapomne o Tobie i się odezwę, gdy zakończe kurację, czyli do konca roku ok? pozdrawiam.
          • spencer1 Re: CANDIDA ALBICANS??!! 13.12.10, 21:59
            okwink w takim razie czekam
            Wesolych, Rodzinnych Świąt zyczę i czekam na kontakt wink
            • christa61 Re: CANDIDA ALBICANS??!! 24.12.10, 20:14
              spencer1
              Dziś mija tydzień w/w mojej terapii - jak na razie jest poprawa w postaci mniejszych bóli głowy i nic po za tym.Czuje się jakbym miała herxa, być może, to on mnie pozbawił sił i kompletnie rozbił, czuje się jakbym była kijem poobkładana, wszystko mnie boli .
              Mam jeszcze dwa tygodnie przed sobą picia tych ziółek, za tydzień napiszę jak się czuję.
              Badania z moczu wykazały:marskość wątroby i białaczka szpikowa, to między innymi bo mam jeszcze mnóstwo innych dolegliwośći, te dwie powstały w skutek leczenia mnie antybiotykami przez trzy mieś. na grzybice - Mycosystem i nystatyą w dużych dawkach przez lekarza - 'ILADS'. No niestety złe zniosłam leczenie chemiczne,a choroba na którą byłam leczona nadal jest i to nawet bardziej się zaostrzyła. Dodam tylko że leczona jestem przez zielarza, który wyleczył już mnóstwo ludzi chorych nawet na nowotwór.Organizm ludzki traktuje jako całość , inaczej to chyba się nazywa traktuje człowieka holinistycznie.
    • tomik78 Re: CANDIDA ALBICANS??!! 14.12.10, 08:02
      na tej diecie wracam malymi kroczkami do zdrowia www.healingnaturallybybee.com/bee.php
      • spencer1 Re: CANDIDA ALBICANS??!! 28.12.10, 21:37
        jakie zrobic badania na candide?
        mialem wyma z gardla ktory nie wykazal zadnych podejrzanych bakterii
        pozdrawiam!
        • aaa9941 Re: CANDIDA ALBICANS??!! 30.12.10, 19:20
          Christa jak tam idzie leczenie? Kibicuję Ci.Ja tez jestem po leczeniu ilads- bede wdzięczna za namiary na tego człowieka.
          • christa61 Re: CANDIDA ALBICANS??!! 05.01.11, 16:28
            leczenie jak na razie bez efektów .Już trzeci tydzień pije ową miksturę, dziś czekam na wiadomość o wynikach moczu który posłałam do oceny..Byc może organy sa juz w lepszym stanie a na efekty będzie czekać nieco dłuzej, dodam, ze jestem okropnie zdegenerowana przez chorubska więc czekam cierpliwie. Napiszę jak tylko będzie jakaś poprawa.A namiary dam tylko na priwa jesli ktos poprosi.Dam tylko wtedy gdy ja osiągnę powrót do zdrowia, inaczej nie ma sensu , pozdrawiam
            • aaa9941 Re: CANDIDA ALBICANS??!! 05.01.11, 17:06
              Leczenie infekcji przewlekłych trwa dlugo. Trzy tygodnie jeszcze nic nie znaczą ale ja bym sie trzymała tego jaki czas do wyleczenia przewiduje osoba ordynująca daną metodę. Jesli to co odczuwasz bedzie sie pokrywało z tym co ma się u Ciebie pojawiac - znaczy ze idzie w dobrym kierunku. Zastanawiam sie czy piszesz o osobie, o której sporo słyszałam smile
              • aaa9941 Re: CANDIDA ALBICANS??!! 05.01.11, 17:12
                (za wczesnei mi się kliknęło wyslij smile) Jeśli te trzy tygodnie mają oznaczac pełną terapię czyli powrot do 100% zdrowia to trochę słabo. Byc może jestes struta jeszcze toksynami jesli przyjmowałas silne zioła. Z tego co wiem toksyny z danej infekcji mogą dawac identyczne objawy jak sama infekcja i często patogenu juz nie ma wśród żywych a objawy sa jeszcze długo.
                • christa61 Re: CANDIDA ALBICANS??!! 14.01.11, 12:10
                  no co za pech... następna terapia do niczego..Jak do tej pory zioła nic nie zdziałały, poczekam jeszcze tydzień na efekty, moze sie pojawią.
                  • mali-nki Re: CANDIDA ALBICANS??!! 02.02.11, 12:17
                    i jak po kolejnych tygodniach?
                    • christa61 Re: CANDIDA ALBICANS??!! 02.02.11, 13:35
                      No niestety, nie polecam, jest zbyt droga kuracja a efekty powiedziałabym , że żadne...!
                      Obawiam się, że znowu dałam się nabrać, choć mam jedną poprawę a mianowicie poprawiło mi się wchłanianie pokarmów i przytyłam, stolce też są o wiele normalniejsze.
                      Czekam jeszcze na efekty bo nigdy nie zdrowiejemy z dnia na dzien prawda?.Ziółka już wypiłam i zielarz powiedział mi, ze juz następnych nie trzeba bo według jego opinji jestem juz zdrowa.
                      Za jakis czas odezwę się i napiszę, czy wracam faktycznie do życia ? Pozdro.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka