ania84_na
04.07.15, 08:00
Bardzo proszę o pomoc.Od kilku lat leczę córkę-obecnie ma 21 lat ,od dziecka ma wymioty,bóle głowy w wieku ok. 16 lat zaczęły się problemy z chodzeniem.Miała rezonanse głowy,klatki piersiowej,przewodnictwo mięśni,leżała w klinice neurologicznej.Wszystkie wyniki są ok.Ostatni odwiedziła psychiatrę bo tam ją skierowano.Jako noworodek urodziła się z posocznicą.Odwiedziłam już chyba wszystkich możliwych lekarzy.Będą u kręglarza ok.3 lat temu stwierdził one że ma grzybicę organizmu.Przy każdej wizycie u specjalisty mówiłam o tym,ale nikt nie brał tego na serio.Trzy lata temu będą z córką w Turcji stan jej się pogorszył,doszło do bezwładu nóg i dużym białym nalocie na języku.Pamiętam że coś jej później podawałam co polecił mi ten kręglarz(kupiłam o przez internet)trochę jakby się polepszył,ale córka chodziła także na rehabilitację.W tej chwili jej stan znowu się pogorszył,nie potrafi wejść po schodach,zauważyła że nasila się to podczas upału.Jestem z Radlina (duże miasto w okolicy to Katowice)bardzo proszę o pomoc,gdzie i do jakiego lekarza się udać.Jestem bezsilna,a córka popada w coraz większa rozpacz.Według mnie to właśnie grzybica organizmu.POMÓŻCIE PROSZĘ!!!!!