ape80 Re: Skąd jesteście? 20.08.05, 20:23 Do Homeo, też jestem z Rzeszowa - możesz mi polecić dobrego homeopatę ? Odpowiedz Link
sylviane Re: Skąd jesteście? 20.08.05, 21:56 Ja także jestem z Rzeszowa. Jezeli znacie jakiegoś kompetentnego lekarza homeopatę, albo przynajmniej dobre laboratorium, bo to na ul. Warzywnej jest chyba beznadziejne. Od dzieciństwa nic mi tam nigdy nie wychodziło w wymazach. Nie robiłam jeszcze posiewu ilościowego i zastanawiam się czy warto u nich w ogóle się pojawiać. Odpowiedz Link
homeopatkaqq RZESZOWIANKA 21.08.05, 08:29 ja diewczyny teraz akurat nie zyje w Rzeszowie, ale stamtad pochodze. Niestety nie wiem kogo polecic, bo nigdy nie chorowalam w Rzeszowie i nie znalam nawet dobrych specjalistow.... Ale z tego co kojarze to sa na pewno dobrzy homeopaci w Rzeszowie, bo moi dawni znajomi leczyli sie u takowych. Wiem, ze na Politechnice jest jakas studencka ginekolog, ktora specjalizuje sie w grzybicach. Niestety nie znam zaadnych innch dobrych lekarzy. I'm sorry. Odpowiedz Link
ape80 Re: Skąd jesteście? 21.08.05, 12:16 Hej, Rzeszów Tak co do laboratorium na Warzywnej - tam zawsze jest okej. Dlatego chyba udam się do Medyka na ul. Szopena. Odpowiedz Link
gosia7771 Re: Skąd jesteście? 16.09.05, 13:58 Pochodzę z Krakowa, mieszkam w Warszawie. Odpowiedz Link
jullieta Re: Skąd jesteście? 26.10.05, 18:34 I stawkę zamyka - Stargard Szczeciński. P.S. ...co ta Warszawka taka zadrożdżona... Odpowiedz Link
li.ska1 Re: Skąd jesteście? 31.12.05, 17:50 Dublin, pochodze z Leszna, a lecze sie w Poznaniu Odpowiedz Link