Dodaj do ulubionych

nowa Ania - podobno

12.06.12, 22:43
www.popcorner.pl/popcorner/1,108009,11907739,Ania_z_Zielonego_Wzgorza___bedzie_nowy_serial.html
Obserwuj wątek
    • jhbsk Re: nowa Ania - podobno 15.06.12, 17:19
      „Naszym celem jest stworzenie nowej Ani na współczesne czasy i pokazanie jest z bardziej ''globalnej perspektywy''."

Jak dla mnie nie brzmi to dobrze.
      • invisse Re: nowa Ania - podobno 10.07.12, 11:20
        "ma to być serial DRAMATYCZNY, który będzie dostosowany do gustu współczesnych widzów"

Nie, to zdecydowanie nie brzmi dobrze.

Plus, nie wiem czemu, ale nie przepadam za tą wnuczką Montgomery. To ona ogłosiła, że LMM (rzekomo) popełniła samobójstwo - i być może moja niechęć stąd się bierze, ale mimo wszystko, uważam, że ta wnuczka próbuje uszczknąć trochę sławy jej babki, i dlatego co i rusz pokazuje się w mediach...
    • filifionka-listopadowa Re: nowa Ania - podobno 13.07.12, 14:05
      Zapowiadają się popłuczyny, które z oryginałem wspólne będą miały włącznie imię głównej bohaterki.
      • lucy-lotta Re: nowa Ania - podobno 16.07.12, 09:18
        Doprawdy rozkosznie :/ Znając mnie, zasiądę, będę oglądać to 'dzieło' i płakać w każdej minucie z rozpaczy, co zrobiono z moją Anią! Ale oczywiście nie zdobędę się na to, by przerwać, bo ciekawość zwycięży i będę trwać w oglądaniu - głupia ja :D

Ucieszyłabym się natomiast z wiadomości, że któraś stacja puści wszystkie sezony "Drogi do Avonlea" - mam słabość do tego serialu ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka