kucielak 02.07.04, 08:12 wysłałem esa do kumpla w związku z moją samoobroną na atr ( nareszcie i już ), a qmpel zachęca e do posprzątania w tym kraju. hmmm dacie nam starzy sie troche pobawic czy juz musimy sie za "czystki" brac ? ;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soter_mlodszy Re: samoobrona 04.07.04, 15:53 kolejne czystki, obozy, bojówki...pachnie mi faszyzmem i Syberią!;-( Boże uchowaj! Odpowiedz Link Zgłoś
kucielak Re: samoobrona 07.07.04, 01:37 "czystki" a nie - czystki :P po za tym z Brodnicy do Syberii jest niedaleko, jakieś 30 km więc za bardzo nie ma co sie przejmowac, gdyby ewentualnie zaszła koniecznosc dokonania pewnych ruchów kadrowych ;] Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: samoobrona 07.07.04, 08:27 Terozki Futru trza wiyncy "Samoobronie" By niy godali że to już koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: samoobrona 07.07.04, 16:48 kucielak napisał: > ma co sie przejmowac, gdyby ewentualnie zaszła koniecznosc dokonania pewnych > ruchów kadrowych ;] mnie możesz usunąć do Wenecji na urlop;-) serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś