IP: 81.15.228.* 18.11.03, 21:00
Własnie. W tej sprawie jestem mocno nie na czasie... właściwie to jakieś
półtora roq w plecy. Czy są jakieś zmiany... albo inaczej, czy ta cała
obwodnica w ogóle ma kiedyś ruszyć?? I kiedy, jeśli już...??
Obserwuj wątek
    • Gość: tym Re: Obwodnica IP: 10.10.74.* 20.11.03, 12:17
      Z tego co mi waidomo to na obwodnicę poczekamy jeszcze z 15 lat. Powodem sa jak
      zwykle pieniądze.
      • Gość: jaandi Re: Obwodnica IP: 81.15.228.* 20.11.03, 22:42
        Gość portalu: tym napisał(a):

> Z tego co mi waidomo to na obwodnicę poczekamy jeszcze z 15 lat. Powodem sa
        jak
        >
        > zwykle pieniądze.

Wiem, czytałem w tym nowym brodnickim portalu wywiad z Derlikiem. Przyznam
        szczerze, że nie podobał mi sie ten wywiad. Nie chodzi mi o samo wykonanie (o
        sprawy techniczne), ale o to, co mówił derlik. Przyznam szczerze, że tak mi z
        tą cała obwodnicą podpadł, że nie wiem, czy bym na niego zagłosował dzisiaj.
        Fakt, nie ma obecnie lepszego kandydata wśród dzisiejszych vip'ów, ale jak
        jeszcze któś mi powie, że Brodnica straciła by na obwodnicy, to chyba puszczę
        pawia. sorry, ale tak mnie tym zeźlił. Qźwa, jadąc z Michałowa na Sądową, w
        godzinach szczytiu jadę ponad 30minut, a to oznacza, że tyle na piechotę bym
        szedł. Na skrzyzowaniu Lidzbarskiej z Mazurską taki korek się robi, że niekiedy
        kończy się na skrzyżowaniu Lidzbarskiej z Nową Kolonią (dla informacji to ta
        ulica za starym lo patrząc od CPN'u). Albo Sądowa. No nie. Tak mnie tym zeźlił,
        że głowa mała. No z resztą niech mi powie, gdzie po drodze ma takie wielkie
        bary, które to tak żyją z "przejhezdnych". Guzik qźwa prawda. To była kiełbasa
        wyborcza. I powiem wam, jeśli choć początek obwodnicy nie powstanie, będe
        agitował przeciwko derlikowi w następnych wyborach. Zawiódł mnie na całej
        linii. A ja głupie smarkaty naiwniak tak wierzyłem, że on coś zrobi... . Dobra,
        nie piszę nic więcej, bo już mi ciśnienie skoczyło... .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka