gosianowa2 21.10.07, 19:50 Czy brałyście tabletki antykoncepcyjne bez przerwy na miesiączke?Jak tak brałyście,to przez jaki czas i czy potem dostałyście normalną miesiączkę?Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siedzibabanaulu Re: Tabletki brane bez przerwy 22.10.07, 12:39 zamiast tabletek (bo źle na mnie działają) miałam non stop plasty Evra, - wyliczyłam sobie średnio dni cyklu i @ dostałam o czasie :), +/- 2 dni różnicy :) Odpowiedz Link
iwona2211 Re: Tabletki brane bez przerwy 23.10.07, 06:03 czesc ja tez biore bez przerwy pol roku potem wizyta badania krwi i decyzja czy dalej tabsy czy moze ciaza a moze jeszcze co innego...ech... Odpowiedz Link
gosianowa2 Re: Do Iwony 23.10.07, 10:12 Cześć.Nie martw się,może na tabl.zakończy się Twoje leczenie a potem bedzie już ciąża.Jakie tabl.bierzesz?Przez cały ten czas nie dostałaś miesiaczki?Nie masz plamień?Ja brałam trzy mies.bez przerwy,ale teraz bardzo plamię i muszę zrobić przerwę,a potem nie wiem,albo tabl.,albo zastrzyki.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
iwona2211 Re: Do Iwony 23.10.07, 15:42 ja dopiero skonczylam drugie opakowanko i dostalam plamien. biore yasminelle...mam nadzieje ze jakos to wszystko sie ulozy zobaczymuy co bedzie nie lubie martwic sie na zapads ale czasem lapia dolki rowniez pozdrawiam i zycze powodzonka Odpowiedz Link
pani_prezess Re: Do Iwony 23.10.07, 18:16 ja też dostałam tabletki (cilest) i mam je brać narazie przez 3 miesiace bez przerwy- jesli uda sie w ten sposób zatrzymać okres, to bede jeszcze przez kilka miesiecy w ten sposób walczyc z endo. Zaczelam juz drugie opakowanie i zobaczymy.. narazie @ nie dostalam, mam nadzieje ze tak pozostanie.. pozdrawiam ania Odpowiedz Link
jana72 Re: Tabletki brane bez przerwy 23.10.07, 20:03 po 2 zastrzykach zoladexu brałam trzy opakowania cilestu bez przerw - miałam trochę plamień - a teraz dostałam miesiączkę normalnie , 4 dni po zakończonym trzecim opakowaniu i jak na razie czuję się dobrze i nic nie boli !!! Odpowiedz Link