olka981 10.05.09, 12:49 wyczytalam ze bralas pycnogenol mozesz powiedziec jak dlugo stosowalas te tabletki ?wszedzie o nim pisze ze wlasnie dobry na endo i nie tylko ale trzeba troche poczekac na efekty ja wlasnie koncze pierwsze opakowanie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blond-aspirynka Re: DO Mea 29 -_pycnogenol- 10.05.09, 17:43 witaj, przpraszam ze sie wtrace ale ja tez bralam pycnogenol- zjadlam 3 op po 120 tabl Odpowiedz Link
olka981 Re: DO Mea 29 -_pycnogenol- 11.05.09, 01:47 i co widzialas jakos roznice ? powinno sie jesc minimum 3 miesiace zeby widac bylo jakies efekty o ktorych oni pisza ale czy w naszym przypadku to prawda dlatego pytam wszystkie dziewczyny co braly bo jak nie to szkoda kasy Odpowiedz Link
maksymilianowa Re: DO Mea 29 -_pycnogenol- 12.03.10, 11:35 witam;) ja łykałam pycnogenol przez prawie 4 m-ce (opakowanie 120 tabl.)i nie zauważyłam żadnej różnicy. 63 zł. wyrzucone w błoto. co dziwne, po odstawieniu tabletek zniknął problem zaparć, a żadnych pozytywnych zmian nie zauważyłam (kurze łapki nadal mają się dobrze, skóra nadal jest sucha i trochę swędzi). Moim zdaniem szkoda pieniędzy. Odpowiedz Link