omeggi 14.07.09, 13:20 dzisiaj biorę ostatni zastrzyk i boję się co dalej:(napiszcie czy bez problemów udało wam się zajść w ciążę po leczeniu(ja leczyłam się 5 m-cy i miałam II i III stopień endo). Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
story2 Re: ostatni zastrzyk Diphereline 15.07.09, 11:32 heh,jestem dokładnie w takiej samej sytuacji jak Ty - ostatni, szósty już zastrzyk miałam półtora tygodnia temu, teraz z niecierpliwością czekam @ a potem od razu hsg (endo "zapchała" mi jajowody). Lekarz uprzedził mnie, że na okres mogę czekać do 3 miesięcy. A jak było u Was Dziewczyny?? Kiedy przyszła @, jak długo wasz organizm wracał do normy?? Odpowiedz Link
grusia28 Re: ostatni zastrzyk Diphereline 15.07.09, 15:12 Hej Dziewczyny, ja ostatni zastrzyk miałam w styczniu i miesiączkę dostałam po 4 miesiącach.Była to jedyna miesiączka bo zaszłam w ciążę w maju.Podczas przyjmowania zastrzyków czułam się ok a i teraz jest wszystko ok,nielicząc mdłości;)Nie martwcie się u Was też będzie ok.Najważniejsze to myśleć pozytywanie.Pozdrawiam i życzę zdrowia.Monika Odpowiedz Link
omeggi Re: ostatni zastrzyk Diphereline 16.07.09, 15:07 Aż cztery miesiące??miałam nadzieję ,że po jednym już będę "sprawna".U mnie to wyglądało troszkę niepokojąco bo pierwsze trzy zastrzyki nie działały na mnie tak jak powinny.Lekarz był zaskoczony i usłyszałam nawet "nigdy nie miałem takiego przypadku":/ Tak więc przez pierwsze miesiące leczenia plamiłam przed kolejną dawką i dopiero teraz jest tak jak być powinno.Czyli muszę uzbroić się w cierpliwość..... Odpowiedz Link
grusia28 Re: ostatni zastrzyk Diphereline 16.07.09, 17:09 Nie przejmuj się, każdy organizm jest inny i u Ciebie może się @ pojawić po miesiącu.Ważne to myśleć pozytywnie.Ja też się nie spodziewałam takiego obrotu sprawy myślałam że na bobasa będziemy długo czekać i nie obejdzie się bez walki a tu niespodzianka:)) Trzymam za Ciebie kciuki.Będzie dobrze.Pozdrawiam Odpowiedz Link
free-klaudia26 Re: ostatni zastrzyk Diphereline 18.07.09, 18:49 Ja od ostatniego zastrzyku dostałam @ po 3m-cach ale niestety nie udało mi się zajść w ciążę a minął już rok jak ja dostałam :( Odpowiedz Link
biedronka11 Re: ostatni zastrzyk Diphereline 05.08.09, 18:20 Ja jestem teraz po 4 zastrzyku i nie wiem czy bedzie 5 i 6...to oceni lekarz po badaniu...ale powiedział że czeka mnie laparoskopia secoond look, żeby doczyścić do konca.Dziewczyny-czy po dipherelinie jeśli nie zaszłyście w ciażę, to dobrze sie czujecie?...nie ma bólu, krwawychi długich @, torbirli,...czy ona pomaga? Odpowiedz Link
omeggi Re: ostatni zastrzyk Diphereline 28.08.09, 16:46 ja teraz czekam na okres.drugiej laparoskopii nie muszę mieć na szczęście.generalnie dobrze się teraz czuję ale przytyłam trochę po tych zastrzykach:( Odpowiedz Link