Gość: Marysia IP: *.globalconnect.pl 24.01.07, 22:16 Muszę sie za siebie zabrać ale chce dobrze wyglądać. Pomózcie mi znaleśc jakieś fajne ciuchy dobrej jakości Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
delika1 Re: Ciuchy do fitness 26.01.07, 12:15 co znów podpucha???nagle tyle osób interesuje się ciuchami do fitness????i zaraz pojawi sie reklama-nie powiem czego:(.Wiekszość dziewczyn ćwiczy w legginsach=dresach +podkoszulku+ dobre buty .BOO nie po to sie chodzi na fitness by wygladać:( Odpowiedz Link Zgłoś
delika1 Re: Ciuchy do fitness 26.01.07, 12:18 to znaczy sprostowanie:)-chodzi się po to by wyglądać ładnie i dla zdrówi, ale nie chodzi o łaszki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krycha Re: Ciuchy do fitness IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 18:36 chyba 4fun ostatnio działa tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
delika1 Re: Ciuchy do fitness 29.01.07, 12:45 i znalazł niezły sposób na reklamę:(.Oby dziewczyny się nie nabrały.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Ciuchy do fitness IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 14:44 No własnie dużo ostatnio słychać o 4f, ale to dobrze bo firma jest calkiem niezla i tania, przynajmniej jezeli chodzi o kurtki, bo sama mam od nich kurtke i wiem o czym mowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Ciuchy do fitness IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 11:24 mam w swoim klubie rózne marki. Oczywiście najlepszy jest Anniluce, ale cena "powala" większość klientek. Mimo wszystko polecam. 2skin jest tanie, ładne, ale po 3 praniach nie wygląda już tak samo. Najlepsze w zestawieniu cena/jakość jest body&soul. Wszystkie kupisz przez internet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewuś Re: Ciuchy do fitness IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 11:13 ja jezdzilam na nartach 2 sezony w stroju 4f i niczego zlego na ta firme nie moge powiedziec, bo rzeczy cieple, mocne, i wogole klasa Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: Ciuchy do fitness 30.03.07, 11:42 jak czytam to to robi mi się nie dobrze , może zapłacie za reklamę a nie tak na łatwiznę, na pewno nie kupie nic z tej firmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Ciuchy do fitness IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 23:32 ja swoich ciuchów do fitness expedusa nie zamienię na inne, są wygodne i łatwe w obsłudze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martusia Re: Ciuchy do fitness IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 15:23 Widziałam na stronie 4f ich kolekcję fitness, prezentuje się całkiem, całkiem :- ). Cenowo też ładnie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Ciuchy do fitness IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 14:26 Nie wciskajcie reklamy 4f czy expedusa!!!!!!! Skąd wiecie co jest najlepsze, jezeli niewiele wypróbowaliście. Jest mnóstwo marek. Chyba, że własnie chcecie wypromować jedne z powyższych...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BZz Re: Ciuchy do fitness IP: *.4web.pl 30.03.07, 22:58 A może powinnaś, bo Expedus jest nieprzyzwoicie drogi, zupełnie bez sensu. Jest cała masa innych firm, które sprzedają odzież zbliżonej jakości za 1/3 tego cp Expedus, który raptem produkuje dopiero od półtora roku....W ogóle jak wam nie wstyd tak nachalnie reklamować jedną firmę... Dziewczyny, trochę rozumu i zaufania do samych siebie, nie pytajcie o wszystko na forum, bo się sparzycie! Odpowiedz Link Zgłoś
magdalaena1977 Re: Ciuchy do fitness 20.02.07, 23:00 A co polecicie osobie z nadwagą, która zaczyna ćwiczyć ? Ciuchy mają być duże (44-46) wygodne, niezbyt eksponujące ciałko (bo nie ma się czym chwalić). Zaczęłam chodził na siłownię i widzę, że moje wakacyjne spodenki i koszulki nie do końca tam pasują, a zresztą powinnam mieć co najmniej trzy zestawy, żeby ich nie prać i nie suszyć z dnia na dzień. A i nie mogą być strasznie drogie. Nie dam za spodnie do fitnessu tyle co za spodnie garniturowe do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Ciuchy do fitness IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 21:58 z tego co wiem, rozmiar 42 jest największy z marek, które znam. Wybierz długie spodnie nie z supplexu (widać każdy kawałek cellulitu) ale grubszej bawełny z licrą, mimo, że się bardziej wypychają z czasem na kolanach . Koszulka z krótkim rękawkiem. Bez rękawków powoduje, że po bokach coś się może "wymknąć" jeżeli masz (na razie)trochę więcaj ciała. Polecam spodnie 2skin np mambo xl, koszulkę zakrywającą biodra i do boju! Początki zawsze są trudne, nie daj za wygraną! Odpowiedz Link Zgłoś
figaroo Re: Ciuchy do fitness 02.03.07, 00:17 Ja kupiłam sobie ostatnio spodnie Mambo firmy 2skin. Jeszcze ich nie przećwiczyłam ale prezentują się świetnie. A jeżeli chodzi o firmę Body&Soul to też mam. I też jakościowo super. Dużo ze mną przeszły, bo prawie całą ciążę w nich przechodziłam i jeszcze wcześniej ćwiczyłam w nich. I generalnie wyglądają dalej OK. Teraz w nich śmigam po domu:) Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martusia Re: Ciuchy do fitness IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 15:44 To Ty Anno chyba reklamujesz firmę 2skin!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Ciuchy do fitness IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 22:02 Nie muszę nic reklamować. Od 4 lat prowadzę klub fitness (www.fitoclock.pl) i z doświadczeń własnych, moich instruktorek i klientek doskonale wiem, co jest dobre. Sprzedawaliśmy odzież 6 firm, i zostaliśmy przy 3, ponieważ najbardziej nam zależy na satysfakcji naszych klientek. Dzięki nim istniejemy i nie chcemy wciskać im średniego towaru bo ktoś mógłby nam dać większą prowizję... Wszystkie nowe rzeczy testujemy na sobie. Akurat 2skin jest najmniej korzystna jeżeli chodzi o marżę,doliczają koszty przesyłki oraz muszę robić przedpłaty, ale pierwszym ciuszkiem, który ogląda klientka na wieszaku jest zawsze rzecz z ich firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
tijgertje Re: Ciuchy do fitness 22.10.07, 16:49 magdalaena1977 napisała: > A co polecicie osobie z nadwagą, która zaczyna ćwiczyć ? > Ciuchy mają być duże (44-46) wygodne, niezbyt eksponujące ciałko (bo nie ma się > czym chwalić). > Zaczęłam chodził na siłownię i widzę, że moje wakacyjne spodenki i koszulki nie > do końca tam pasują, a zresztą powinnam mieć co najmniej trzy zestawy, żeby ich > nie prać i nie suszyć z dnia na dzień. > A i nie mogą być strasznie drogie. Nie dam za spodnie do fitnessu tyle co za > spodnie garniturowe do pracy. Ty to i tak masz dobrze, bo ja mam rozmiar wiecej:-/ Ale wiesz co? Chodze na silownie i Pilatesa jakmlody siedzi w przedszkolu, baaardzo rozni ludzie przychodza i tzw. "lasek"jest niewiele, ot normalni ludzie, mlodsi i starsi, chudzi i grubi. Zanim zaczelam, to wlasnie to, jak wygladam sprawialo mi najwieksze opory, zeby zaczac. Tyle, ze jak juz zaczelam i mam odwage pokazac sie ludziom z moja tusza, to jest mi prawie zupelnie obojetne, co mam na sobie. No dobra, krotkich spodenek bym nie zalozyla, nawet w upaly ich nie nosze:-) Kupilam w jakims tanim sklepie bawelniane spodnie z lykra, takie z prostymi nogawkami, do tego mezowa, luzna koszulka z wakacji na cyprze i cwiczy mi sie w tym fajnie:-) Za to zainwestowalam w buty, bo mam takie plaskostopie i szerokie nogi, ze malo co na mnie pasuje i jak juz zalazlam odpowiednie, to na cene nie patrzylam. Do mierzenia dali mi skarpety i tez im sie nie moglam oprzec:-))) Nawet podpisane sa, ktora na ktora noge:-))) Mam tylko jeden komplet do cwiczen, ale za to mam suszarke. Zawsze po zajeciach wszystko laduje na krotkim praniu w pralce, potem suszarka i w poltorej godziny jestem gotowa na nastepna sesje:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki10 Re: Ciuchy do fitness IP: *.icpnet.pl 01.03.07, 23:05 ja trafilam do fajnego sklepu vabbi factory outlet. Maja tam duzo fajnych markowych rzeczy po nizszej cenie. zajzyj sobie na www.vabbi.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Re: Ciuchy do fitness IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 22:06 haha a ja ćwicze nago w majtkach po prostu żeby sie nie bawić w pocenie ciuchów :) tzn w domu ... jak ide na rower albo na basen to coś wrzuce na siebie :) generalnie nie dbam o to jak wygladam podczas uprawiania sportu, zeby potem sie nie przejmowac tym jak mnie widza inni i skupiac na tym co mi daje zmęczenie:D Odpowiedz Link Zgłoś
aniazeta Re: Ciuchy do fitness 16.10.07, 10:44 Polecam coś z Impali , niedrogie i dobrej jakości . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka :) Re: Ciuchy do fitness IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 16:08 A co to za materiał ta "impali"..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norma Re: Ciuchy do fitness IP: *.centertel.pl 17.10.07, 19:48 Ojej dziewczyny ... Ja mieszkam w małym mieście Zielona Góra i tutaj nie można kupić prawie nic. Ja w ogóle nie znam tych firm, o których piszecie!!! U nas jest tragedia. Jest kilka sklepów sportowych, ale mam wrażenie, ze oni mają ciuchy dla lasek, które w tych ciuchach jeżdża do supermarketów czy co. No bo jak dres czy kurtka nie ma zamka w kieszeniach, to jak ja mam w niej iść biegać? CHusteczki i odtwarzacz mp3 zgobię pod drodze. A jak pytam Panie w sklepach "czy moglaby mi pani polecić dres do biegania jesienią/zimą" to patrzą jak na wariatkę. Muszę sobie pojedyncze ciuchy kompletować, ostatnio kupiłam podkoszulki i spodnie dresowe w Reserved i są całkiem fajne i wygodne. Wy się cieszcie, że macie w ogóle jakieś sklepy .... Odpowiedz Link Zgłoś
mary_an Re: Ciuchy do fitness 25.10.07, 12:36 A ja sobie kupilam byle jakie spodnie i podkoszulek w supermarkecie i nie uwazam, zeby stroj w ogole sie liczyl. Grunt, to porzadnie trenowac i sie nie opierniczac. A jak chcesz koniecznie super piekne ciuszki (ktore i tak szybko sie niszcza jak sie je codziennie pierze i jezdzi na kolanach/pupie po podlodze w czasie cwiczen) to co za problem isc do sklepu sportowego - sa tam cale masy profesjonalych strojow, tylko nie wiem po co mam placic 100 euro za spodenki Nike jak moge je kupic za 12 w niefirmowym sklepie obok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normaaa do Mary-An IP: *.centertel.pl 30.10.07, 20:41 Mary-An, masz rację. Trochę mnie wkurza jak koledzy kupują sobie profesjonalne ciuchy do biegania po miesiącu biegania i udają nie wiadomo jak waznych. Ale z drugiej strony między tanimi ciuchami z supermarketu a ubraniami markowymi jest spora różnica- ja miałam spodenki długości 3/4 do biegania różnych firm i w tych NIke biegało mi się najlepiej bo materiał był elastyczny i fajnie się naciągały. A w tych polskich czułam się jak w pancerzu - hamowały mi ruchy, były sztywne, niewygodne. Poza tym koszulki i bluzy-lepiej żeby były oddychające, bo człowiek się mniej zapoci. Ja tez nie jestem za jakimiś super ciuchami, bo normalna bawełniana podkoszulka mi wystarcza, ale jak sie biegnie maraton to moze faktycznie potrzebna jest lepsza. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rada Re: do Mary-An IP: 80.51.251.* 30.10.07, 22:29 A te spodenki Nike to myślisz, że gdzie były szyte? W Polsce:) WIęc idź do firmy, która szyje na eksport i kup za grosze tę samą jakość, tylko bez logo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kim Re: Ciuchy do fitness IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.07, 08:27 Jeśli chodzi o oddychające ciuchy do biegania, to mogę polecić markę Tchibo. Tzn. te ciuchy nie są stale dostępne, przeważnie dwa-trzy razy w roku, ponieważ kolekcje różnych artykułów (sportowych, kuchennych, agd, ciuchów) zmieniają się co tydzień i trzeba polować (mają www). Ale warto. Te ciuchy są w dobrej cenie i dobrej jakości. Ja i mąż mamy zeszłoroczny zestaw do biegania (bluza + spodnie + kurtka) i sprawdził się super. W oddychających ciuchach jednak komfort jest dużo większy niż w bawełnie. Odpowiedz Link Zgłoś
avocadostyle Re: Ciuchy do fitness 25.11.17, 22:13 Spróbuj te legginsy =) www.avocadostyle.pl/kategoria/legginsy-sportowe Odpowiedz Link Zgłoś
kaktusik86 Re: Ciuchy do fitness 26.11.17, 18:16 Ja polecam ciuchy do fitnessu od sieciówki "H&M". Wiem co niektórzy sobie myślą, ale sama się zdziwiłam! Mają naprawdę dobra jakość i lubię je więcej niż ciuchy które mam od Nike lub Adidas. Cena też jest super i dużo wybór w sklepie online jak i w niektórych wybranych sklepach (np. Warszawa: Nowy Świat). Naprawdę polecam od serca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kerne Re: Ciuchy do fitness IP: *.zc.net.pl 15.12.17, 12:54 Nie polecam kupowania ciuchów w tanich chińskich sklepach. Już sama się raz na tym przejechałam jak legginsy juz w pierwszym miesiącu mi sie rozciągnęły 2 rozmiary i nic nie dało ponowne pranie ( nie zbiegły się). Lepiej jest osbie kupowac ciuchy dobrej jakości. Chociażby sukcesywnie: www.fit-pro.pl/jak-skompletowac-stroj-na-fitness/ Na stronie jest kilka rad jak skompletować ubranie na fitness. I jakie odpowiednie buty sobie kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
sambolejro Re: Ciuchy do fitness 22.01.18, 14:31 W Lidlu są teraz dobrej jakości ubrania sportowe. Odpowiedz Link Zgłoś
alergiczna Re: Ciuchy do fitness 12.02.18, 00:59 Polecam bieliznę termoaktywną z bionic-sklep.pl/ - dobra jakość i przede wszystkim wygodna, nie krępuje ruchów. Odpowiedz Link Zgłoś
marissa Re: Ciuchy do fitness 22.03.19, 15:43 Nie musisz kupować od razu drogich markowych ubrań, ale jednak poleciłabym wybrać markę sportową, a nie ubrania z supermarketu. Mam kilka rzeczy polskiej firmy cunazone. Wcale nie są gorsze od bardziej znanych marek. Odpowiedz Link Zgłoś
tarminka Re: Ciuchy do fitness 02.05.19, 11:14 Nie musisz wcale kupować sobie ciuchów od dużych znanych firm. Zwracaj uwagę na to jakiej jakości są ubrania oraz z jakich tkanin. Tkanina musi być specjalnie przystosowana do uprawiania sportu oraz dobrze odprowadzać wilgoć. Ze swojej strony polecam hurtownię odziezy Openwear. Dobra firma, ostatnio w dobrej cenie kupowałam tam sporo koszulek do biegania. Odpowiedz Link Zgłoś
kajuka87 Re: Ciuchy do fitness 15.05.19, 12:38 Ja tam kupiłam sobie jakieś tanie ciuchu w sieciówkach i jest ok, nie narzekam :) też uważam, że zbędne jest kupowanie drogich markowych ciuchów do ćwiczeń Odpowiedz Link Zgłoś