samowolny 07.04.04, 11:38 życze wszystkim wesołych świąt i mokrego dyndusa:)) to tak jakysmy sie nie widzieli Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mandaryn_ka Re: świątecznie 07.04.04, 11:44 Dziękuję samowolny!:-) Tobie również spokojnych, radosnych Świąt życzę. No i nie daj się tam utopić w dyngusa, bo byśmy za Tobą pomarli z żalu...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: świątecznie 07.04.04, 11:59 Wesołych Świąt:)) DAj się zaskoczyć oczyszczającej mocy wody dyngusowej:)) Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: świątecznie 07.04.04, 12:02 samowolny napisał: > życze wszystkim wesołych świąt i mokrego dyndusa:)) to tak jakysmy sie nie > widzieli Wzajemnie-rozpusty przy stole i sloneczka w dyngusa, zebys szybko schnal;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c. [...] IP: 81.219.224.* 07.04.04, 12:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: świątecznie 07.04.04, 12:31 Dla Was też Panie samowolny ! Wesołego czego trzeba ! Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: świątecznie 07.04.04, 14:40 Dziękujemy i nawzajem :-)) Ja sobie pożyczę nietypowo suchego dyngusa, chyba, że deszczyk będzie to niech sobie pada ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: świątecznie 07.04.04, 16:39 Dzieki serdeczne, ale ja mokrego dyngusa nie chce :-( Bo to, ze meduza nie oznacza, ze od razu wodna, brrrr!!! Niemniej ufam, ze miales jak najlepsze intencje :-D Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: świątecznie 08.04.04, 08:46 dziekuje :) Tobie tez wszystkiego najlepszego, jesli chodzi o Dyngusa to u mnie zapowiadaja sie deszczowe swieta wiec chyba nie musze sie martwic ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: świątecznie 08.04.04, 22:44 Wszystkim bywalcom Świąt Wielkanocnych w wiosny kolorach, Spotkań z rodziną,w przyjaciół gronie, Jaj malowanych w prześlicznych wzorach, Zajączka, co wdzięcznie gra na ogonie. Stółu pełnego, co długi jak sznurek - Niech się ugina od dobrobytu, Znów się babci udał mazurek Choć wuj Zenon twierdzi, że jest do kitu. Wszystko z umiarem........... Bowiem w świąteczny, przecudny ranek Zbudzi Was baran, a nie baranek. I nie pozwólcie by byle nygus Mógł na Was uczcić śmigus dyngus. Niech się kurczątko w kurę kokosi A kura złote jaja dla Was znosi :)) Odpowiedz Link Zgłoś