black_rose 16.12.04, 17:35 w taki chlodny wieczor mogloby odmienic wszystko: cale moje zycie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lost Paradise Re: Jedno cieple slowo IP: 62.134.124.* 17.12.04, 01:20 Witaj po północy. Spóźniłem się? Może już śpisz. Szkoda, ale może i noc jest chłodna. Następne chłodne wieczory też pewnie będą. A na zmiany to chyba zawsze pora.... pozdrowienia L.P. Odpowiedz Link Zgłoś
black_rose Re: Jedno cieple slowo 17.12.04, 17:20 Gość portalu: Lost Paradise napisał(a): > Witaj > po północy. > Spóźniłem się? Może już śpisz. Owszem, spałam. A ponieważ coś ostatnio boję się ciemności więc zapaliłam świeczkę i włączyłam muzykę. I tak zasnęłam... > Szkoda, ale może i noc jest chłodna. > Następne chłodne wieczory też pewnie będą. Pewnie będą. Zwinęłam się w kłębuszek jak kociątko i tak zasnęłam. I marzyłam o tym, żeby się do kogoś przytulić. Osoba która przyszła mi do głowy na 100% mnie nie kocha :-( A czy ktoś mnie kocha tego nie wiem... > A na zmiany to chyba zawsze pora.... Owszem, ale jestem typem pechowca: próbuję coś zmienić 9i nic się nie udaje. Tak jak z Syzyfem wtaczającym kamień pod górę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lost Paradise Re: Jedno cieple slowo IP: 62.134.124.* 18.12.04, 03:14 I znów zjawiłem się dość późno. Jestem niepoprawny. A u Ciebie chyba następna chłodna i ciemna noc przy świeczce z muzyką. Również spędzona jak ostatnia samotnie i bez przytulania się, i w kłębuszku? A może nie śpisz tylko rozmyślasz i marzysz, trwasz i czekasz na zmiany w ciepłym brzuszku nocy..........? A typ pechowca to tylko dlatego, że do tej pory nic się nie udało? Może tak miało być. Czy Cię ktoś kocha nie wiesz. Jest ktoś, kto miałby? Uwierz w siebie. Na pewno nie będzie gorzej. I nie bądź smutna.. Postarasz się? Jakiej muzyki słuchasz? Pozdrowienia LP Odpowiedz Link Zgłoś
black_rose Re: Jedno cieple slowo 20.12.04, 12:52 Gość portalu: Lost Paradise napisał(a): > I znów zjawiłem się dość późno. Jestem niepoprawny. No tak, bardzo niepoprawny... Ale może to Ty byłeś przy mnie gdy wydawało mi się, że ktoś jest obok w pokoju? > A u Ciebie chyba następna chłodna i ciemna noc przy świeczce z muzyką. Również > spędzona jak ostatnia samotnie i bez przytulania się, i w kłębuszku? Dokładnie :-( Tylko jak się świeczka pali to nie jest ciemno... Na szczęście... > A może nie śpisz tylko rozmyślasz i marzysz, trwasz i czekasz na zmiany w > ciepłym brzuszku nocy..........? Śpię... Choć zanim zasnę to rozmyślam i marzę, ale światło świecy i ciepła muzyka odganiają obawy i problemy, pozwalają się uspokoić i wyciszyć... > A typ pechowca to tylko dlatego, że do tej pory nic się nie udało? Może tak > miało być. Nie wiem, ale nie chcę aby tak było przez całe życie. To skomplikowana historia, ale zanosi się na to, że zostanę kompletnym odludkiem :-( > Czy Cię ktoś kocha nie wiesz. Jest ktoś, kto miałby? Nie ma nikogo, kto miałby lub mógłby mnie kochać. Przynajmniej w tej chwili :-( Uwierz w siebie. Na pewno > nie będzie gorzej. I nie bądź smutna.. Postarasz się? Postaram się, ale nie obiecuję... > Jakiej muzyki słuchasz? Różnej i nie ma tu reguły. A to, co puszczam sobie do poduszki to nabyte z ciekawości w jakiejś księgarni wysyłkowej płytki z muzyką instrumentalną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lost Paradise Re: Jedno cieple slowo IP: *.a.pppool.de 04.01.05, 18:52 Witaj i wybacz milczenie. Ciemne i chłodne noce....fakt z przeszłości w międzyczasie? Opisałaś naprawde zawiły i dający dużo do myślenia obraz, ale myślę, że może coś się troszeczkę zmieniło...? Zwłaszcza, że, jak pisałaś, nie chcesz aby tak było przez całe życie. W ramach "skomplikowanej historii" jednak powracam na ziemię i pytam o wyniki Twoich starań, których być może dołożyłaś....? Odnośnie braku reguły w układzie komfortu muzycznego mógłbym również coś zaproponować, a gdy nie masz nawet Ci coś niecoś przesłać (e-mail..? itp.). Propozycją byłby tutaj np. Van Morrison lub D. Darling. Pozdrawiam miło LP Odpowiedz Link Zgłoś
black_rose Re: Jedno cieple slowo 05.01.05, 14:31 Milczenie Ci wybaczam, skoro o to prosisz :-) Ciemne i chlodne noce to fakt z terazniejszosci. I nie chce zeby tak zostalo, ale nie mam szczescia w milosci. I nie w tym rzecz zebym to ja sie przed miloscia bronila, bo sie nie bronie. Ani tez nie stwarzam sobie sztucznych problemow, jak niektore kobiety. Ja jestem bardzo prosta... A staran dolozylam, a owszem, i to nie raz. Tylko, ze pewien mezczyzna tego nie odwzajemnil i nie dal mi najmniejszej nadziei ani najmniejszej szansy. Sprawa definitywnie przegrana i zamknieta :-( Co do muzyczki - niestety nie posiadam zaproponowanych przez Ciebie pozycji. Ale jesli chcialbys cos mi przeslac to napisz do mnie na skrzynke :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lost Paradise Re: Jedno cieple slowo IP: *.pool.mediaWays.net 05.01.05, 16:13 Witaj black_rose, wysyłka na skrzynkę.....o.k. Wysłałem, postmaster chyba zaliczył bo nic nie wróciło. Sprawdź. Pozdrowienia LP Odpowiedz Link Zgłoś
black_rose Re: Jedno cieple slowo 07.01.05, 15:09 Nic nie wróciło... Ale co to się stało z moim wątkiem? Jakiś "ogon" się do niego doczepił ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Jedno cieple slowo 07.01.05, 15:44 Zrobiliśmy Ci latawca.......;-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Jedno cieple slowo 10.01.05, 15:11 W nieznane moja Pani.......;-DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
black_rose Re: Jedno cieple slowo 11.01.05, 14:52 To ja nie chcę w nieznane. Nie wiem co tam mnie czeka :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ene due Re: Jedno cieple slowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 12:03 posyłam ciepły usmiech :)) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Jedno cieple slowo 04.01.05, 19:09 Miłego wieczoru Ci Zyczę...........;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wietka Re: Jedno cieple slowo IP: *.org 04.01.05, 19:22 Oj, Caruzzo, chyba sie troszke spóżniłeś :) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Jedno cieple slowo 04.01.05, 19:30 Zaspałem trochę.................;DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wietka Re: Jedno cieple slowo IP: *.org 04.01.05, 21:24 rozumiem, zapadłeś w sen zimowy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wietka Re: Jedno cieple slowo IP: *.org 05.01.05, 15:09 :((( a kiedy mozna spodziewac sie ocucenia? (wybudzenia? rozmrozenia? ) chociaz...taka hibernacja to dobra rzecz! dłużej zachowasz młodość :)) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Jedno cieple slowo 05.01.05, 15:40 Nie zauważasz,ze słoneczko już zaczyna grzać,wprawdzie jeszcze nikczemnie,ale przedsmak wiosny juz jest.........;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Jedno cieple slowo 05.01.05, 15:47 zimą - wiosna... oby wiosną zima nie nastała... a co do słoneczka to u mnie od wczoraj leje i chmury cięzkie, ołowiane, napęczniałe deszczem :( Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Jedno cieple slowo 05.01.05, 15:52 Deszcz to wczoraj przechodziem, dzisiaj było piękne słońce...... taka jest kolej rzeczy...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Jedno cieple slowo 05.01.05, 16:00 zazdroszcze słoneczka... bo mój nastrój wcale nie noworoczny, a raczej taki smutnowaty... byle do wiosny!:) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Jedno cieple slowo 05.01.05, 16:05 Własnie..wczoraj to nawet kawałek tęczy było widac..jakas nadzieja jest.......;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Jedno cieple slowo 05.01.05, 16:16 to ty pod szczęśliwa gwiazdą ( albo słoneczkiem) urodzony! tęcza w styczniu ! podzieliłbys się troszeczkę... Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Jedno cieple slowo 05.01.05, 16:24 Pewnie,ze tak ...mogę Ci całą podarowac..... ja sie napatrzyłem..chociaż całe zjawisko trwało dośc krótko...taki zbieg okoliczności, padało i świeciło słońce...ale w styczniu to faktycznie osobliwość...zresztą ze mnie też......;-DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Jedno cieple slowo 05.01.05, 16:37 dziekuję :) widzę ją w oczami duszy...jest super...:) ...a dlaczego uwazasz się za osobliwosc? Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Jedno cieple slowo 05.01.05, 16:42 Moze nie dosłownie...ale jestem trochę taki wesołek..nieraz potocznie mówi się "to jest model".......;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Jedno cieple slowo 05.01.05, 17:00 Pewnie ze tak..nie traktuj tego jako narzekania...;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Jedno cieple slowo 05.01.05, 17:05 OK, trzeba zdawac sobie sprawe ze swoich zalet i eksponować je .. zauwazyłeś, ze ludzie nie potrafią zachwalac się, powiedziec o sobie coś miłego, przyjąć komplement... Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Jedno cieple slowo 05.01.05, 17:11 Moim zamiarem nie była samoreklama.. ale do tzw. "smutasów" nie nalezę... i tak mniej więcej orientuję się gdzie i na co nalezy spojrzeć z "przymrużeniem oka"...;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Jedno cieple slowo 05.01.05, 17:15 na forum to wszystko z przymruzeniem oka nalezy traktowac... Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Jedno cieple slowo 05.01.05, 17:21 Oj, nie wszystko,nieraz poważnie też się porozmawia,jak chociażby teraz Z Waćpanią.....;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Jedno cieple slowo 05.01.05, 17:29 no bo przyjemnie czasami z kim madrym miłe słówko zamienic :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Jedno cieple slowo 05.01.05, 17:31 a moze Caruzzo bys z nami w Katowicach sie spotkał? Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Jedno cieple slowo 05.01.05, 18:54 Sympatyczna Wietko..z wielu powodów jest to dla mnie pomysł nierealny.....co nie znaczy ze nie życzę Wam udanego i miłego spotkania........;-DDD A poza tym gorol jestem jeszcze mogłbym w towarzystwie gaf narobic........;-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Jedno cieple slowo 05.01.05, 17:32 Pewnie ze tak,ale pozwól, ze ta przyjemność zostanie po mojej stronie...;-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Jedno cieple slowo 05.01.05, 17:38 idzmy na kompromis - przyjemność obopólna :)) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Jedno cieple slowo 05.01.05, 17:41 Wcale nie kiepski pomysł.....a ze z Damą nie przystoi się spierać......więc przystaję na taki układ...moze to poprawić atmosferę dyskusji..............;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Jedno cieple slowo 05.01.05, 17:50 Zaiste, prawdziwy gentelman z ciebie! :) ...i humor mi sie poprawił, i nabrałam checi do życia..i to dzięki rozmowie z Tobą :) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Jedno cieple slowo 05.01.05, 17:52 Bardzo dobrze...a co dzisiaj miałas zły dzień chyba...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Jedno cieple slowo 05.01.05, 17:56 tak trochę...ale nic to! juz duzo, duzo lepiej :) niestety muszę Cię pozegnać, obiecałam młodziezy płci zenskiej przedstudniówkowe zakupy, wybywam więc z forum... na razie :) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Jedno cieple slowo 05.01.05, 17:58 Oki......miłego wieczoru życzę.... i udanych zakupów........;-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: Jedno cieple slowo IP: *.socal.rr.com 24.01.05, 08:11 Kocham Cie:) Odpowiedz Link Zgłoś
black_rose Re: Jedno cieple slowo 26.01.05, 13:30 Gość portalu: qqq napisał(a): > Kocham Cie:) Szkoda, ze tylko internetowo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Jedno cieple slowo 26.01.05, 14:40 Jedno ciepłe słowo pogrąży od razu dwie dusze jedno słowo ciepłe otuli dwa serca dla siebie jedno ciepłe spojrzenie w oczy wpatrzone w siebie jedno spojrzenie ciepłe jeden gest, dotyk, pocałunek ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
black_rose Re: Jedno cieple slowo 26.01.05, 18:15 ka_27 napisał: > Jedno ciepłe słowo > pogrąży od razu dwie dusze > jedno słowo ciepłe > otuli dwa serca dla siebie > jedno ciepłe spojrzenie > w oczy wpatrzone w siebie > jedno spojrzenie ciepłe > jeden gest, dotyk, pocałunek ... :-) A to bylo bardzo piekne, naprawde :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Jedno cieple slowo 27.01.05, 07:14 A to było bardzo piękne? Nie! To jest wprost cudowne :-) Co dzień, co noc, w każde południe i wieczorową porą, oczy, dłonie, usta chciwe, On dla Ciebie Ty dla Niego :-) Odpowiedz Link Zgłoś