Gość: dziewczynaka IP: *.udn.pl 30.01.05, 21:11 piszcie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: @ni@ Re: ładne cytaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 14:10 Kawa musi byc goraca jak pieklo, czarna jak diabel, czysta jak aniol, slodka jak milosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: ładne cytaty IP: *.gdynia.mm.pl 31.01.05, 14:32 Nie kocha sie za coś , ale wbrew wszystkiemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ni@ ladne cytaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 14:32 1.Jezeli mezczyznie sie zdaje, ze jest kims, to juz nikim nie zostanie w przyszlosci. 2.Kobieta wybaczy Ci wszystko oprócz jednego: tego, ze jej nie kochasz. 3.Zyj tak, aby Twoim znajomym zrobilo sie nudno, gdy umrzesz. 4.Najbardziej straconym dniem jest ten, w ktorym w ogole sie nie smialas 5.Najwiekszym wrogiem mezczyzny jest silna kobieta, zas kobiety zaleznosc od mezczyzny 6.Kiedy czegos goraco pragniesz, to caly wszechswiat sprzyja potajemnie Twojemu pragnieniu 7.Kawa musi byc goraca jak pieklo, czarna jak diabel, czysta jak aniol, slodka jak milosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniołek Re: ladne cytaty IP: *.udn.pl 01.02.05, 12:29 gdyby nawet kochać znaczyło umrzec , to chcę umrzeć i tak umierać ciągle, wiele tysięcy razy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: ładne cytaty IP: *.udn.pl 02.02.05, 21:13 mozemy wszystko stracić ale to co przeżyliśmy pozostanie w nas na zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysia Re: ładne cytaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 23:17 1.rzeczywistosc jest jedyna przeszkoda w drodze do szczescia 2.czego uniknac nie mozesz-pokochaj 3.przyjaciel to ten ktory zostaje gdy wszyscy inni odchodza 4.nie uciekniesz...nie tracac niczego.... 5.ludzie sa jakl woda...daja sie nabierac! 6.przyjacielowi powiesz na trzezwo to, co koledze powiesz po pijaku... 7.czasem musisz skoczyc z mostu, zanim wyrosna ci skrzydla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vern Re: ładne cytaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 12:39 I co się tak ku.. gapisz !!! Nas tu nie ma !!!!!!!!!!!!!!!!!! "Psy" W. Pasikowski Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: ładne cytaty 03.02.05, 13:20 Dopóki dzban wodę nosi...dopóki baba z wozu nie spadnie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: ładne cytaty 03.02.05, 13:39 psy szczekają a..wilk syty i owca cała:) Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: ładne cytaty 03.02.05, 13:43 ...na pochyłe drzewo to i ...Salomon nie naleje...:) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: ładne cytaty 03.02.05, 13:50 "Czy ta winda jedzie do góry? - A gdzie ma jechać , w boook ?" To z jakiegos filmu z Pazurą, nie pamiętam tytułu. p.s. Ale autorce raczej chodziło o jakieś ładne, mądre, pouczające cycaty, tzn. cytaty :-) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: ładne cytaty 03.02.05, 14:21 pouczajacy cycat?..hmmm moze taki .."szło wojsko moją ulicą a ja jeszcze jestem dziewicą":)) "myjcie sie dziennie dziewczyny bo nie znacie dnia i godziny" Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: ładne cytaty 03.02.05, 14:52 Larix, tak masz rację, to ten film ... :-) Ooj tam samowolny, wcale nieeee, bo : " częste mycie skraca życie..." ;-) Odpowiedz Link Zgłoś