Gość: messja IP: *.pl 17.06.02, 20:40 Dla Ciebie...ja_nku spalam się..płonę...pragnę Cię, porządam...oddam Ci się. jeśli tylko, jeśli tylko chcesz.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: messja Re: Dla def IP: *.proxy.aol.com 17.06.02, 21:18 Gość portalu: messja napisał(a): > Dla Ciebie...ja_nku spalam się..płonę...pragnę Cię, porządam...oddam Ci się. > jeśli tylko, jeśli tylko chcesz.... o nastepny:))))) a myslam, ze po billu nikt juz sie nie odwarzy... krasc mi nicka (bo wiesz, def, jak wyslalam billa karmic kaczki i przemyslec swoje postepowanie, to od tamtej pory juz sie nie pojawil:))))))) ale ty baw sie dobrze, nawet mi sie podoba to co napisales, tylko, ze nie jestem z tych latwopalnych:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: def Re: Dla Ciebie... IP: *.pl 17.06.02, 21:50 cieszę się, żepotraktowałaś to w kategorii żartu. jesteś druga osobą (po specjalu), która nie traktuje tu wszystkiego śmiertelenie poważnie. dostajesz ode mnie za to dużego plusa!!!!!!!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Dla Ciebie... IP: *.proxy.aol.com 17.06.02, 21:52 Gość portalu: def napisał(a): > cieszę się, żepotraktowałaś to w kategorii żartu. jesteś druga osobą (po > specjalu), która nie traktuje tu wszystkiego śmiertelenie poważnie. dostajesz > ode mnie za to dużego plusa!!!!!!!!! > :)))))))))))))))))))))))))))))))))) dziekuje, bede go nosic na piersi:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Dla Ciebie... IP: *.proxy.aol.com 17.06.02, 22:27 Gość portalu: def napisał(a): > lewej czy prawej?;) a co za roznica i tak nie dotkniesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Dla Ciebie... IP: *.proxy.aol.com 17.06.02, 22:34 Gość portalu: def napisał(a): > nigdy nie mów nigdy;) jak wiem co, to mowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beblo Re: Dla Ciebie... IP: *.acn.waw.pl 18.06.02, 11:43 Popatrz a tam kochająca dziewczyna siedzi sama teskni.. a def w tym czasie flirutje sobie. typowe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Dla Ciebie... IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 18.06.02, 14:28 jaka dziewczyna? typowe, typowe, nie tylko chyba dla "defa":))))))))))) > Popatrz a tam kochająca dziewczyna siedzi sama teskni.. a def w tym czasie > flirutje sobie. > > typowe! Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: Dla Ciebie... 18.06.02, 14:34 Cholera juz nie wiem który to Def??? Nie wazne, ktos pytał, a moze i mówił o dziewczynie Defa!!! DEF, panmietasz kiedys opowiadałes ze masz juz miłosc swego serca i ze nie szukasz......kurcze, a moze to tez było oszustwo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Dla Ciebie... IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 18.06.02, 14:39 def miej sie na bacznosci: zespol detektywow wlasnie odkryl kompromitutjaca cie prawde: masz dziewczyne:)))))))))))))) vena111 napisał(a): > Cholera juz nie wiem który to Def??? > > Nie wazne, ktos pytał, a moze i mówił o dziewczynie Defa!!! > > DEF, panmietasz kiedys opowiadałes ze masz juz miłosc swego serca i ze nie > szukasz......kurcze, a moze to tez było oszustwo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: Dla Ciebie... 18.06.02, 15:39 Messja, czy to była drwina z Twojej strony??? Ok, przyjmijmy ze nie, ale jaka ja mam gwarancje ze Ty to nie Def, i ze Def to nie Messja, a moze Def czasami przyjmuje ciało Massji, aby ukazac ta lepsza nature. fajnie zamotałam, co???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Dla Ciebie... IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 18.06.02, 15:51 vena111 napisał(a): > Messja, czy to była drwina z Twojej strony??? alez skad!:))) > > Ok, przyjmijmy ze nie, ale jaka ja mam gwarancje ze Ty to nie Def, i ze Def to > nie Messja, a moze Def czasami przyjmuje ciało Massji, aby ukazac ta lepsza > nature. > > fajnie zamotałam, co???? nie fajnie, troche glupio... wiadomo kto jest kto po adresie:))) (a def pewno nie bronilby sie przed przyjeciem mojego ciala, tylko tyle, ze nie mam zamiaru mu go dawac:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beblo Re: Dla Ciebie... IP: *.acn.waw.pl 18.06.02, 16:34 Ale co na to powiedziala by ta jego dziewczyna?.... odjechala by sportowym hiundayem....... i stracil by chlopak sens zycia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Dla Ciebie... IP: *.proxy.aol.com 19.06.02, 00:54 Gość portalu: Beblo napisał(a): > Ale co na to powiedziala by ta jego dziewczyna?.... odjechala by sportowym > hiundayem....... i stracil by chlopak sens zycia:) ciekawe czy def to doceni, ze tak troszczysz sie o jego dziewczyne i sens zycia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: Dla Ciebie... 19.06.02, 10:36 Def wyraznie i z wielkim uczuciem opowiadał o niej. Mysle ze nie szuka kolejnej, ale chce troche poflirtowac. No własnie, ale czy flirt mozna traktowac juz jako zdrade???? I gdzie własciwie jest jakas ggranica??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: Dla Ciebie... IP: *.acn.waw.pl 19.06.02, 10:39 o sportowym hiundayu tez pisal z uczuciem a mysle ze bez zastanowienia zamienil by go na sportowe bmw :) Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: Dla Ciebie... 19.06.02, 12:45 Samochód mozna zmienic bez zastanowienia, ale czy z kobietą, która sie kocha mozna tak samo postapic??? watpie!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: def Re: Dla Ciebie... IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 19.06.02, 13:05 troche mi go zal, ze tak bez jego udzialu zamieniacie mu samochody i dziewczyny:)))))))))))))))))))))) (no moze z powodu bmw nie bardzo by plakal:))))))))))) vena111 napisał(a): > Samochód mozna zmienic bez zastanowienia, ale czy z kobietą, która sie kocha > mozna tak samo postapic??? > > watpie!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Dla Ciebie... IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 19.06.02, 13:06 ale jaja: przez pomylke tez mu ukradlam nicka:))))))))) Gość portalu: def napisał(a): > troche mi go zal, ze tak bez jego udzialu zamieniacie mu samochody i > dziewczyny:)))))))))))))))))))))) (no moze z powodu bmw nie bardzo by > plakal:))))))))))) > > > vena111 napisał(a): > > > Samochód mozna zmienic bez zastanowienia, ale czy z kobietą, która sie koc > ha > > mozna tak samo postapic??? > > > > watpie!!!!!!! > Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: Dla Ciebie... 19.06.02, 13:16 Widze tu jakies kombinacje i powiem szczerze ze ....dowcip Wam sie udał!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc1973 Re: Dla Ciebie... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 21:15 Gość portalu: def napisał(a): > dziewczyny:)))))))))))))))))))))) (no moze z powodu bmw nie bardzo by > plakal:))))))))))) Bedzie plakal na stacji benzynowej ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: Dla Ciebie... 20.06.02, 11:34 Napiszcie mi kochani te piosenke, prosze, jakos tam tak było: Dla Ciebie mógłbym zrobić wszystko ......... Naprawde na duzo mnie stac Dla Ciebie zamknał bym cie w klatce Bo kocham na Ciebie patrzec Naprawde na duzo mnie stac itp bardzo prosze, ona jest piekna, a ha i prosze, jesli to oczywiscie mozliwe o całosc dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
rianonn Re: Dla Ciebie... 20.06.02, 11:46 vena111 napisał(a): > Napiszcie mi kochani te piosenke, prosze, jakos tam tak było: > > Dla Ciebie mógłbym zrobić wszystko > ......... > Naprawde na duzo mnie stac > Dla Ciebie zamknał bym cie w klatce > Bo kocham na Ciebie patrzec > Naprawde na duzo mnie stac > > itp > > > bardzo prosze, ona jest piekna, a ha i prosze, jesli to oczywiscie mozliwe o > całosc > > dzieki Dla Ciebie wpadłem w głeboką depresję .......... coś tam coś tam.. i jeszcze naprawdę na dużo mnie stać to wszystko, czego chcę to wszystko, czego mi brak to wszystko, czego ja nigdy nie będę miał... Myslovitz Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: Dla Ciebie... 20.06.02, 11:48 Dzieki!!!!!!! ale do szczęscia potrzebuje całosc......wiec prosze nie piszcie mi cos tam, cos tam.......potrzebuje całosci, ale i tak dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
rianonn Vena..... 20.06.02, 12:15 vena111 napisał(a): > Dzieki!!!!!!! > > ale do szczęscia potrzebuje całosc......wiec prosze nie piszcie mi cos tam, cos > > tam.......potrzebuje całosci, ale i tak dziekuje .... ziarnko do ziarnka...... :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: Vena..... 20.06.02, 14:44 > .... ziarnko do ziarnka...... :-) az przerwie sie miarka!!!!!!:-) :-) :-) :-) ja równiez pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: Dla Ciebie... 20.06.02, 14:46 nikt23 napisał(a): > czym jest...całość..Veno...? calosc to cos co ma poczatek, zwrotki - ile tam ich jest , koniec to jest całosc BŁAGAM WAS O CAŁA PIOSENKE!!!!! TAK BARDZO!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
biomass Re: Dla Ciebie... 20.06.02, 14:52 Dla Ciebie mógłbym zrobić wszystko co zechcesz powiedz tylko naprawde na dużo mnie stać, Dla Ciebie zrywam polne kwiaty Szukam tych najrzadszych naprawde na dużo mnie stac Dla Ciebie wpadłem w głeboką depresję juz teraz nie wiem kim jestem naprawde na duz mnie stac To wszystko czego chce, To wszystko czego mi brak to wszystko czego ja nigdy nie będe miał Otworz oczy popatrz sam Przed nami mgla zamykam oczy, nie chce widziec, nie chce czuć czy to koniec juz ...to koniec już Można grać C, a i chyba jakies kombinacje F i G, ale musze sprawdzić - rozegram i jutro umieszczę chwyty Pozdro Biomass Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: Dla Ciebie... 20.06.02, 15:13 JESTEŚ WIELKI!!!!!!!!! DZIEKUJE.........ps.wiem, ze to ty jestes Tym muzykiem, czyz nie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
biomass Re: Dla Ciebie... 20.06.02, 15:17 to jest bardzo specjalna dla mnie piosenka. Taki głupi sentyment - aż durnie się przyznawać... Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: Dla Ciebie... 20.06.02, 15:57 biomass napisał(a): > > to jest bardzo specjalna dla mnie piosenka. Taki głupi sentyment - aż durnie > się przyznawać... Ja tez mam do niej sentyment, choc nie kojarzy mi sie z zadnym facetem z przeszłosci......ale uwielbiam ja, tak po prostu, zwyczajnie Odpowiedz Link Zgłoś