puntko 05.12.02, 23:10 Czy to ta zimowa jesień na mnie tak działa? Nie wiem czy mam krzyczeć, płakać a może czymś rzucić lub się upić. może macie jakieś dobre sposoby na dołki, chociaz na zmniejszenie. Koszmar Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pom Re: Ale mam doła IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.02, 23:36 Można się upić. Ale to niebezpieczny zagłuszacz i nie polecam. Można po prostu się wygadać... choćby tu. A można też dziada (tego doła) po prostu przespać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apf Re: Ale mam doła IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.02, 23:45 Gość portalu: pom napisał(a): > Można się upić. Ale to niebezpieczny zagłuszacz i nie polecam. > Można po prostu się wygadać... choćby tu. > A można też dziada (tego doła) po prostu przespać! z nim się przespać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Ale mam doła IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.02, 00:36 Oczywiście. Móisz do dziada: wiesz... głowa mnie coś boli, pójdę się położyć. No i dziada masz z głowy! Odpowiedz Link Zgłoś
krizia Re: Ale mam doła 06.12.02, 00:20 Zamien puntko na toyotke;)* ................. *To oczywiscie glupi zart. Problem jest duzy. Rozwiazania brak. Chyba trzeba przeczekac. Odpowiedz Link Zgłoś
fox40 Re: Ale mam doła 06.12.02, 00:51 Każdy dół ma podstawę,jaka jest u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Ale mam doła 06.12.02, 01:22 puntko napisała: > Czy to ta zimowa jesień na mnie tak działa? > Nie wiem czy mam krzyczeć, płakać a może czymś rzucić lub się upić. > może macie jakieś dobre sposoby na dołki, chociaz na zmniejszenie. > Koszmar nie ma chyba sprawdzonych sposbow. mi za kazdym prawi razem pomaga troska bliskich, zyczliwosc mniej bliskich, a zawsze zart. ogolnie trzeba przelewac sowje zale na innych:) p.s. glowa do gory:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Ale mam doła 07.12.02, 01:32 To ta jesień i jeszcze bardziej ta zima, ciemna, z krótkim, ciemnym, pochmurnym dniem i hulającym wichrem. Potem zaśniesz, obudzisz się widząc mroźny dzień i będzie trochę lepiej. Potem otrząśniesz się i powiesz swemu odbiciu w lustrze: "Przestań do cholery." Pozdrawiam Janek Odpowiedz Link Zgłoś
brys13 Re: Ale mam doła 07.12.02, 21:20 Ach jak mi smutno! Mój anioł mnie rzucił Odpowiedz Link Zgłoś