Dodaj do ulubionych

Ale cisza...

12.06.06, 11:06
czyżby wszyscy byli na urlopie?
Obserwuj wątek
    • ladyx Re: Ale cisza... 12.06.06, 11:08
      niektórzy wrócili i nadrabiają zaległości w obowiązkach
      • analityczka Re: Ale cisza... 12.06.06, 11:12
        Niektórzy walczą z zaległościami-bezskutecznie zresztą:)
        • agniecha_k1 Re: Ale cisza... 12.06.06, 11:17
          niestety ja mimo pilnej pracy nie mogę się zmobilizować
          • analityczka Re: Ale cisza... 12.06.06, 11:19
            Łączę się z Tobą w tym bólu:)
            • agniecha_k1 Re: Ale cisza... 12.06.06, 11:23
              Dzięki:) zrobiłam kawę z trzech łyżeczek może pomoże:)
              • analityczka Re: Ale cisza... 12.06.06, 11:27
                A nie zrobiłaś przypadkiem jeszcze jednej?Jak weekend minął?
                • majki1976 Re: Ale cisza... 12.06.06, 11:28
                  ;-)
                  • analityczka Re: Ale cisza... 12.06.06, 11:31
                    Majkelek a powiesz Ty kiedyś coś do mnie czy tylko uśmiechał się będziesz??:)
                    • majki1976 Re: Ale cisza... 12.06.06, 11:33
                      wiesz , najpierw sprawdzam Twoją reakcje na mój usmiech a potem się zobaczy ..
                      • analityczka Re: Ale cisza... 12.06.06, 11:35
                        No to na Twój uśmiech nie pozostaje mi nic innego jak się uśmiechnąć:))))
                        • majki1976 Re: Ale cisza... 12.06.06, 11:37
                          mam nadzieje że to zdjecie na Twojej wizytówce nie przedstawia Ciebie? ;-)
                          • analityczka Re: Ale cisza... 12.06.06, 11:42
                            Ten na zdjęciu to sublokator:)Można powiedzieć że mieszkamy i żyjemy razem:)
                            • majki1976 Re: Ale cisza... 12.06.06, 11:46
                              a to oki, juz myslałem że...
                              • analityczka Re: Ale cisza... 12.06.06, 11:47
                                Nawet nie pytam co myślałeś:)
                                • majki1976 Re: Ale cisza... 12.06.06, 11:49
                                  a w rzeczywistości jak wygladasz
                                  • analityczka Re: Ale cisza... 12.06.06, 11:52
                                    Jak nie-przeciętna kobieta choć kończyny w komplecie,oczy na swoim miejscu:)
                                    • majki1976 Re: Ale cisza... 12.06.06, 12:00
                                      a oki, to tak jak u mnie, wszystko na miejscu
                                      • analityczka Re: Ale cisza... 12.06.06, 12:03
                                        Czyli dwoje jak najbardziej normalnych ludzi:)
                                        A teraz normalna kobieta uda się troszkę popracować pilnie:)
                                        Miłego dnia...
                                        • majki1976 Re: Ale cisza... 12.06.06, 12:11
                                          nie pracuj tyle bo sie zapracujesz i ZUS Ci renty nie przyzna (mam nadzieje że
                                          w Zus-ie nie pracujesz) ;-)
                                          • analityczka Re: Ale cisza... 12.06.06, 12:24
                                            Nie zdąży przyznać bo wcześniej zejde z tego świata;)
                                            Nie,nie pracuje w ZUS-ie:)
                • agniecha_k1 Re: Ale cisza... 12.06.06, 11:42
                  już robię, może byc rozpuszczalna?:))a weekend był dość miły,a jak ty się
                  bawiłaś??
                  • analityczka Re: Ale cisza... 12.06.06, 11:46
                    Zdecydowanie rozpuszczalna-"plujka" może mnie przyprawić tylko o nadciśnienie:)
                    Mój weekend?Udostępniałam mój dom na imprezę rodzinną więc nawiedziło mnie 20
                    osób:)Nadal nie wiem gdzie co mam choć wczoraj próbwałam doprowadzić chałupę do
                    ładu:)
                    • agniecha_k1 Re: Ale cisza... 12.06.06, 16:25
                      niestety nie miałam czasu wypić nawet własnej kawy nie wspominając nawet o
                      zrobieniu Tobie:)jutro postaram sie zrehabilitować:)
                      a najazdu rodzinki i sprzątania po imprezie serdecznie ci współczuje, bo
                      doskonale znam ten ból:)
                      • analityczka Re: Ale cisza... 12.06.06, 16:33
                        U mniue jest mały kocioł ale ja jakoś mam dziś dzień chorego i korzystam z tego
                        w pełni:)
    • iwanowna Hello... 12.06.06, 12:18
      Ja odpoczywam po weekendowej nudzie...
      • analityczka Re: Hello... 12.06.06, 12:25
        Jessu jak ja bym się chciała tak ponudzić normalnie...
        A póki co walcze z wirusem!
        • majki1976 Re: Hello... 12.06.06, 12:34
          z wirusem? chora jesteś?
          • analityczka Re: Hello... 12.06.06, 12:36
            Niestety tak-wstępnie określono to jako anginę,ale to była błędna diagnoza bo
            mam klasyczne zapalenie oskrzeli:(
            • majki1976 Re: Hello... 12.06.06, 12:38
              aa, to pewnie w gardle masz niezłe ilości ropki
              • majki1976 Re: Hello... 12.06.06, 12:39
                ale jezeli to zapalenie oskrzeli to wymień oskrzela na lepszy model
                • analityczka Re: Hello... 12.06.06, 12:45
                  Dziś usłyszałam że powinnam przestać palić(nigdy nie plaiłam żeby było
                  śmieszniej) i że jak mojego kumpla bolał ząb to go wyrwał:)Nie am to jak
                  koledzy kórzy pocieszają i dobrze radzą:)
                  • majki1976 Re: Hello... 12.06.06, 13:01
                    wow fajnie, to się musisz wygrzać, przytul sie wieczorem do faceta i wygrzej
                    się to ci przejdzie ;-)
                    • analityczka Re: Hello... 12.06.06, 13:03
                      owszem,ale jest jeden mały problem-jedyny dostępny facet w moim domu to ten
                      kudłaty ze zdjęcia a on sypia na tarasie-i jak ja mam to zrobić?
                      • majki1976 Re: Hello... 12.06.06, 13:22
                        to weź go z tarasu do domu, a męża albo narzeczonego brak?
                        • analityczka Re: Hello... 12.06.06, 13:26
                          Narzeczonego,męża,kochanka,utrzymanka czy czegokolwiek w tym stylu nie
                          stwierdzono a pies do domu nie chce bo mu za gorąco.
                          • majki1976 Re: Hello... 12.06.06, 13:27
                            hm, biedny piesek ;-)
                            • analityczka Re: Hello... 12.06.06, 13:29
                              Biedny?Robi co mu się podoba.
                              • majki1976 Re: Hello... 12.06.06, 13:39
                                a na panienki go puszczasz?
                                • analityczka Re: Hello... 12.06.06, 13:52
                                  Jak wyje mi pod oknem od sypialni całą noc to tak:)
                                  • majki1976 Re: Hello... 12.06.06, 13:55
                                    a może on wyje do ciebie? hm ale chwila, jak masz wszystko na miejscu to czemu
                                    u ciebie brak faceta ? (sorki moze za dociekliwy jestem)
                                    • analityczka Re: Hello... 12.06.06, 14:12
                                      Wiesz co...ja nie wiem do kogo on wyje ale ja w psach nie gustuję:)
                                      Brak partnera to raczej etap przejściowy(mam nadzieje).Jednego już miałam w
                                      domu i na "poważnie" i do dziś czkawką mi się to odbija a teraz nie mam i chce
                                      to zmienić.
                                      • majki1976 Re: Hello... 12.06.06, 14:18
                                        oki, mam nadzieje że cie nie zdenerwowałem swoja dociekliwościa, taki juz
                                        jestem choc nie zawsze
                                        • analityczka Re: Hello... 12.06.06, 14:20
                                          Pytanie miałoby mnie zdenerwować?No coś Ty!Gdyby tak było to cały dzień
                                          chodziłabym wściekła-bo na zadawaniu pytań właśnie opiera się moja praca.
                                          • majki1976 Re: Hello... 12.06.06, 14:21
                                            no to szuper, a co porabiasz w pracy?
                                            • analityczka Re: Hello... 12.06.06, 14:24
                                              Wydawało mi się że na tym Forum to wiedzą już wszyscy a jednak:)
                                              Pracuje w świecie finansów-bank.
                                              • majki1976 Re: Hello... 12.06.06, 14:26
                                                jakiś znany?
                                                • analityczka Re: Hello... 12.06.06, 14:29
                                                  Komercja w każdym calu:)
                                                  • majki1976 Re: Hello... 12.06.06, 14:30
                                                    wow to zarabiasz kupe kase, masz pewnie klasa bryczke i sama pewnie klasa jesteś
                                                  • analityczka Re: Hello... 12.06.06, 14:33
                                                    Lekkie wyjaśnienie:
                                                    1.Nie kręcą mnie pieniądze.
                                                    2.Zarabiam tyle by starczyło na godne życie i czasem drodbną fanaberię.
                                                    3.Samochód owszem,ale nie jaguar czy mercedes.Jeden to moja pasja(zabytek)a
                                                    drugi codzienny w przeciągu kilku następnych dni powinnam odebrać.
                                                    4.Nie mnie oceniać czy klasa jestem,ale jakoś do działu"burak" się nie zaliczam.
                                                    Ot tyle:)
                                                  • majki1976 Re: Hello... 12.06.06, 14:37
                                                    spoko to tak jak mnie, zarabiam troszke kasy ale nie przywiązuje do niej dużej
                                                    wagi
                                                  • analityczka Re: Hello... 12.06.06, 14:39
                                                    A czym się zajmujesz nacodzień?
                                                  • majki1976 Re: Hello... 12.06.06, 14:40
                                                    kredyty,informatyka , firma z kumplem na pół
                                                  • analityczka Re: Hello... 12.06.06, 14:42
                                                    To pierwsze to mój chleb codzienny(hipoteki),drugie zaś to totalna czarna
                                                    magia:)
                                                  • majki1976 Re: Hello... 12.06.06, 14:43
                                                    dla mnie na początku tez ,
                                                  • analityczka Re: Hello... 12.06.06, 14:44
                                                    Chyba nigdy nie rozgryzę komputera:)Piekielna maszyna:)
                                                  • majki1976 Re: Hello... 12.06.06, 14:46
                                                    kompa trza polubić ot co , ;-)
                                                  • analityczka Re: Hello... 12.06.06, 14:50
                                                    Ale ja go bardzo lubie:)
                                                  • majki1976 Re: Hello... 12.06.06, 14:50
                                                    oki, będe kończył na dziś , może bede jutro, duzo zdrówka życze ;-)
                                                  • analityczka Re: Hello... 12.06.06, 14:51
                                                    Miłego dnia
                                                  • majki1976 Re: Hello... 12.06.06, 14:52
                                                    będziesz tu jutro?
                                                  • analityczka Re: Hello... 12.06.06, 14:54
                                                    jeśli czas pozwoli to tak
              • analityczka Re: Hello... 12.06.06, 12:40
                Ja już nawet nie bardzo wiem gdzie i jakie ilości mam:)Smarcze,kaszle,kicham-
                dom wariatów istny!Ból gardła odpuścił-i całe szczęście!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka