Dodaj do ulubionych

Po pierwszej w nocy

12.05.07, 01:21
Obserwuj wątek
    • poster012 Re: Po pierwszej w nocy 12.05.07, 01:25
      23 minuty po pierwszej w nocy 12 maja 2007 r. Nie mam kogo przytulić.
      • poster012 Re: Po pierwszej w nocy 12.05.07, 01:42
        Gin and tonic rozwiewa wszelkie smutki. Dobranoc aniołki.
        • xyz07 Re: Po pierwszej w nocy 12.05.07, 07:18
          tez to sie kiedys w Polsce pijalo nie bylo nic innego
          • poster012 Re: Po pierwszej w nocy 12.05.07, 09:53
            To ma sens.
            • swmikolaj5 Re: Po pierwszej w nocy 12.05.07, 09:58
              Nie pij tyle..Ciągle będziesz nieszczęśliwy..
              • kaczkawrydzykach Re: Po pierwszej w nocy 12.05.07, 10:33
                Dobrze: Masz teraz 3 sekundy na wyobrażenie sobie swojej reakcji , gdyby Jezus z
                hukiem przeciął powietrze i usiadł obok ciebie. Raz, dwa, trzy…
                Porozmawiaj o tym, co byś powiedział ? Czy poprosiłbyś o autograf ? Czy
                opowiedziałbyś o tym, co dzisiaj przeżyłeś?
                Jeżeli Jezus jest twoim najbliższym przyjacielem na świecie, to miałbyś Mu wiele
                do powiedzenia. Ale być może, nigdy nie myślałeś o tym, co Jezus mógłby
                powiedzieć tobie, gdyby usiadł obok ciebie do obiadu lub przy biurku w pracy.
                Wiesz, że On jest bardzo zainteresowany najbliższą, osobistą przyjaźnią z tobą.
                Biorąc pod uwagę wszystko, co Jezus powiedział w Biblii do swoich naśladowców,
                być może niektóre z tych myśli przekazałby również tobie. On Cię Kocha.
        • Gość: czekam przytul... IP: *.chello.pl 12.05.07, 22:56
          drinka też poproszę...
          może nie na smutki lecz na lepszy sen...
          lecz kiedy przytulisz to sen odejdzie daleko ;)
          • asleep_alien Re: przytul... 14.05.07, 13:43
            Czasami milion razy łatwiej coś dostać w świecie realnym, niż wirtualnym.
            :)
            • Gość: czekam Re: przytul... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 13:54
              czasami wszędzie jest równie trudno...
              • asleep_alien Re: przytul... 14.05.07, 15:13
                Czekaj dalej.
                Pociąg jeszcze nie odjechał.
                Ale następny będzie miał na pewno ładniejsze kolory tapicerki i milszą obsługę.
                • Gość: czekam Re: przytul... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 15:19
                  tak mówisz? czyli co, warto czekać?
                  żebym się tylko nie spóźniła na ten pociąg
                  i zeby podróż nie skończyła się za szybko

a może jednak sprawdzić inne, może nie dostrzegam wszystkich zalet w tym kolorze
                  tapicerki?
                  • asleep_alien Re: przytul... 14.05.07, 15:23
                    Dobry obserwator zna odpowiedzi.
                    • Gość: czekam Re: przytul... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 15:31
                      ciekawe, ja też chcę poznać odpowiedź :)
                      • asleep_alien Re: przytul... 14.05.07, 15:36
                        Podróż kończy się za szybko, jak pasażer w biegu wyskakuje przez okno.
                        Ten pociąg będzie jeszcze długo stał i czekał, więc można na spokojnie
                        popróbować też inne składy. Dla PKP najważniejsze jest przecież zadowolenie
                        pasażera.
                        • Gość: czekam Re: przytul... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 15:42
                          oczywiście, klient nasz pan :)
                          to ja idę popróbować :)
      • Gość: hihi Re: Po pierwszej w nocy IP: *.chello.pl 12.05.07, 11:15
        a miś?
        • swmikolaj5 Re: Po pierwszej w nocy 12.05.07, 11:38
          Jaki miś??
          • monnia3 Re: Po pierwszej w nocy 12.05.07, 13:02
            Ciekwe że mężczyżni często zaczynają weekend pzy drinku;)
    • tygryska_28 16.15 sobotnie popołudnie... 12.05.07, 16:15
      i co? i nic...
      łzy tylko się cisną do oczu...
      • monnia3 Re: 16.15 sobotnie popołudnie... 12.05.07, 16:18
        Aniu:) co się dzieje? :(
        nie traktuj tak serio forum...ja sie juz tego nauczyłam:)
        • tygryska_28 Re: 16.15 sobotnie popołudnie... 12.05.07, 16:20
          nie traktuję...
          już nie...

źle się czuję, dobija mnie egzamin za dwa tygodnie, a jutro promotor mi powie,
          ze nie da mi zaliczenia :(
          mam chyba zły dzień :(
          idę przepisać angielski na czysto, może chociaż to zaliczę....
          a Ty nie na działeczce? straszny korek nad Zalew :)) widziałam kiedy wracałam ze
          szkoły :))
          • monnia3 Re: 16.15 sobotnie popołudnie... 12.05.07, 16:25
            tygryska_28 napisała:

> nie traktuję...
            > już nie...
            >
            > źle się czuję, dobija mnie egzamin za dwa tygodnie, a jutro promotor mi powie,
            > ze nie da mi zaliczenia :(
            > mam chyba zły dzień :(
            > idę przepisać angielski na czysto, może chociaż to zaliczę....
            > a Ty nie na działeczce? straszny korek nad Zalew :)) widziałam kiedy wracałam
            z
            > e
            > szkoły :))
            >

Dziś jest wietrznie a ja jestem zmarżluszek więc nie miałabym przyjemności z
            siedzenia tam:)
            Ja właśnie skończyłam swoją pracę semstralną z psychologii a za 3 tyg. pierwszy
            egzamin w tes sesji i nic nie umiem jeszcze ofkors;)
            • tygryska_28 Re: 16.15 sobotnie popołudnie... 12.05.07, 16:28
              ale przynajmniej masz już pracę!! gratuluję :)))

a egzaminy zdasz z pewnością dobrze :))
              masz jeszcze mnóstwo czasu :)

rzeczywiście, chłodno dziś... dlatego popijam jak zwykle gorącą herbatkę :))
        • tygryska_28 moniu 12.05.07, 16:41
          nie traktuje ale wytlumacz mi czemu wszyscy mezczyzni sa tacy odwazni w slowie
          pisanym, a kiedy przychodzi rzeczywistosc to znikaja... a potem udaja ze
          wlasciwie to o co chodzi...
          Czy ja jakas inna jestem ze tak nie robie?? ze jestem tutaj taka jak w
          rzeczywistosci? ze mam uczucia, gorsze i lepsze dni??

powalone to zycie... napisalas prace z psychologii to prosze o wyjasnienia :PP

deszcz bedzie padal....
          • monnia3 Tygi:))) 13.05.07, 15:07
            Napisałam pracę z psychologii ale na zgoła zupełnie inny temat;)
            gra i udawanie,pozowanie w necie na kogos innego niż się jest w rzeczywstości
            jest dla mnie tak samo jak dla Ciebie moja kochana niepojete bo jak wiesz ja
            podobnie jak Ty nie ukrywam się za zasłoną netu stwarzając pozory ...
            Dlatego sądzę że Ci którzy są prawdziwi i nie maja nic do ukrycia spotykaja się
            w realu z chęcią choćby dla samego poznania osoby z ktorą się pisze:)
            Nie musi to od razu oznaczać deklaracji miłości i obietnic ponownych spotkań...
            No ale o tym wszystkim my doskonale wiemy;) jednak nie wszyscy są Aniu tacy jak
            my:)
            pozdrawiam cieplutko:)))
            • tygryska_28 Moniu :)) 13.05.07, 19:00
              Zgadzam się z Tobą, miło jest poznawać ludzi, tak po prostu, żeby mieć z kim
              pogadać i już.
              Tym bardziej kiedy spędza się z nimi tyle czasu przy klawiaturze :)))
              No ale jeśli dla niektórych net to wszystko - trudno, ich strata :))

Pozdrawiam cieplutko :))
              A.
            • osv Magiczne myslenie... 14.05.07, 16:45
              J.Piaget

" Jedna z kluczowych publikacji z zakresu psychologii dziecka. Piaget poświęcił
              wiele lat badań teoretycznych i klinicznych, by znaleźć odpowiedź na pytanie,
              jak dziecko oddziela świat zewnętrzny od świata wewnętrznego, subiektywnego
              oraz w jaki sposób tworzy wizerunki świata w zależności od swojego rozwoju
              psychicznego. Jest to jeden z najważniejszych, ale też najbardziej trudnych
              tematów w psychologii dziecięcej. Omawia zatem 'rzeczywistość' dziecięcego
              świata oraz budowanie przez nie podziału na siebie i świat zewnętrzny. Próbuje
              także zrozumieć, jak dziecko tworzy rzeczywistość i jej wizerunek oraz w jaki
              sposób go wyjaśnia. Uwagę poświęca dziecięcemu animizmowi, czyli myśleniu
              magicznemu o możliwościach oddziaływania na zjawiska naturalne, wierze w
              skuteczność zaklęć czy możliwości prowadzenia rozmów z roślinami i zwierzętami.
              Zajmuje się ponadto tematem wyjaśniania świata przez dziecko: genezy
              przedmiotów, zjawisk przyrodniczych, człowieka i życia w ogóle, w
              charakterystyczny prosty i magiczny zarazem sposób. "

...czytalas monniu3 ? : )

Chcialam Ci tylko powiedziec, ze nie wystarczy psychologia...potrzebna jest
              medycyna, pedagogika, socjologia, religia i jeszcze pare dzialow wiedzy, aby
              zrozumiec drugiego czlowieka, i tak, moze nie uda sie nam to do konca.

Poza tym:" Jajko jest madrzejsze od kury!" i " Syty glodnego nie rozumie"...
              i tyle innych madrosci, ktore nabywamy z wiekiem i doswiadczeniem.....
              .....nie stawiaja ludzi na tej samej plaszczyznie porozumienia.

Z magicznego myslenia wyrastamy gdzies miedzy 6-10 rokiem zycia....
              czasami szczatkowe jego formy zostaja w nas na cale zycie : )
              Naiwna ufnosc czy otwartosc do nich nalezy, i kiedy np. " rozmawiamy " z
              samochodem, jak nie chce zapalic ! ; ))

Nie znamy intencji osoby, ktora chce nas wykorzystac, skrzywdzic, oszukac, czy
              nabrac...dopiero doswiadczenie uczy nas ostroznosci...
              ..." Kto...., ten na zimne dmucha "... Dlatego wazne sa zakresy A, B, C....
              ich kolejnosc i czas.... i ta " beczka soli". : ))

Nie chce tutaj wcinac Ci sie z naukowa rozprawa....masz wystarczajaca ilosc
              lektur do czytania, i czytaj je wszystkie! : ) ....zycie bedzie korygowac Twoja
              wiedze o ludziach...kazdy z nas jest inny, nawet tygryska jest inna osoba, niz
              Ty....chcialabym moc pokazac Ci test na sprawdzenie 8 inteligencji z N.Z.
              kazdy ma inna, ktora w nim dominuje... : )), co nie znaczy gorsza : ))

Nanosisz odpowiedzi na pytania, jako punkty na ramiona pajeczynki, forma
              narysowana w srodku pokazuje, jaki rodzaj inteligencji jest typowy dla ucznia,
              pokazuje jego mocne i slabe strony, oraz braki, co daje szanse na przygotowanie
              korygujacego jego edukacje programu wyrownujacego, jak rowniez sposobu
              dotarcia do kogos indywidualnie ...tutaj nazywa sie to IUP...indywidualny
              program rozwoju.Wizja nowej szkoly, dostosowanej do mozliwosci jednostki,
              indywidualny program nauczania, w Polsce chyba tylko dla najlepszych (?)

Nie bronie zla, /zwlaszcza krzywdy zrobionej dzieciom, ktorej troche w zyciu
              zawodowym widzialam/..., ale zrozumiec serce doroslego DZIECKA nie jest
              latwo. : )
              zwlaszcza tego, ktore krzywdzi..., a przeciez nie jest do konca zle.

Poznawanie innych i siebie to zajecie na cale zycie.....
              a ludzie nie znaja najblizszych czlonkow rodziny....., coz mowic o obcych
              spotykanych na necie.....

Osobiscie spotkalam sie z kims milym stad...i nie mam z tym problemow....
              ale poznajac Wasze srodowisko tutaj jako outsider nie ma sie najlepszych
              doswiadczen....
              cieszy mnie, kiedy ludzie dorastaja do spotkan, czy przyjazni... : ))
              i szczerze im tego zycze : ) , bo jak widac zdarzaja sie nawet i sluby : )

Wybacz, mlody, dobrze zapowiadajacy sie psychologu : ) , ze zabieram Ci czas...
              tak naprawde chcialam odpowiedziec tylko na Twoje hej, w innym watku.... i nie
              chcialam tak wciskac sie w mail rycerza... : )) sadzialam, ,ze do Ciebie : )
              ale ja rowniez pozdrawiam i zycze wytrwalosci w poznawaniu zakamrkow ludzkiej
              psychiki : )

... i pomocy tym, ktorzy tego potrzebuja : )

osv : )

• Gość: no...no...no... Re: 16.15 sobotnie popołudnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 16:20
        Oooo..., a któż to jest winien Twoich łez? Ktokolwiek by to nie był, to na pewno
        będzie się za to smażył w piekle...:)

Uśmiechnij się:)))) Wyobraź go sobie na rożnie :)))
        • tygryska_28 Re: 16.15 sobotnie popołudnie... 12.05.07, 16:22
          już się tam smażą, we dwoje :PPP i nie dotyczy to forum w żadnym wypadku (gdyby
          ktoś chciał zrobić jakąś nadinterpretację)

bo słońca nie ma i tak jakoś smutno jest...
    • tygryska_28 18.06...... 12.05.07, 18:06
      Rozmowa z Analityczką działa jak najlepsze lekarstwo :)))))

I znowu się pomyliłam w pracy z angielskiego...
      :))))
      • poster012 20.51 12.05.07, 20:52
        Jesteś?
        • tygryska_28 Re: 20.51 12.05.07, 21:06
          wszyscy są, a o kogo pytasz?
          • poster012 02.04 14.05.07, 02:04
            Zapewne już śpisz. Dobramoc
            • gig.ga Re: 0000 14.05.07, 02:26
              Ja nie spie.
            • tygryska_28 Re: 02.04 14.05.07, 10:32
              "śpisz
              staram się oddychać szeptem
              pościel jeszcze pachnie..."
              • poster012 10.53 14.05.07, 10:54
                Już nie śpię, a zapach Twój jeszcze czuje na moim ciele,pościeli i w łazience.
                Dzień dobry Wiosno.
                • tygryska_28 :PPPP 14.05.07, 11:00
                  marzyciel :PPP
                  Ty mi tu takich rzeczy publicznie nie pisz proszę bo wiesz jak to się kończy :PPP

Dzień dobry :))
                  Piszę pracę :PP Jestem przy Długoszu więc do XIX wieku jeszcze trochę mi zostało
                  :PP

Czemu nie śpisz w nocy?
                  • poster012 Re: :PPPP 14.05.07, 11:08
                    Po wykańczającej wycieczce na łono natury przespałem cały wieczór i obudziłem
                    się za wcześnie.Nie dostałaś mojego maila? Coś się psuje w tej poczcie gazety,
                    istotnie pojawiają się komunikaty o kłopotach technicznych.
                    • tygryska_28 Re: :PPPP 14.05.07, 11:10
                      dostałam maila :PP

ooo... wycieczkowałes się? milutko :) a gdzie byłeś? i co Cię tak wykończyło? ;>
                      • poster012 Re: :PPPP 14.05.07, 11:18
                        Troszkę powędrowałem tu i tam za miastem. Lubię piesze wędrówki. Dotleniłem mózg
                        i zrzuciłem jarzmo alkoholowo-nikotynowe.
                        • tygryska_28 Re: :PPPP 14.05.07, 11:22
                          No. To mi się podoba :)
                          Spacery są przyjemne :) I odstresowują :) No i ta przyroda...
                          heh, kiedy ja tak będę mogła, jeśli dobzre pójdzie to już we wrześniu :)))
                        • 333a3 Dzień Dobry 14.05.07, 11:24
                          Witaj Aniu. Pozdrawiam z pięknego miasta, tu już jest 28 stopni C i czeka nas
                          kolejny upalny dzień. Cieszę się,że piszesz prace,a jak weekend ?
                          • tygryska_28 Re: Dzień Dobry 14.05.07, 11:48
                            Weekend szkolnie :) Zaliczyłam english na 5 :DD
                            Niestety za krótki bo nie udało mi się wyspać :(
                            Piszę, piszę... ciężko idzie ale do przodu :))
                            U nas też słonecznie chociaż w budynku jeszcze zimno bo już nie grzeją a mury
                            nie zdążyły się ogrzać i... marznę :PPPP
                            Jak zwykle zresztą :)))
                            Tylko trochę wietrznie, a co u Ciebie? Jak weekend?
                            A.
                            • 333a3 Re: Dzień Dobry 14.05.07, 12:08
                              Gratuluję zaliczenia angielskiego na pięć.
                              Ważne,że piszesz pracę. Czy to znaczy,że obrona w czerwcu czy we wrześniu ?
                              Jeżeli będziesz miała jakieś problemy ze zdobyciem jakiś materiałów do pracy, to
                              może uda mi się Ci pomóc. Najlepiej gdybyś przesłała mi bibliografię.
                              Weekend. Ja też lubię piesze wycieczki i byłem w okolicach Kopca Kościuszki, a
                              nawet wybrałem się na skałki i jeziorko na Zakrzówku. Na Zakrzówku byłem
                              pierwszy raz i muszę Ci przyznać słuszność,że miejsce to wyjątkowe.
                              • tygryska_28 Re: Dzień Dobry 14.05.07, 12:26
                                Ha! A widzisz :) Nawet nie wiesz jakie uroczysko macie tam u siebie :) Tzn teraz
                                już wiesz. Jest naprawdę bajkowo... Może spotkałeś moją siostrę? Też tam
                                spacerowała w weekend :PP

Bronić się będę we wrześniu. Bibliografia mówisz... A w mojej pracy jej nie ma
                                :PP Tzn dopiero powstaje :) Mam dużo notatek, książek, kserówek i musze to teraz
                                zebrać w całość, posiedzieć w BN i poczytać prasę z tamtych czasów. Jeżeli
                                będziesz chciał mi pomóc będę prawdopodobnie potrzebowała pewnych zdjęć, ale to
                                się wyjaśni dopiero później :) Siostra jutro wylatuje do Niemiec i nie wiem
                                kiedy wróci dlatego nie będę miała kogo poprosić o pomoc tam u Smoka:) Ale to
                                dopiero plan :)
                                • 333a3 Re: Dzień Dobry 14.05.07, 12:40
                                  Słyszałem o nim, ale dopiero dzięki Tobie je odkryłem. Może nawet spotkałem
                                  Twoją siostrę, ale jeszcze się nie znamy. A jak poszła jej matura?
                                  Artykuły czy zdjęcia do pracy, co tylko będziesz potrzebować. Chętnie Ci pomogę
                                  to zdobyć. Mam; Jagiellonkę, Bibliotekę Akademii Papieskiej, Franciszkanów,
                                  Jezuitów i PAU. Tam można wszystko znaleźć.
                                  • tygryska_28 Re: Dzień Dobry 14.05.07, 12:55
                                    Bardzo dziękuję :)) Mam pewien pomysł na urozmaicenie pracy ale wyjdzie to w
                                    praniu :))

Matura siostry? Ustne zdała na wyniki pisemnych trzeba czekać do końca czerwca...
                                    Mam nadzieję, że zda :)))
                        • andrexx Re: :PPPP 15.05.07, 14:29
                          poster012 napisał:

> Troszkę powędrowałem tu i tam za miastem. Lubię piesze wędrówki. Dotleniłem
                          móz
                          > g
                          > i zrzuciłem jarzmo alkoholowo-nikotynowe.

Ech a jak porzucisz wszystkie nałogi to cóż ci zostanie ?:)

• tygryska_28 Re: :PPPP 15.05.07, 15:12
                            zawsze może wpaść w nowe :PP
                            może mniej niszczące organizm? może jeszcze przyjemniejsze? :)))

hej, dawno Cię nie "widziałam" :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka