Dodaj do ulubionych

Przecieram oczy i .....

IP: *.awacom.pl 12.12.03, 08:29
....i widzę coś białego za oknem. Hmmm?? Czyżby to naprawdę śnieg spadł?
Przecieram oczy i utwierdzam się w tym.
Nareście!! Teraz bedzie dopiero widać i bardziej czuć atmosferę zbliżających
się świąt;-)
A pozatym taki miły akcent na rozpoczynający się za kilka godzin Weekend!!
Co o tym sądzicie...??
Witam wszystkich bardzo gorąco i pozdrawiam góralskim pozdrowieniam:
WITOJCIE PANOCKI i PANECKI!!;-))
Obserwuj wątek
    • ka_27 Przecieram oczy i ..... 12.12.03, 08:32
      Zima!
      Snieg!
      Święta tuż za pasem!
      Choinka!
      Pierwsza gwiazdka!
      Opłetek!
      Prezenty! :-))))
      • Gość: Puszek Re: Przecieram oczy i ..... IP: *.awacom.pl 12.12.03, 08:38
        Witak K_27!!
        Masz racje. To wszystko to znaki i symbole nadchodzących świąt.
        Zapewne już poczyniłeś starania idącew stronę ...Prezentów dla swej
        wybranki!!;-)))
    • harriet_makepeace Re: Przecieram oczy i ..... 12.12.03, 08:33
      witaj puszku :)
      • Gość: Puszek Re: Przecieram oczy i ..... IP: *.awacom.pl 12.12.03, 08:36
        Witaj Harriet!! ;-))
        Miło Cię widzeć!! Dawno mnie tu nie było. Co słychać w wielkim świecie( w
        Matrixie)?? ;-))
        • harriet_makepeace Re: Przecieram oczy i ..... 12.12.03, 08:40
          panie!!! same dziwy!!! ale ostatnio chyba jakis mikolajowo-aniolkowy wirus
          zostal wprowadzony do systemu bo wszedzie ich pelno :)))))
          • ka_27 Przecieram oczy i ..... 12.12.03, 08:50
            Hartiet :-)

Kicia spędzi miło Swięta :-)))
            • harriet_makepeace Re: Przecieram oczy i ..... 12.12.03, 08:52
              a i owszem :) w górach :)))))) w zakopanem :)
          • Gość: Puszek Re: Przecieram oczy i ..... IP: *.awacom.pl 12.12.03, 08:53
            Mówi Pani że Mikołajkowy wirus buszuje na Forum...?? Hmmmm???
            A jakie są objawy zainfekowania;-))??
            • harriet_makepeace Re: Przecieram oczy i ..... 12.12.03, 09:03
              rośnie ci gruby brzuch, siwa broda i nie możesz sie powstrzymać żeby dziarsko
              wołać ho ho ho! i śpiewać kolędy :)))))
              • Gość: Puszek Re: Przecieram oczy i ..... IP: *.awacom.pl 12.12.03, 09:13
                Wooow!!!!!
                A to ci dopiero wirus!!! Mrrrraaauuuuu!!!!!!
                Czy wyobrażasz sobie jakbym wyglądał z dużym brzuchem;-))
                I jak wtedy mruczeć kolędy i poddawać sie głaskaniu;-))??
                • harriet_makepeace Re: Przecieram oczy i ..... 12.12.03, 09:23
                  :))))))) hahaha ale mysle ze gdybys mial gruby brzuch twoja calkowita
                  powierzchnia podatna na glaskanie by sie zwiekszyla. wiec nie ma tego zlego co
                  by na dobre nie wyszlo :))))
                  • Gość: Puszek Re: Przecieram oczy i ..... IP: *.awacom.pl 12.12.03, 09:34
                    Nio, nio;-))
                    Jesteś niesamowita;-))
                    Tak mnie utuczyć aby mieć wiecej do głaskania...? Ciekawe;-))
                    • harriet_makepeace Re: Przecieram oczy i ..... 12.12.03, 09:39
                      ha! przejrzales mnie :))))
                      • Gość: Puszek Re: Przecieram oczy i ..... IP: *.awacom.pl 12.12.03, 09:50
                        Czasmi mi sie udaje ;-))Mmrrrrraaauuuu!!!!!
                        W nagrode za Twoją pomysłowość możesz mnie podtuczyć;-)) Ale bez przesady...;-
                        ))
                        • harriet_makepeace Re: Przecieram oczy i ..... 12.12.03, 09:55
                          w takim razie wskakuj na kolanka a tu prosze wisienka w czekoladzie. co ty na
                          to? :))))
                          • Gość: Puszek Re: Przecieram oczy i ..... IP: *.awacom.pl 12.12.03, 10:00
                            Woooow!!!!!!!!!
                            Jestm pod wrażeniem;-)))
                            Te kolanka ;-) a tu jeszcze wisienka....
                            Ciekawe co bedzie dalej...Mrrrraaauuuuu!!!!!
                            Jesteś bardzo milutka;-) Mrraaauu!!!
                            To ja do wisienki dodam jeszce likieru na "rozjaśnienie umysłu";-))
                            Co Ty na to?
                            • harriet_makepeace Re: Przecieram oczy i ..... 12.12.03, 10:08
                              likierek będzie bardzo wskazany. ale przyjemnie jest się przytulic do takiego
                              puszystego futerka :)))))))
                              • puszek007 Re: Przecieram oczy i ..... 12.12.03, 10:17
                                Mnie teżjest przyjemnie;-)) Mrrrraaaaaauuuu!!!!!
                                Wiec jak tak zrobiło sie przyjemnie to moze jakąś bajeczke wspólnie opowiemy
                                lub wymyślimy? Co Ty na to?
                                No chyba ze masz inne propozycje .... Jestem otawrty na wszystko;-)))
                                No prawie wszystko bo znając kobiecą fantazję.....wooooow !!!
                                Czasami stach sie bać;-))
                                • harriet_makepeace Re: Przecieram oczy i ..... 12.12.03, 10:20
                                  może zacznijmy od bajeczki :)))))) a potem... zobaczymy :)
                                  dawno dawno temu...
                                  • puszek007 Re: Przecieram oczy i ..... 12.12.03, 10:22
                                    Mówisz najpierw ostrożnie , spokojnie itd...;-))
                                    O.K.
                                    Za górami , za lasami, za siedmioma rzekami....
                                    • harriet_makepeace Re: Przecieram oczy i ..... 12.12.03, 10:29
                                      zyli sobie puszek (alias agent 007 :))) ) i harrieta...
                                      • puszek007 Re: Przecieram oczy i ..... 12.12.03, 10:31
                                        Zajmowali sie różnymi sprawami. Pomaglai wszystkim w koło i byli bardzo
                                        weseli ;-)...
                                        • harriet_makepeace Re: Przecieram oczy i ..... 12.12.03, 10:44
                                          duzo sie smieli i cieszyli na zblizajaca sie gwiazdke, szukali dla wszystkich
                                          przyjaciol prezentow dla ka_27 postanowili kupic...
                                          • puszek007 Re: Przecieram oczy i ..... 12.12.03, 10:47
                                            Dla K_27 prezent wybierała Harriet;-) A było to nielada trudne bo K_27 jest
                                            bardzo wymagający i dbający o szczególy. Wiec Harriet postanowiła że dla K_27
                                            będzie...
                                            • harriet_makepeace Re: Przecieram oczy i ..... 12.12.03, 10:51
                                              po dluzszym zastanowieniu harriet zdecydowala sie na butelke koniaku :))) za to
                                              puszek dla arieski kupil...
                                              • meg25 Re: Przecieram oczy i ..... 12.12.03, 10:53
                                                Hej łobuziaki!!!:)))
                                                A co dla mnie?
                                                • harriet_makepeace Re: Przecieram oczy i ..... 12.12.03, 10:56
                                                  czesc meg, no nie mozemy ci powiedziec, przeciez to niespodzianka :))))
                                                  • meg25 Re: Przecieram oczy i ..... 12.12.03, 11:00
                                                    O jejku!!! jak ja lubię niespodzianki!!!
                                                    A największa niespodzianka to Puszek we własnej kociej osobie. Tak rzadko tu
                                                    zagląda, a jest tak wyczekiwany...;)))
                                                • puszek007 Re: Przecieram oczy i ..... 12.12.03, 10:58
                                                  Witaj Meg!!;-)
                                                  Super że do nas dotarłaś!!
                                                  Mrrrauuuu!!
                                                  Jak miło;-))
                                                  • meg25 Re: Przecieram oczy i ..... 12.12.03, 11:08
                                                    A długą brodę masz Puszeczku, że już chcesz za Mikołaja robić?
                                                    Zaraz będę Cię za nią pociągać!;)))
                                                  • puszek007 Re: Przecieram oczy i ..... 12.12.03, 11:10
                                                    Oj Meg.....;-)0
                                                    Ty to tylko o przyjemościach ;-))
                                                    ale to miłe
                                                    Musisz sprawdzić sama czy mam czy nie...;-))
                                                  • meg25 Re: Przecieram oczy i ..... 12.12.03, 11:14
                                                    Ale to są przyjemności dla dwojga! Będę to robiła bardzo delikatnie...:)))))))
                                                    Masz?
                                                    Oj, bo rzeczywiście sprawdzę...;))))
                                              • puszek007 Re: Przecieram oczy i ..... 12.12.03, 10:56
                                                ...nalewke na zimne dni i białego niedźwiadka , który bedzie ogrzewała
                                                Arieskę w chłodne dni...
                                                • harriet_makepeace Re: Przecieram oczy i ..... 12.12.03, 10:59
                                                  dla meg kupili no wiesz co ;) ale nie mozemy na razie powiedziec :) ale za to
                                                  dla mandarynki...
                                                  • puszek007 Re: Przecieram oczy i ..... 12.12.03, 11:06
                                                    Dla Mandaryn_ki...Hmmmm???
                                                    Znowu problem ????
                                                    OOOO!!! Już wiem!!!!
                                                    takiego małego kotka puszka z plamką na ogonku i do tego ciepłe bambosze co by
                                                    nam sie Mandaryn_ka wiecej nie przeziębiała;-))
                                                  • mandaryn_ka Witam wszystkich :-) !!!! 12.12.03, 11:43
                                                    No! Toś mnie Puszku uraczył !!

Ale zdrugiej strony babci w moim wieku - 75 lat, to tylko łaciaty kot i ciepłe
                                                    bambosze pozostały;-)

Ale dzięki!
                                                    Cieszę się z każdego prezentu! :-)
                                                  • Gość: Puszek Re: Witam wszystkich :-) !!!! IP: *.awacom.pl 12.12.03, 21:51
                                                    Mandaryn_ko!!! To był prezent na Mikołaja ale dopiero teraz go dostarczył;-))
                                                    A na Gwiazdke to jeszce możesz napisać list ( tylko nie za długi;-
                                                    ))) z prośbą o taki prezent jaki byś chciała. A jak bedziesz grzeczna ;-)) to
                                                    może go dostaniesz;-)
                                                    Miłego weekendu!!!! ;-)))
                                                    I dbaj o zdrówko!!!!;-))
                                                  • puszek007 Re: Przecieram oczy i ..... 12.12.03, 11:08
                                                    A teraz Puszek niepostrzeżenie wyślizguje sie " po angielsku";-) po prezęcik
                                                    dla Harriet.
                                                    A co to bedzie to się okarze po jego powrocie...Mrrraaaauuuu!!!!!
    • arieska Re: Przecieram oczy i ..... 12.12.03, 09:41
      U mnie raptem posypalo deszczu ze sniegiem:)
      • Gość: Puszek Re: Przecieram oczy i ..... IP: *.awacom.pl 12.12.03, 09:45
        Witaj Ariesko!! Miło Cie widzieć;-))
        Nie martw sie napewno jeszcze posypie i bedą "białe święta";-)
        Uśmiechnij sie;-))
        Pozdrawiam gorąco !!!
        • arieska Re: Przecieram oczy i ..... 12.12.03, 09:49
          Witaj Puszku.Na swieta ma podobno nie byc sniegu,ale pogoda bywa humorzasta i
          kto wie.Milego dnia:)
          • Gość: Puszek Re: Przecieram oczy i ..... IP: *.awacom.pl 12.12.03, 09:52
            Ariesko!! Zobaczysz,że na święta będzie biało!!!
            Mówię Ci to ja Puszek a wiem to bo mi futerko zgęstniało i jest jeszcze
            bardziej puszyste;-))
            • arieska Re: Przecieram oczy i ..... 12.12.03, 09:58
              Gość portalu: Puszek napisał(a):

> Ariesko!! Zobaczysz,że na święta będzie biało!!!
              > Mówię Ci to ja Puszek a wiem to bo mi futerko zgęstniało i jest jeszcze
              > bardziej puszyste;-))
              Aaaa,to Ty jestes kudlatym siersciuchem;)))Wierze Ci na slowo.
              • Gość: Puszek Re: Przecieram oczy i ..... IP: *.awacom.pl 12.12.03, 10:02
                NIe śierściuchem tylko rasowym Puszkiem z białą plamką na ogonku;-))
                z
                • arieska Re: Przecieram oczy i ..... 12.12.03, 10:22
                  Gość portalu: Puszek napisał(a):

> NIe śierściuchem tylko rasowym Puszkiem z białą plamką na ogonku;-))
                  > z

Ogonku,powiadasz? Hmm ;)))
                  • puszek007 Re: Przecieram oczy i ..... 12.12.03, 10:24
                    W Twoim zadumaniu wyczuwam ukryte dziwne skojarzenia i kosmate
                    pomysły...Mrrraaauuuuu!!
                    Co Ci Ariesko chodzi po główce...???
                    • arieska Re: Przecieram oczy i ..... 12.12.03, 10:28
                      puszek007 napisał:

> W Twoim zadumaniu wyczuwam ukryte dziwne skojarzenia i kosmate
                      > pomysły...Mrrraaauuuuu!!
                      > Co Ci Ariesko chodzi po główce...???
                      Mysli nieuczesane,a wrecz kudlate;)Ja zwykle niewlasciwie kojarze,Freud mialby
                      pole do popisu:)))
                      • puszek007 Re: Przecieram oczy i ..... 12.12.03, 10:35
                        Jak mówisz "Mysli nieuczesane,a wrecz kudlate" to bardzo dobry objaw
                        szczególnie przed zbliżającym sie weekendem;-))
                        Można wtedy "poszalec" odreagować i to jest zdrowy objaw, wiec Ariesko nie
                        dyuś w sobie swego potencjału tylko daj mu upust i umiechaj sie częściej;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka