gizieasy 30.09.07, 11:26 czesc czy ktos z forumowiczów robi winko z winogron i moze podzielic sie dobrym przepisem? pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sauber1 Re: winko 30.09.07, 22:44 gizieasy napisała: > czesc czy ktos z forumowiczów robi winko z winogron i moze podzielic > sie dobrym przepisem? > pozdrawiam. Proszę mi tu chłopów nie rozpijać, bo już miastowym ślinka kapie i zaraz sie tu zlecą. A przepisik jak dobry to też zaeksperymentuję, a ile razy trzeba gotować, by kopa miało?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gizieasy Re: winko 02.10.07, 11:00 witam.raczej winka sie nie gotuje no chyba ze masz ochote z niego wódeczke zrobic hehehe. a tak na marginesie nie ma nikt dobrego sprwdzonego sposobu ,nie bac sie pisac ,przeciez to legalne winko nastawic, a na zimowe wieczorki to jak znalazł szklaneczka przed spaniem.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: winko 02.10.07, 11:47 gizieasy napisała: > witam.raczej winka sie nie gotuje no chyba ze masz ochote z niego > wódeczke zrobic hehehe. > a tak na marginesie nie ma nikt dobrego sprwdzonego sposobu ,nie bac > sie pisac ,przeciez to legalne winko nastawic, a na zimowe wieczorki > to jak znalazł szklaneczka przed spaniem.pozdr Tak szczerze to moja sąsiadka robi przecudowne, ale patentu nie sprzeda (uparte babsko), mówi że tylko u schyłku żywota następcy przekaże tą tajemnicę. Tacy są ludzie, ja nawet z tego się cieszę, praktycznie przez zimę cały zapas z nią Tylko wypijam, zero kosztów i zero roboty, a łeb ma mocny, ale spróbuję wyciągnąć przepis. Ja Was tu wszystkich bardzo lubię i jak mi się tylko uda, chętnie go sprzedam, zamówienia proszę słać na priva. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś