paczka111 19.05.06, 12:03 Ani jednego normalnego na tym forum? Poprosiłam o przepis na danie jarskie ew. weg. nawet nikt nie zajrzał. Za to jak Cię mogę trwają straszliwe dyskusje ideolo. E, moi kochani, nie tak się zdobywa zwolenników... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
depresyjka4 Re: Ani jednego normalnego? 19.05.06, 16:09 bo ja się tak nie wczuwam i nie robię sobie żadnych dań jarskich, tylko np. zwykła kanapkę z żóltym serem, dobre mozesz spróbowac kiedy, pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: Ani jednego normalnego? 19.05.06, 17:02 Paczka ja krótko nie jem mięsa,ale nigdy nie pomyślałabym o tym,żeby zjednywac sobie zwolenników.To chyba Twój wybór,Ty musisz to poczuć.Zresztą masz same przepisy bez miesa na spinaczu:))Smacznego.Wredna wcale nie jestem,bo zaraz się pojawi wątek,że tu sami agresywni są. ps.Dzisiaj jadłam ala risotto.Ryż,pieczarki,pomidor,cebulka,kukurydza i koperek. Odpowiedz Link Zgłoś
anetadow Re: Ani jednego normalnego? 06.06.06, 10:34 warzywne tortille: robimy ciasto z maki razowej i wody smazymy a wlasciwie pieczemy na patelni - bez tluszczu !!! - takie indyjskie placki.. ciapaty - potem nadziewmy je farszem z kapusty pekinskiej i startej marchewki. doprawiamy praktycznie tylko sola i pieprzem aha- ciapaty mozna lekko posmarowac maslem :) ---- nordic walking zajecia dla kazdego -506 249 504 Odpowiedz Link Zgłoś
j3000 [...] 06.06.06, 11:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mordaruda Re: Ani jednego normalnego? 08.06.06, 12:58 Kochanie, stron z przepisami wege i jarskimi jest od groma i ciut ciut, ja w ulubionych, dopóki nie siadł mi komp miałam kiedyś zapisanych chyba z 10, wszystko to strony polskie, nawet na Onecie w moim gotowaniu jest kategoria wegetariańskie. Zajrz na wegekucharza chociażby :) Odpowiedz Link Zgłoś
clelia Re: Ani jednego normalnego? 10.06.06, 14:51 Googla nie używasz, ze takie pytania zadajesz? Odpowiedz Link Zgłoś