skoonk 02.01.12, 19:07 Powiedają, że pluton wszdł na słońce Ujni i Euro, zaś Saturn w drugi dom polski i pierwszy dom donaldowy. Nie wiem, co to znaczy. Czy nas oczyści, czy zanieczyści, czy przeczyści? Prawda wyzwoli. Tego życzę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tsy Re: o roku ów 2012 02.01.12, 22:49 skoonk napisała: > Powiedają, że pluton wszdł na słońce Ujni i Euro, zaś Saturn w drugi dom polski > i pierwszy dom donaldowy. Nie wiem, co to znaczy. Czy nas oczyści, czy zaniecz > yści, czy przeczyści? > Prawda wyzwoli. Tego życzę. > > Tu www.astrolabium.pl/astrologia/podstawy/354-domy-astrologiczne Można zacząć szukać odpowiedzi na Twoje pytanie Odpowiedz Link
kolejar Re: o roku ów 2012 03.01.12, 04:10 Jakby co, to Saturn raczej oczyszcza, a właściwie to w ogóle oczyszcza pod kątem tradycji. Co wcale nie musi oznaczać triumfu Jarka K., bo on g... się zna na tradycji - jeśli już ktoś z obecnego establiszmentu ma jakieś pojęcie, to... Radek Sikorski - a tak! Odpowiedz Link
poloeschatolo Re: o roku ów 2012 03.01.12, 11:01 kolejar napisał: > Jakby co, to Saturn raczej oczyszcza, a właściwie to w ogóle oczyszcza pod kątem tradycji. > Co wcale nie musi oznaczać triumfu Jarka K., bo on g... się zna na tradycji > - jeśli już ktoś z obecnego establiszmentu ma jakieś pojęcie, to... Radek Sikorski - a tak! tradycji ramadanu w szabas? Odpowiedz Link
wubecja Re: o roku ów 2012 03.01.12, 12:53 poloeschatolo napisała: > kolejar napisał: > > > Jakby co, to Saturn raczej oczyszcza, a właściwie to w ogóle oczyszcza po > d kątem tradycji. > > Co wcale nie musi oznaczać triumfu Jarka K., bo on g... się zna na tradyc > ji > > - jeśli już ktoś z obecnego establiszmentu ma jakieś pojęcie, to... Radek > Sikorski - a tak! > > tradycji ramadanu w szabas? Towarzysz Kolejar ! Powiedzcie, czy koszerny ubój podobny do uboju halal? Znaczy dorzynanie żywcem przez rezanie gardła i wykrwawienie? Odpowiedz Link
skoonk Re: o roku ów 2012 04.01.12, 10:00 kolejar napisał: > Jakby co, to Saturn raczej oczyszcza, a właściwie to w ogóle oczyszcza pod kąte > m tradycji. I cokolwiek to znaczy, Radek jest w tym dobry. Ale trwa rywalizacja z Donkiem i Bronkiem, kto lepiej tradycje wyczyści. Ja też się przyłączam: chomikuj.pl/bridget_mm/*c5*bbyczenia+*c5*9bwi*c4*85teczne+i+inne+okazje/WESOLYCH+SWIAT,419588694.pps Odpowiedz Link