Dodaj do ulubionych

Brak słów!

• map4 Re: Brak słów! 11.10.13, 14:29
      censorship napisała:

> I szczęka opada

chyba Tobie.

Przypominam, że Polska to kraj, w którym
      1) prostytutki się nie da zgwałcić,
      2) zgwałcona kobieta jest czasami krytykowana za to, że za krótką spódnicę założyła,
      3) dzieci są winnymi pedofilii, bo się do księdza kleją.

Ów arcybiskup jest nieodrodnym synem swojej ziemi, tej ziemi. Nie pierwszym i nie ostatnim. Ten kraj już tak ma. W GóWnie od czasu do czasu publikowane jest klikowisko z serii "<nazwa własna> to nie kraj, to stan umysłu". Było już o USA, było o Rosji oraz o Ukrainie.

Zadziwia mnie, że GóWno do tej pory nie opublikowało klikowiska z tej serii pod nazwą "Polska to nie kraj, to stan umysłu". Klikowisko to powinno rozpoczynać się zdjęciem Antka siedzącego na brzozie, a potem powinno już być tylko weselej.

Ten kraj tak ma.
      • wubecja Re: Brak słów! 11.10.13, 16:53
        map4 napisał:

> censorship napisała:
        >
        > > I szczęka opada
        >
        > chyba Tobie.
        >

Mi to już wypada... od smiechu.
        Któren to klasyk powiedział polskość to nienormalność ?
        Tu (i tam) miłość blizniego ma wszystkie barwy i odcienie, od poświęcenia po złośliwą radość.
        Oczywiste, że różno-filie nie znikną z kościoła, chyba że razem z kościołem. I o to tu chodzi. Bo jak inaczej rozumieć takie logiczne wygibasy jak przekręcanie sensu wypowiedzi? Po co to? Żeby zwalczyć zabobon i opozycję razem. Może żeby chronić postkomuchow?
        1) Lepper zapytał czy można zgwałcić prostytutkę. Tak se skalkulował ryzyko zawodowe. No bo jakby pani chciała ubezpieczyć się od ryzyka, to ile by to kosztowało? Chyba więcej niż od powodzi.
        2) Dziewczyny uważają, że im wolno demonstrować figury i makijaż, ale facetom gapić sie nie wolno, ani komentować. A prostytutki przy drogach półnagie, po co? Ot tak, bo biedne?
        3) Ksiądz nie powiedział, że dzieci winni pedofilii. Jak dziecko trafi na zboka to wszystko możliwe. Licencje na pedofilie mają profesjonały szwajcarskie. Tam każdy przedszkolniak dostaje koszyczek a w nim kredki, książeczki, penis i cipka.

Zamiast słów:
        https://supernowosci24.pl/wp-content/uploads/2013/06/Stop-300x178.jpg
    • wubecja Re: Brak słów! 13.10.13, 13:39
      censorship napisała:

> I szczęka opada
      >

postuluję koleżanko przejście od braku słów w opadnientej szczynce do czynów !
      Dość zwyrodniałej władzy kleru!
      https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/1394324_391063104356798_1161822633_n.jpg
      • censorship Re: Brak słów! 13.10.13, 15:05
        wubecja napisała:
        > postuluję koleżanko przejście od braku słów w opadnientej szczynce do czynów !
        > Dość zwyrodniałej władzy kleru!

Ja, koleżanko, nie jestem wrogiem kleru. Jestem wrogiem głupoty. Szczęka mi opadła bo nie sądziłam, że można bronić Kościoła w tak idiotyczny sposób.
        • wubecja Re: Brak słów! 13.10.13, 16:11
          censorship napisała:
          > Ja, koleżanko, nie jestem wrogiem kleru. Jestem wrogiem głupoty. Szczęka mi opa
          > dła bo nie sądziłam, że można bronić Kościoła w tak idiotyczny sposób.

Rozumiem Was tow. Cenzurka, jak własny rząd, ale nie sądziła, że można atakować kościoł w tak idiotyczny sposób, jak GW. To jedyna gazeta, która nie boi sie mówić prawdy, że ksiądz wini pedofilątka za grzechy księży. W ten idiotyczny sposób GW przyznaje się do schizofrenii i propaguje kościół. Tymczasem ksiądz prowokator! jego zło przewrotne! Bądzcie czujna!
          (podejrzewam zmowę Lisa i kościoła żeby zniszczyć GW).
    • wubecja Re: Brak słów! 14.10.13, 09:12
      censorship napisała:

> I szczęka opada
      >
      Na opad szczenki jest ta metoda: pościg z urzędu.
      Kościoł nie ma czasu na takie duperele, bo nawet w raju jest djabeł. To sprawa policji.
      36-letnia nauczycielka jednego z podkaliskich gimnazjów i jej 14-letni uczeń zostali rodzicami. - Wszczęliśmy już czynności w kierunku przestępstwa doprowadzenia osoby niepełnoletniej do obcowania płciowego - mówi Elżbieta Fingas-Waliszewski, szefowej Prokuratury Rejonowej w Kaliszu.
      Jak widać prokuratura na bieżąco w sprawach pci.
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14771126,Nauczycielka_lat_36__Uczen_lat_14__Ich_corka___2_tygodnie.html#BoxWiadTxt

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka