tsy 27.08.07, 14:33 Pierwsza pozytywna recenzja Izy Kosmali. Wielki sukces. Hiphiphurt: www.nie.com.pl/art9335.htm Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolejar Re: Brawo Kanada! 06.09.07, 10:16 Nie wiem, o co chodzi, bo też nie wiem, kto to jest Iza Kosmala. Domyślam się, że "PCh" marzą o pozytywnych recenzjach tej Damy. Tylko mam pewne wątpliwości co do relacji sztuki i pozytywnych recenzji. Twierdzę wręcz czasem, że sprzężenie bywa przeciwne. Niestety, muszę przy tej okazji wspomnieć o pewnej akcji "PCh", która do dziś wstrząsa mnie ciężkimi dreszczami przerażenia. Otóż Ci Panowie wymyślili sobie kiedyś, że fajnie byłoby mieć wokalistkę "umierającą na aids". Niestety, padło na pewną moją przyjaciółkę... Naprawdę ledwie to przeżyłem, bo biedna dziewczyna chciała mnie po prostu zabić za "moich kolegów". A oni tylko zdawkowo przeprosili Damę i zostało niby ok. Teraz za tamto upokorzenie macie następną okazję - może zgodzicie się na "umierającego na aids trębacza-wokalistę"? Rozumiem, że facet, to nie to co laska, ale może zrobicie ze mnie geja ku ogólnemu pożytkowi? Idę na to. Niech moim kochankiem będzie Krystianek L. - fajny gość jest w sumie, lubię go. W razie co (jakby "-" nie daj Wam wyszło) prawdziwe wyniki badań w MSWiA zataję przed publiką. No i wyjaśnienie odnośnie MSWiA - a gdzie miałem pójść??? Ja w Polsce ZUS-u nie płacę, a Mosad ma umowę z MSWiA. Poza tym to nie jaja - faktycznie miałem 17 lat temu pewien wypadek w HH w ramach pewnych działań - zaszła wyższa konieczność operacyjnego ćpania dożylnego. Teraz do końca skumałem, że i 50 lat można nie mieć pojęcia o swoim hivie... Cóż, renta w kibucu w razie co i tak cała przepadnie na rzecz osób przeze mnie ewentualnie poszkodowanych... Nie mam żalu do nikogo. Będzie, jak być ma. Prawdy dowiedzieć mam się w najbliższy poniedziałek. To może być wyrok na Medinat Israel )). Odpowiedz Link
tsy Re: Brawo Kanada! 06.09.07, 12:31 kolejar napisał: > że "PCh" marzą o pozytywnych recenzjach tej Damy. Zdaj sobie wreszcie sprawę Kolejowy, że PCh nie istnieje, a zawdzięcza to głównie Tobie. I się odpultaj. Odpowiedz Link
kolejar Re: Brawo Kanada! 06.09.07, 14:12 tsy napisał: > Zdaj sobie wreszcie sprawę Kolejowy, że PCh nie istnieje, a zawdzięcza to > głównie Tobie. I się odpultaj. Problem w tym, że nie jestem aż tak wpływowy, żeby likwidować tak szeroko zakrojone przedsięwzięcia. NIC nie zrobiłem! Chyba, że moje nic nie robienie jest aż tak wszechpotężne? Ale to już kolejna intryga - chcesz mi ponapędzać urojenia posłannicze, żeby tylko szybciej zamknęli mnie w Szpitalu p.w. Przemienienia Pańskiego i to pewnie na Oddziale Chroników w Stroniu Śl.? A wszystko polega na tym, że sami se różni rozwalają, a się patrzę... To widzieć mi nie wolno? Przecież się nie wpierdalałem od dawna w żadne poczynania. Trza se było radzić - jak nie istnieje... Odpowiedz Link
tsy Re: Brawo Kanada! 06.09.07, 14:46 kolejar napisał: > > Problem w tym, że nie jestem aż tak wpływowy, żeby likwidować tak szeroko > zakrojone przedsięwzięcia. NIC nie zrobiłem! Chyba, że moje nic nie robienie > jest aż tak wszechpotężne? Zapominasz o swoich występach na tym forum. > Trza s > e > było radzić - jak nie istnieje... Ciebie się radzić? Skończonego egocentryka, który oprócz własnego nosa nie widzi nic dookoła (a i tego nosa za bardzo nie dostrzega). Nie rozśmieszaj mnie. Przecież "dajcie mi poreżyserować" to jest cytat z Ciebie. Reżyseruj sobie, ale od PCh się odpultaj. Odpowiedz Link
kolejar Re: Brawo Kanada! 06.09.07, 17:03 tsy napisał: > Zapominasz o swoich występach na tym forum. Występy na forum wirtualnym mają nikły wpływ na real - przynajmniej w założeniu. Jka dla kogoś jest inaczej, to znaczy... No, dla niektórych wyraźnie jednak mają za duży. Znaczy, że to cały już świat? Z chaty nie wyłażą? tsy napisał: > Ciebie się radzić? Przeczytaj jeszcze raz: "Trza se było radzić" - nie kogoś się radzić. Mogliście sobie spokojnie radzić beze mnie w realu. Z chaty nie wychodziłem, nigdzie niczego Wam nie robiłem, maili, że macie wszyscy hiva nie pisałem... Co do reżyserowania, to nic nie zrozumiałeś - z Twojego pisania tu wnoszę. Szkoda dyskutować. Tylko Ciebie wolno słuchać bezwzględnie durny trepie, a pomyśleć nawet prze 10 min. samodzielnie nielzja? I z tym (znaczy z durnym wojskiem komunistycznym) zawsze będę walczył. Obawiam się, że Ryko czasem ma rację - jak kto się wychował... Odpowiedz Link
kolejar Re: Brawo Kanada! 06.09.07, 19:51 tsy napisał: > Nie chce mi się z Tobą gadać. Masz bana. Dzięki wielkie... dzięki... Odpowiedz Link
kolejar Poważny problem z banem 06.09.07, 19:53 Aha, jest poważny problem - czy bana mam tylko u Tsy, czy też u tych innych (o wielonicki oczywiście chodzi)? Odpowiedz Link
poloeschatolo PRAWDA CIĘ WYZWOLI 10.09.07, 22:16 napisałeś: > Nie wiem, o co chodzi, bo też nie wiem, kto to jest Iza Kosmala. > Domyślam się, że "PCh" marzą o pozytywnych recenzjach tej Damy. > Tylko mam pewne wątpliwości co do relacji sztuki i pozytywnych > recenzji. Twierdzę wręcz czasem, że sprzężenie bywa przeciwne. > Niestety, muszę przy tej okazji wspomnieć o pewnej akcji "PCh", > która do dziś wstrząsa mnie ciężkimi dreszczami przerażenia. Otóż > Ci Panowie wymyślili sobie kiedyś, że fajnie byłoby mieć wokalistkę > "umierającą na aids". Niestety, padło na pewną moją przyjaciółkę... > Naprawdę ledwie to przeżyłem, bo biedna dziewczyna chciała mnie po > prostu zabić za "moich kolegów". A oni tylko zdawkowo przeprosili > Damę i zostało niby ok. Teraz za tamto upokorzenie macie następną > okazję - może zgodzicie się na "umierającego na aids > trębacza-wokalistę"? > W razie co (jakby "-" nie daj Wam wyszło) prawdziwe wyniki > badań w MSWiA zataję przed publiką. No i wyjaśnienie odnośnie MSWiA > - a gdzie miałem pójść??? Ja w Polsce ZUS-u nie płacę, a Mosad ma > umowę z MSWiA. Poza tym to nie jaja - faktycznie miałem 17 lat > temu pewien wypadek w HH w ramach pewnych działań - zaszła wyższa > konieczność operacyjnego ćpania dożylnego. Teraz do końca skumałem, > że i 50 lat można nie mieć pojęcia o swoim hivie... Cóż, renta w > kibucu w razie co i tak cała przepadnie na rzecz osób przeze mnie > ewentualnie poszkodowanych... Nie mam żalu do nikogo. Będzie, jak > być ma. Prawdy dowiedzieć mam się w najbliższy poniedziałek. To > może być wyrok na Medinat Israel )). PRZECZYTAJ TO RAZ JESZCZE I NAPISZ O CO CI W TYM TEKSCIE CHODZILO! JEZELI PISZESZ NOWA POWIESC W WYDANIU FORUMOWYM POLECAM ZALOZENIE WLASNEGO BLOGA Odpowiedz Link
kolejar Re: PRAWDA CIĘ WYZWOLI 11.09.07, 01:54 Ciebie na pewno też wyzwoli. Polecam MSWiA . Najlepiej jest na Mokotowie - z każdej strony kraty najlepiej... Odpowiedz Link