poloeschatolo Re: żegnanie Lata 31.08.07, 08:54 felerynka napisała: > > jak żegnacie lato? ma się dziś niby kończyć? astronomicznie to jeszcze ze 3 tygodnie choć w tzw. "przyrodzie" jesień czuje się już z 2 tygodnie Odpowiedz Link
hurysa1 Re: żegnanie Lata 31.08.07, 08:57 felerynka napisała: > > jak żegnacie lato? Ja ubieram się cieplej. Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: żegnanie Lata 31.08.07, 10:21 felerynka napisała: > > jak żegnacie lato? Bez żalu. Za rok następne ze mną czy beze mnie. Jesień jest moją porą roku, lato zazwyczaj mnie wkurza. Odpowiedz Link
map4 Re: żegnanie Lata 31.08.07, 11:53 motor + alpy + zapach butwiejących liści. ponadto wybieram się do Hamburga, a tam pogoda jest już od dłuższego czasu wyjątkowo jesienna. Odpowiedz Link
kolejar Re: żegnanie Lata 31.08.07, 16:28 map4 napisał: > ponadto wybieram się do Hamburga... To jak już będziesz, zajrzyj do Bergedorfu na Mendel Str. 14a - Frau Eva. Pozdrów ode mnie i zapytaj się o Leszka - harleyowca - musicie się poznać!!! W razie co telefon do Leszka: 0407244518 - to lepiej bez tej potwornej czarownicy. Powołaj się na Wo Kolejářa po prostu. I przy okazji zobacz, co z podobno moim niedługo VW T-4. Odpowiedz Link
bonczek_hydroforgroup Re: żegnanie Lata 04.09.07, 10:01 paryż /nie mylic z Paradyżem, Disneyland i zero wiadomosci o Polsce....z daleka choć na chwilę Odpowiedz Link
avventura Re: żegnanie Lata 31.08.07, 15:58 wrzucamy Marzannę do Odry... a wy tak nei robicie????? Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: żegnanie Lata 31.08.07, 17:19 Kto to ta Marzanna, czy Marzena? Tylko nie mów, że to jakaś opona lub lodówka - nienawidzę tego. Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: żegnanie Lata 02.09.07, 13:37 avventura napisała: > czego nienawidzisz? lodówek czy opon? i wielu, wielu innych przedmiotów topionych w rzekach w myśl zasady co z oczu to z podwórka, piwnicy, strychu. Odpowiedz Link
felerynka Re: żegnanie Lata 02.09.07, 15:32 może to metoda..utopie GO! albo nieee puszcze GO wolno, w myśl zasady "z dala lepiej niż bliżej" ps. autorem zasady jestem JA nakryła mnie dziś peleryna pesymizmu a jakże pożegnanie lata i słodkie śliwki, czy tylko śliwki są słodkie? czy muszą? czy zapach wiatru dziś w Jego włosach. Do tego jutro poniedziałek Odpowiedz Link
censorship Re: żegnanie Lata 02.09.07, 15:43 felerynka napisała: > > ps. autorem zasady jestem JA > Czy jesteś też właścicielką praw autorskich? Odpowiedz Link
pitole.trolle Re: żegnanie Lata 02.09.07, 16:00 censorship napisała: > felerynka napisała: > > > > > ps. autorem zasady jestem JA > > > > Czy jesteś też właścicielką praw autorskich? a także czy jesteś właścicielką śliwek, jego włosów i poniedziałku? Odpowiedz Link
avventura Re: żegnanie Lata 02.09.07, 19:36 przepraszam... Marzanna to na wiosnę!!!!! teraz jakas Marzena albo Jagoda... wszystko mi się poplątało.... właściwie to rzeczywiście lepiej nic ani nikogo nie topić; poza tym lato w "prawie" rozkwicie.... Odpowiedz Link
felerynka Re: żegnanie Lata 02.09.07, 19:51 dobra, Pitolle i inne Trole piekę ciasto. Pieprzę śliwki. Spacer wokół jeziora pomógł. Tra się do roboty brać, nie wolno miętkim" być, bo miętkie" asexualne jest) w tak uroczy wieczór serdecznie i śliwkowo pozdrawiam! aaa bym zapomniała poniedziałek też pieprze! a co Odpowiedz Link
felerynka Re: żegnanie Lata 03.09.07, 07:27 a nie mówiłam? u mnie leje jakby pieprzony nie był, to byłby do dupy. A tak nie jest źle) tylko mokro..ciemno Odpowiedz Link
avventura Re: żegnanie Lata 03.09.07, 10:15 ciemno ale ciepło.... a to już jest coś!!! no i jeszcze pare godzin.....i będzie ....lepiej Odpowiedz Link
censorship Nie ma już lata 03.09.07, 23:11 kot po szafach gania i szuka sobie schowanka, znak to, że jesień już przyszła. Odpowiedz Link
mamoniowa303 Re: żegnanie Lata 04.09.07, 21:55 A ja lata nie zaluje, czekam na sezon narciarski Odpowiedz Link
censorship Re: żegnanie Lata 06.09.07, 06:29 Zbliża się 7:00, a za oknem szaro-smutno. Co to będzie w listopadzie? Odpowiedz Link
avventura Re: żegnanie Lata 06.09.07, 10:33 będzie wiosenna jesień... możemy się założyć! Odpowiedz Link
censorship Re: żegnanie Lata 17.09.07, 22:09 felerynka napisała: > > jak żegnacie lato? Pożegnaliśmy. Poszło.Nie ma. Odpowiedz Link
felerynka Re: żegnanie Lata 18.09.07, 07:55 jasne że nie ma! za to grypa jest(( powinnam Was z łóżka pozdrowić a ..pozdrawiam z roboty pada pada ciemno i znowu pada ciemna kawa pozwoli dziś przetrwać dzień. Odpowiedz Link
poloeschatolo Re: żegnanie Lata 20.09.07, 13:02 censorship napisała: > felerynka napisała: > > > jak żegnacie lato? > > Pożegnaliśmy. Poszło.Nie ma. astronomiczne lato jeszcze chwilę potrwa - początek astronomicznej jesieni nastąpi 23 września o godzinie 11:51 (+/- kilka minut w zależności od miejsca pobytu). wczoraj rano w śnieznych kotłach (karkonosze) sadź pokryła niewielkim nalotem trawy. do tego sopelki lodu na gałęziach skarlałych świerków. potem sypnęło drobnym śniegiem. a na wieczór przejrzyste powietrze w którym widać było światła legnicy... w górach pewnie przez najbliższe tygodnie potrwają jeszcze jesienne podrygi. potem zima. ciekawe do kiedy... Odpowiedz Link
bonczek_hydroforgroup Spacerem po Wrocku i Piknikiem Naukowym 18.09.07, 16:38 Lato żegnam w swoje skromne imieniny w najblizszy weekend sapcerem po Wrocławiu i uczestnictwem w pikniku naukowym w parku hanki sawickiej hihihihihi Odpowiedz Link
censorship Re: Spacerem po Wrocku i Piknikiem Naukowym 20.09.07, 09:13 bonczek_hydroforgroup napisał: > Lato żegnam w swoje skromne imieniny w najblizszy weekend sapcerem > po Wrocławiu i uczestnictwem w pikniku naukowym w parku hanki > sawickiej hihihihihi Będzie to już jesienny spacerek. Odpowiedz Link