najglupszy-nick 26.09.07, 11:48 Chowam łeb pod koc. Jest gorzej niż myslisz: lewica.pl/?id=14746 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
map4 Re: Przestraszyłem się. 26.09.07, 16:32 najglupszy-nick napisał: > Chowam łeb pod koc. Jest gorzej niż myslisz: Niemcy w roku 1933 też tak zareagowali. Jak myślisz, co sądzili o swojej postawie z roku 1933 późną wiosną roku 1945 ? Odpowiedz Link
tsy Re: Przestraszyłem się. 26.09.07, 20:45 map4 napisał: > najglupszy-nick napisał: > > > Chowam łeb pod koc. Jest gorzej niż myslisz: > > Niemcy w roku 1933 też tak zareagowali. Jak myślisz, co sądzili o swojej > postawie z roku 1933 późną wiosną roku 1945 ? > Wtedy to mieli zbyt dużo problemów na głowie by sadzić cokolwiek. Co sądzili 10lat później? Jakoś nasuwają mi się "Zwierzenia klowna". Odpowiedz Link
kolejar Re: Przestraszyłem się. 26.09.07, 18:12 Pozostaje mi tylko powtórzyć najcięższą obelgę: Jarek Kaczorek to Führerek! Odpowiedz Link
pitole.trolle Re: Przestraszyłem się. 27.09.07, 19:16 kolejar napisał: > Pozostaje mi tylko powtórzyć najcięższą obelgę: Jarek Kaczorek to Führerek! Ale jako militarysta to wersja marionetkowa. Odpowiedz Link
kolejar Re: Przestraszyłem się. 27.09.07, 19:57 pitole.trolle napisał: > Ale jako militarysta to wersja marionetkowa. Kapral Adolf jako militarysta również był marionetkowy do tego stopnia, że jego pruscy generałowie & admirał chcieli się go jakoś pozbyć. Tylko byli marionetkowi politycznie, więc on ich wszystkich powykańczał - nie oni jego. Za wszystko świadczą wybitne dokonania dowódcze Adolfa na praktycznie wszystkich frontach - gdzie tylko wsadził swój palec, tam klęska była gwarantowana! Odpowiedz Link
chlorofil1 Re: Przestraszyłem się. 27.09.07, 20:02 Ciekawe czy Bracia mają za sobą jakieś przeszkolenie wojskowe tudzież czy posiadają jakieś stopnie? Odpowiedz Link
chlorofil1 Re: Przestraszyłem się. 26.09.07, 23:26 najglupszy-nick napisał: > Chowam łeb pod koc. Jest gorzej niż myslisz: > lewica.pl/?id=14746 Najgłupszy! Bądź mężczyzną. Damy radę! Ja muszę bronić Cenzurki. Pomuż mi w imię elementarnej, międzyludzkiej solidarności. Odpowiedz Link
censorship Re: Przestraszyłem się. 27.09.07, 18:23 chlorofil1 napisał: > > Najgłupszy! Bądź mężczyzną. Damy radę! Ja muszę bronić Cenzurki. Pomuż mi w imi > ę > elementarnej, międzyludzkiej solidarności. Chlorofil! Zapisałam się na kurs Kung Fu. Sponsorujesz? Odpowiedz Link