Dodaj do ulubionych

Donald Kastro :D

27.09.08, 00:00
Czyż to nie pięknie brzmi wink))
Obserwuj wątek
    • najglupszy-nick Re: Donald Kastro :D 27.09.08, 00:41
      ryko napisał:

> Czyż to nie pięknie brzmi wink))

Masz jakieś historyczne odchylenie. Donald mętno brzmi o wiele lepiej.
    • kolejar A odezwał się :D 27.09.08, 05:16
      Facet, zamiast pisać kolejne pierdoły propagandowe, racz się ustosunkować do
      sprawy Ludwik Dorn - Małgorzata Dorn-Gosiewska - Przemysław Edgar Gosiewski -
      Jaruś Kaczyński.
      • map4 Re: A odezwał się :D 27.09.08, 09:56
        kolejar napisał:

> Facet, zamiast pisać kolejne pierdoły propagandowe, racz się ustosunkować do
        > sprawy Ludwik Dorn - Małgorzata Dorn-Gosiewska - Przemysław Edgar Gosiewski -
        > Jaruś Kaczyński.

Ja się ustosunkuję. Z tego co wiem, to obywatele Gosiewski oraz Dorn żyją w
        grzechu, ponieważ porzucili poślubione w obliczu Boga w Trójcy Jedynego ("a co
        Bóg złączył człowiek niech nie rozłącza") małżonki. Dziwi mnie, że tak wierny
        tradycyjnym wartościom prezes nie pogonił obydwu grzeszników. Dziwi mnie, że
        podczas ostatniej kadencji parlamentu PiS wraz z LPR nie usunęli rozwodów z
        polskiego prawodawstwa. Ale, jak wiadomo, problemy małżeńskie nie są problemami
        prezesa, więc pewnie tak pryncypialny w innych obszarach ("zasady zobowiązują")
        prezes tu zapewne przymknął oko.
        • kolejar Re: A odezwał się :D 28.09.08, 01:05
          map4 napisał:
          [...]

Całkowicie zgadzam się z Twoją wypowiedzią "w tym temacie". Po oprostu
          dopowiedziałeś to, czego nie chciało mi się napisać już lenistwa - wszak
          czekałem tylko, aż ktoś wreszcie wejdzie na nierozerwalność Sakramentu
          Małżeństwa! I co? I co na to Ojczulek Dyrektor??? Mańka K. na stos! jako
          czarownica, a Małgorzata Dorn-Gosiewska vel Jarusiowa Kaczyńska?
          Nie, po prostu PiS pobija WSZELKIE granice skrajnej hipokryzji - mówię tak "od
          młota" do Debili Kochanych. Tak, to do Ciebie Rykusiu...
          • kolejar Tylko łapki zacierać... 28.09.08, 01:15
            ...jak się PiS samoośmiesza! To jednak nie do końca jest wesołe, gdy spojrzeć na
            poparcie dla PO, które jest prostym rezultatem tej samokompromitacji,
            przebijającej już wielokrotnie SLD. Niestety, tak jest - też w ostatnich
            wyborach oddałem głos na PO, bo i cóż było robić? Tylko, czy ludzie typu Ryka są
            zdolni do jakiejkolwiek refleksji ponad wypociny "analfabety ekonomicznego"
            Jarusia? Przecież to już całkowicie realny Szpital p.w. Przemienienia Pańskiego.
            Lutek Dorn wrogiem No 1 Partii smile
      • kolejar Ryko wciąż milczy :DDD - bua haha 29.09.08, 02:00
        Ryko czeka na instrukcje partyjne i tekst do wklejenia na temat sprawy "Dorn,
        Dorn-Gosiewska, Gosiewski, J. Kaczyński i inni". Póki co instrukcji i tekstu nie
        ma. Biedaczysko Ryko w swej bezsile nie wie, co robić. Bo i cóż robić?
    • ryko Donald Kastro, KASTRO, a może nawet CASTRO !!! 29.09.08, 10:13
      Jakoś NIKT nie odniósł się do sprawy "Donalda KASTRO"... a przyćmiewa ona słynną
      wypowiedź Ziobry o doktorze Mirosławie G. !!!

1. Wypowiedź o kazirodczym "tatusiu" była szokująca i bez żadnych wątpliwości go
      PONIŻAŁA, odbierała mu wszelką GODNOŚĆ ale i wszelkie prawa, w tym do obrony i
      sprawiedliwego sądu (cytując w końcu to "nie jest człowiek")
      2. Donek jest Premierem czyli zwierzchnikiem nie tylko Ministra Sprawiedliwości
      i Prokuratora Generalnego ale i Policji, całych "służb", urzędników ze służbą
      zdrowia na czele !!!
      3. Nie pozostawił żadnego miejsca na wątpliwości i niezależny osąd tylko SAM
      wydał wyrok.

Przy tej wypowiedzi wypowiedź Ziobry blednie i jest zupełnie nic nie znacząca...
      hehehe

MASAKRA, po prostu masakra... wykształciuchów.
      • napoj.chmielowy Re: Donald Kastro, KASTRO, a może nawet CASTRO !! 29.09.08, 11:25
        Choćbym chciał, trudno mi się z Tobą nie zgodzić. Każdy polityk, który usiłuje
        zastąpić niezawisły sąd to podejrzany typ. Która wypowiedź przyćmiewa którą?
        Obie są siebie warte jako nacisk na sądownictwo. Tusk jest przy tym
        śmieszniejszy - pomylił kazirodztwo z pedofilią.
      • kolejar Re: Donald Kastro, KASTRO, a może nawet CASTRO !! 30.09.08, 02:13
        ryko napisał:

> Jakoś NIKT nie odniósł się do sprawy "Donalda KASTRO"...

Ty się najpierw odnieś do sprawy Ludwik Dorn - Małgorzata Dorn-Gosiewska -
        Przemysław Edgar Gosiewski - Jarosław Kaczyński. PRZESTAŃ nieudolnie zamiatać
        pod dywan kompromitująco-maglowe fakty z autentycznego a publicznego życia
        Twojej Partyjki. Czyż Król nie staje się nagi?
        • map4 Re: Donald Kastro, KASTRO, a może nawet CASTRO !! 30.09.08, 03:58
          kolejar napisał:

> Ty się najpierw odnieś do sprawy Ludwik Dorn - Małgorzata Dorn-Gosiewska -
          > Przemysław Edgar Gosiewski - Jarosław Kaczyński.

Zachowujecie się jak dzieci w piaskownicy, od dawna i z zaciętością sprowadzając
          to forum na dno.

Gratuluję obu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka