kolejar Re: Niesprawiedliwość 28.03.09, 08:19 Tak? Byłoby pięknie, ale gdzie: assur lidkasms barbaan ireneusz tadeusz Gdzie? Co to za wybiórczość? Odpowiedz Link
poloeschatolo Re: Niesprawiedliwość 28.03.09, 14:32 kolejar napisał: > Tak? Byłoby pięknie, ale gdzie: > assur > lidkasms > barbaan > ireneusz tadeusz > Gdzie? Co to za wybiórczość? nie zaprosiłeś ich? cham jesteś... Odpowiedz Link
hurysa1 Re: Niesprawiedliwość 28.03.09, 16:46 kolejar napisał: > Tak? Byłoby pięknie, ale gdzie: > assur > lidkasms > barbaan > ireneusz tadeusz > Gdzie? Co to za wybiórczość? Wymienieni przez Ciebie dyskutanci nie podobają mi się, a Hankę polubiłam. Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: Niesprawiedliwość 29.03.09, 22:51 Jureek ma rację. Nic z tego nie będzie. Hanka się wymiga. Odpowiedz Link
kolejar Re: Niesprawiedliwość 30.03.09, 06:50 napoj.chmielowy napisał: > > Jureek ma rację. Nic z tego nie będzie. Hanka się wymiga. Prawda. Niektórzy podejrzewają, że Hanki w ogóle nie ma, nie ma tej reszty, a te wszystkie posty PiSowo-radiomaryjne są dziełem tej samej ręki (bo trudno powiedzieć, że głowy). Rzeczywiście, najwyraźniej w tym chodzi o pokazanie możliwie najszerszej publiczności, że Oni są i jest ich dużo. Chodzi o istnienie na scenach wielkich, a nie prowincjonalnych jak WBC. Dobrze to widać na przykładzie "spadających" wątków. Te wpisy pojawiają się tylko tam, gdzie jest duża aktywność. Nieważne czy na temat, czy nie. Jak o klopie, to napiszą, że POkrywa sedesu jest antypolska. Jak ludzie przestają pisać w jakimś wątku, to Tamci sami ze sobą dyskutować już nie potrafią - wątek umiera. Schizofrenia Belzebuba z Torunia. Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: Niesprawiedliwość 30.03.09, 07:21 Każda wiocha ma swojego głupka wioskowego, to samo jest na forum. Kiedyś darł ryja pod remizą, dzisiaj nauczony kilkunastoma latami wtłukiwania mu rozpoznawania liter, ma niebywałą okazję zaistnieć, szczególnie kiedy legitymacje mu wręczył "kompleks" Kaczyński. Odpowiedz Link
map4 Re: Niesprawiedliwość 30.03.09, 11:03 kolejar napisał: > Chodzi o istnienie > na scenach wielkich, a nie prowincjonalnych jak WBC. Wygląda na to, że kolejar ma rację. Zgłoszenia do dziś brakuje. Odpowiedz Link
kolejar Re: Niesprawiedliwość 30.03.09, 12:38 map4 napisał: > Wygląda na to, że kolejar ma rację. Zgłoszenia do dziś brakuje. To nie ja, to ten dyskutant "jureek", czy jakoś mu, z "Wrocławia" to zauważył. Odpowiedz Link
hurysa1 Re: Niesprawiedliwość 31.03.09, 18:24 Dałam jej ostatnią szansę. Przestaję wierzyć, że to Góralka. Coraz bardziej wydaje mi się Ceprówną... Odpowiedz Link
kolejar Re: Niesprawiedliwość 31.03.09, 23:52 Czytałem kolejny post Hurysy na "Wrocławiu". Hurysa próbuje walczyć z beznadzieją. Hanka to ceprówna z Torunia, co słucha tylko Bacy - Ojca Dyrcia Tadeusza CssR. Jak nie kazał na WBC być jaj, to nie będzie! Dyskusje są skazane na niepowodzenie. Trzeba przetrwać. Odpowiedz Link
map4 Re: Zaprosiłam. 01.04.09, 09:32 hurysa1 napisała: > > Hankę Góralkę. > przyjąłem Hankę na WBC. Witaj zatem ! Odpowiedz Link
najglupszy-nick Re: Zaprosiłam. 01.04.09, 10:19 map4 napisał: > > przyjąłem Hankę na WBC. > > Witaj zatem ! > 01.04 Odpowiedz Link
hanka_goralka Witam Prima Aprilisowo 01.04.09, 12:28 ha haaaaaa to nie prima aprilis ! Witam ciepło ! Odpowiedz Link
kolejar Re: Witam Prima Aprilisowo 01.04.09, 18:59 Jestem zszokowany. Tego się nie spodziewałem. Będą niechybnie niezłe jaja. Czekam i mam nadzieję, że skrycie będę mógł się podelektować górnolotnymi dyskusjami. Nie chcę włączać się już w polit-dyskusje. Tylko o kolei i może coś o Bogu? Odpowiedz Link