Dodaj do ulubionych

urodziny...

16.03.16, 22:17
dziś urodziny obchodził wasz Wójt, "najlepszy" jakiego mieliśmy w Raszynie... a czemu tak uważam? Bo żaden z poprzednich nie zrobił tyle dla Raszyna co on... Bo kto powiedzcie z raszyna wygonił:
NEPOTYZM...
KOLESIOSTWO...
CHAMSTWO...
OBŁUDĘ...
KURESTWO...
który pozyskał tyle kasy co on dla Raszyna z Unii Europejskiej...
który własnymi rękoma budował CKM(R)... i CENTRUM MEDYCZNE... który był za budową pomnika ks. Jerzego Popiełuszki... kto przekonał do siebie tyluż radnych...
no nie ma drugiego takiego i już (motyla noga) nie będzie...
może ktoś przyłączy się z życzeniami...? Czekam...
Obserwuj wątek
    • sekler Re: urodziny... 17.03.16, 10:37
      normalnie jak widzę ten tłok do życzeń dla waszego Wójta to aż jest mi trudno uwierzyć w te 60% poparcia co osiągnął w wyborach ostatnich. Czyżby w całym Raszynie był tylko jeden taki co to dobrze mu życzy? Liczyłem też powiem wam po cichu, że będzie jakaś niespodzianka w CKM(R) a tu cisza... Panie Zaręba co jest... nie lubią już pana?
    • nowynaforum_raszyn Re: urodziny... 17.03.16, 15:51
      Ja szczerze życzę zdrowia Panie Wójcie Andrzeju Wiesławie! Przyda się jak zacznie Pan ponosić konsekwencje swoich bezprawnych działań ( np zwalnianie ludzi z pracy ). Mam nadzieję, że sądy zaczną orzekać nie po pana myślismile Jak sobie zsumuje ile krzywdy wespół z Kucharskim, Świąder, Lechańskimi, Smolichami wyrządził pan uczciwym ludziom to mi się inne życzenia cisną... Ale, że urodziny raz w roku to sobie i panu dziś daruję.
      • sekler Re: urodziny... 17.03.16, 16:21
        hmm no właśnie ale jak koleżanka naszego Wójta pani Broszka nie podpisze wyroku Trybunału Konstytucyjnego to będzie to otwarta furtka w procesie w którym bierze udział jak piszesz Zaręba oraz pozostali. Wtedy można śmiało wstać i na słowa sędziego powiedzić - przepraszam ale pana opinia mnie nie interesuje... - tak więc chcąc nie chcąc może się okazać iż w/w uda się wywinąć wymiarowi sprawiedliwości... Nowy na forum jak rozumiem to w związku z urodzinami się Wójtwi udało no ale dziś już po urodzinach więc można śmiało powiedzieć co się myśli
      • sekler Re: urodziny... 18.03.16, 14:01
        ludzie... nie macie Boga w sercu!!!??? Jak na wybory w du*ę całować to jest was 60% a jak pożyczyć człowiekowi czegoś dobrego to cisza. Wiem ktoś powie, że na forum nie ma co... nikt (czytaj Zaręba) nie czyta, a tu byście się zdziwili, a w/w by sie miło zrobiło. W roku wyborczym przypomnę 2014 pełno było tu polemiki. No cóż panie TW Zaręba musi pan z życzeniami poczekać jeszcze dwa lata w 2018 sam pan zobaczy ilu będzie i co panu życzyło... Ja w gratisie dorzucę by dał pan radę przejść w tym ścisku (999.999) ludzi całą trasę. A żeby później np jakiś Kucharski nie straszył pana sasinem w toalecie raszyńskiego magistratu to radzę sobie jakąś fotkę zrobić w tym ścisku będzie to dowód na przyszłość lojalki przed kolegami z PiS-u...
        pamięta pan jacy potrafią być okrutni jak pan im przywiózł propozycję startu Tomasza P. (byłego radnego) a musiał pan jego kandydaturę wrzucic do niszczarki bo oni mieli swego "lepszego" od Tomasza P. Nie warto więc 10-go leżeć z browarem przed TVPiS i śmiać się z wędrowiczków trzeba iść bo kolega Błaszczak może być bardzo zły... Jedno zdjęcie i jest pan kryty (tylko bez skojarzeń)...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka