Dodaj do ulubionych

nasza strefa raszyn

23.05.18, 20:43
Też dostaliście taką gazetkę do swoich skrzynek?

Jak można było się domyślać, wygląda na to że Iwan zechce ponownie stanąć w szranki z Andrzejem.

Za to koperek lubię w każdej postaci i gdybym mieszkał w tamtej części Raszynia, to oddałbym swój głos smile

Sęku, to kto z waszego obozu jeszcze wystartuje? Daj głos, po co zgadywać i zagryzać paznokcie z niecierpliwości...
Obserwuj wątek
    • sekler Re: nasza strefa raszyn 25.05.18, 21:57
      kowalski jasiek a mnie skąd o tym wiedzieć na Boga... Bóg raczy wiedzieć kto będzie startował. Ale wierz mi, że tak jak przepowiedziałem 8 wygranch konkursów w Gminie Raszyn oczywiście "wygranych uczciwie" tak dziś ci mówię, że Iwicki zwany Iwanem nie będzie startował i możemy się założyć o co chcesz ale od 10.000 pln-ów z górę. Oczywiście nie będzie stratował na wójta, więc Zaremba może odetchnąć. Poza tym co ci się Jasiek nie podoba w gazecie, jest super... taka grzeczna, spokojna nie atakująca Zaremby bynajmnej więc nie jest gazetą polityczną. A co do koperku to dobrze, że mi przypomniałeś jutro chyba zrobię młode ziemnaiczki z w/w koperkiem i... z siadłym młeczkiem jak coś zapraszam. Nie jestem taki bym się z bliźnim nie podzielił nie jestem z PiS-u... Taqk więc na 16.00 (wiesz gdzie mieszkam) dobry obiadek no i przy stole pogadamy o tym i o tamtym... no i bynajmniej nie będziesz zagryzał paznokci smile
      • kowalskich.jasiek Re: nasza strefa raszyn 01.06.18, 16:21
        Jak nie Iwan, to pewnie Klima albo ludowy Emil smile
        • sekler Re: nasza strefa raszyn 03.06.18, 17:56
          no to trafiłeś... a kogo byś polecał Klimę czy Ludowego Emila?
          • kowalskich.jasiek Re: nasza strefa raszyn 03.06.18, 23:50
            Emil za młody. Sportowa Kasia wygra wybory ale dopiero te w 2022. Musi jeszcze trochę nabrać doświadczenia i zaufania mazowieckiego pisu. Tegoroczne wybory są dla Zaręby.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka