Dodaj do ulubionych

wyniki wyborow

27.11.06, 09:47
Iwicki Piotr - głosów 3947
Rajkowski Janusz Stanisław – głosow 4427

(źródło: Państwowa Komisja Wyborcza)
Obserwuj wątek
    • syrena21 Re: wyniki wyborow 29.11.06, 00:09
      przekupieni wyborcy w Dawidach, Grocholicach i innych wsiach!!! to maja byc
      uczciwe wybory??????!!!!!!! mam gdzies taka gmine. banda oszustow!!! nie moge
      na pana patrzec - panie Rajkowski!!! OBRZYDLIWE !!! zycze panu wszystkiego co
      najgorsze!
      • raszyniak1 Re: wyniki wyborow 29.11.06, 06:20
        A ja uważam, że w Dawidach i okolicznych wsiach ludzie mieli dość traktowania
        ich jak 5 koło u wozu. Pan Piotr Iwicki przegrał, bo nie dbał o wsie. Właśnie
        na tym polega demokracja.
      • patrzacy.z.boku Re: wyniki wyborow 29.11.06, 12:48
        syrena21 napisała:

> przekupieni wyborcy w Dawidach, Grocholicach i innych wsiach!!! to maja byc
        > uczciwe wybory??????!!!!!!! mam gdzies taka gmine. banda oszustow!!! nie moge
        > na pana patrzec - panie Rajkowski!!! OBRZYDLIWE !!! zycze panu wszystkiego co
        > najgorsze!

-----

*tylko zyczysz,czy posuniesz sie krok naprzod i zastosujesz radioaktywny polon?
        • kabaniarz Re: wyniki wyborow 01.12.06, 22:41
          syrena, ależ ty jesteś tępa istota, porównaj wyniki w okręgach, co to jest za
          róźnica 40kilka czy 100 głosów w okrędy z którego poszło głosować 1200? umiesz
          liczyć to sie po"ł"ucz, matmy, zaległości można odrobić, na naukę nigdy nie
          jest za późno....
          • jolka_g Re: wyniki wyborow 01.12.06, 22:55
            kabaniarz nie irytuj sie.czasy syrenek juz mineły.Te co zostały to już
            zabytki./najlepiej wyglądają po renowacji!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka