pssot_nick 27.11.06, 09:47 Iwicki Piotr - głosów 3947 Rajkowski Janusz Stanisław – głosow 4427 (źródło: Państwowa Komisja Wyborcza) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
syrena21 Re: wyniki wyborow 29.11.06, 00:09 przekupieni wyborcy w Dawidach, Grocholicach i innych wsiach!!! to maja byc uczciwe wybory??????!!!!!!! mam gdzies taka gmine. banda oszustow!!! nie moge na pana patrzec - panie Rajkowski!!! OBRZYDLIWE !!! zycze panu wszystkiego co najgorsze! Odpowiedz Link
raszyniak1 Re: wyniki wyborow 29.11.06, 06:20 A ja uważam, że w Dawidach i okolicznych wsiach ludzie mieli dość traktowania ich jak 5 koło u wozu. Pan Piotr Iwicki przegrał, bo nie dbał o wsie. Właśnie na tym polega demokracja. Odpowiedz Link
patrzacy.z.boku Re: wyniki wyborow 29.11.06, 12:48 syrena21 napisała: > przekupieni wyborcy w Dawidach, Grocholicach i innych wsiach!!! to maja byc > uczciwe wybory??????!!!!!!! mam gdzies taka gmine. banda oszustow!!! nie moge > na pana patrzec - panie Rajkowski!!! OBRZYDLIWE !!! zycze panu wszystkiego co > najgorsze! ----- *tylko zyczysz,czy posuniesz sie krok naprzod i zastosujesz radioaktywny polon? Odpowiedz Link
kabaniarz Re: wyniki wyborow 01.12.06, 22:41 syrena, ależ ty jesteś tępa istota, porównaj wyniki w okręgach, co to jest za róźnica 40kilka czy 100 głosów w okrędy z którego poszło głosować 1200? umiesz liczyć to sie po"ł"ucz, matmy, zaległości można odrobić, na naukę nigdy nie jest za późno.... Odpowiedz Link
jolka_g Re: wyniki wyborow 01.12.06, 22:55 kabaniarz nie irytuj sie.czasy syrenek juz mineły.Te co zostały to już zabytki./najlepiej wyglądają po renowacji! Odpowiedz Link