myalgan Re: O WSZYSTKIM 24.09.08, 04:48 ja powoli wracam moj komp juz podlaczony zaraz lepiej sie czuje chociaz i tak mam go na kilka chwil i to tak wczesnie rano bo potem juz zaczyna sie klutnia kto kiedy ile i w co gra tak to jest w czasie deszczu dzieci sie nudza pozdrawiam i czekam na ogrom waszych wpisow an Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 10.10.08, 02:23 jak obiecalam jestem wczoraj wybralam sie na rowerku na dzialke no jakies 500 metrów i mam dosc pedałowania jednak przezwyciezam bol i brak sil powoli ale do celu dotarlam mm mm ulga moja kochana działkowa ławeczka spocona jak szczur siadam odpoczywam ale jakas radosc mnie ogarnia po 3 miesiącach (tak mniej więcej bo się juz pogubiłam) powoli wycieram pot z czola przebieram się i powoli sobie wymyślam co tu robic zeby sie nie narobić olśnienie kupa galezi do spalenia no to mam robotę rozpalilam ognisko i tak dokladalam galazek przez 3 godzinki zeby ogien nie zgasl no i zrobilo sie pozno to dopalilam resztki po dobrej dzialkowej kawusi wrocilam zmeczona ale zadowolona do domku zaluje ze w czasie brania abx nie lazilam na ta dzialke zawsze by się cos zrobiło choćby tej kawy napiło obiecalam sobie ze do konca ladnych jesiennych dni bede jezdzic na dzialeczke i cos dzialac cholewcia dach kapie w altance ale na to juz nie mam sil w tym roku oj nie tak sil jak forsy na material na pokrycie dachu tak wiec jeszcze przez zime musi dach wytrzymac tak wiec pochwalilam sie moimi osiagnieciami jakimi bylo wyjście z domu i zrobienie czegokolwiek dzieki ze dotarlas do tego momentu pozdrawiam cie serdecznie an Odpowiedz Link
ewax100 Re: O WSZYSTKIM 11.10.08, 11:52 TYlko trzeba najpierw założyc konto ale to jest krótko. Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 13.10.08, 06:32 czesc ewus bylam zobaczylam odhaczylam kometarz wystawilam rzeczywiscie masz swietna reke pozdrawiam an Odpowiedz Link
gosia_biedrona Re: O WSZYSTKIM 13.10.08, 08:27 Ewa byłam widziała i oddałam głos bo obrazy super na klasie też widziałam piękne Odpowiedz Link
ewax100 Re: O WSZYSTKIM 13.10.08, 10:53 Dzięki Aniu:)) Na Ciebie zawsze można liczyć:)) Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 19.10.08, 15:37 pisze do stalych forumowiczek i tych co wpadaja na chwile nasza kolezanka nazwala nas kedys malym klanikiem byla w bledzie to forum jest otwarte dla wszystkich mozecie wpadac i zostac im nas wiecej tym lepiej bo tak jak czytam to zglaszalo sie kilka nowych dziewczyn a i chlopcy tez sie trfiali ale na chwile dlaczego zostancie pomozemy pogadamy @""""@ ( *o*,) (@)-"-(@) (@) (@) ... pozdrawiam i czekam an Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 25.10.08, 05:40 czesc jutro z okazji zmiany czasu na zimowy spimy cala godzine dluzej eh co ja biedna bede robic tak byla 3;00 teraz bedzie 2;00 ja to sie mam hm jakos przezimuje pozdrawiam milego weekendu dluzszego o godzine an Odpowiedz Link
jagoda85 Re: O WSZYSTKIM 25.10.08, 19:02 Dla mnie dobrze, bo ostatnio śpię długo i nie chce mi się wstawać. Może nareszcie się wyśpię, bo niezależnie od tego jak długo śpię to chętnie pospałabym jeszcze dłużej. Odpowiedz Link
gosia_biedrona Re: O WSZYSTKIM 25.10.08, 19:22 nio ja ten czas na pewno jakoś spożytkuje tym bardziej że mam męża w domciu dziś cały dzień i cała noc hihi bo później niestety znowu pracuje Odpowiedz Link
jagoda85 Re: O WSZYSTKIM 26.10.08, 11:43 Aniu, może dam ci trochę mojego snu. Ja śpię nieprzytomnie, aż jestem zła, nawet kawa wypita poźno, prawie w nocy nic nie daje, padam i nie wiem co się dzieje wokół mnie. Koszmar i tak źle i tak niedobrze. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 28.10.08, 02:53 czesc juz oczywiście nie spie od jakiejś godziny chce sie pochwalic ze jak tylko rodzinka sie wybyczy zabieram sie za ten remont co go zaczynam juz drugi miesiąc i nie mogę sie zabrać w sobie dzis zaczynam od malowania futryn w drzwiach wejsciowych bo dalismy nowe drzwi i kolor taki wiśniowy nie bardzo pasuje do futryn koloru niebieskiego tak od tylu zaczne ale jakos kolejnosc tak pasuje troche poniszczyli ci fachowcy i musze dziureczki zacemetowac w scianach potem chyba powoli wezmiemy sie za te plytki w pokoju(nareszczie) z moim tepem to do wigilii zdazymy(chyba) Odpowiedz Link
ewax100 Re: O WSZYSTKIM 28.10.08, 15:33 Aniu to Ty strasznie się męczysz jak budzisz sie tak wczesnie i spac nie możesz? ale Ty w dzień nie śpisz przypadkiem? jak ja czasem sie prześpię choć raczej sie to nie zdarza to też nie mogę spać.Skoro się zabierasz za remont o rozumiem ,że lepiej się czujesz czy tak?:))Podziwiam bo to cieżkie robotya położenie płytek to takie męskie.Jak Ty dasz radę?:))Pozdrawiam Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 28.10.08, 17:28 ewax100 napisała: > Aniu to Ty strasznie się męczysz jak budzisz sie tak > wczesnie i spac nie możesz? ale Ty w dzień nie śpisz > przypadkiem? jak ja czasem sie prześpię choć raczej > sie to nie zdarza to też nie mogę spać.Skoro się > zabierasz za remont o rozumiem ,że lepiej się czujesz > czy tak?:))Podziwiam bo to cieżkie robotya położenie > płytek to takie męskie.Jak Ty dasz radę?:))Pozdrawiam ===================================================================== ewus dzieki ze sie martwisz chyba czuje sie lepiej bo coraz czesciej mysle o jakims zajeciu ramy w drzwiach pomalowane uszczelki naklejone drzwi juz gotowe nooo taka meska robota kladzenie plytek nie wiem co za roznica kto je kladzie babeczka czy chlop wazne zeby fajnie wygladaly do pomocy mam wsparcie rodziny pomoga jak umia klasc plytki nauczylam sie z ksiazki zrob to sam nooo dostalam kiedys na urodziny zamiast kwiatka i o wiele lepszym prezentem sie okazala wszystko dfa sie zrobic tylko trzeba chciec no i miec sily te ostatnie i tak mnie zawodza w najmniej oczekiwanym momecie a co do spanka tak posypiam kiedy tylko moge zeby nie pasc na twarz to jest silniejsze o demnie nawet na siedząco zasne i musze bo nie dala bym rady do wieczora dosiedzieć mama mi zawsze mowila tak po nocach wstajesz to chyba piekarzem zostaniesz no i wygadała tylko zdrówko nie pozwala na robote w piekarni (wiadomo piekarz wstaje pierwszy)i tak mi zostalo do dzis i coraz zadziej robie z tego problem nie ma czasu sie martwić się kiedy sie da i ile sie da mam rentę i moge sobie na to pozwolić pozdrawiam an Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 31.10.08, 04:04 czesc dzis zaczynam remont hm przenosze meble dalej sie zobaczy trzeba sie czyms zajac bo ida smutne dni i bedzie mi ciezko an Odpowiedz Link
ewax100 Re: O WSZYSTKIM 31.10.08, 17:19 No jasne że to wszytsko jedno kto kładzie płytki tyle że tym większy podziw dla Ciebie:)) wiem jaka to robta bo kiedyś też kładłam z mężem:)) życzę powodzenia i wytrwałości w remocie :))Pozdrawiam Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 01.11.08, 02:42 ewax100 napisała: > No jasne że to wszytsko jedno kto kładzie płytki tyle > że tym większy podziw dla Ciebie:)) wiem jaka to robta > bo kiedyś też kładłam z mężem:)) życzę powodzenia i > wytrwałości w remocie :))Pozdrawiam ===================================================================== dzieki pozdrawiam an Odpowiedz Link
gosia_biedrona Re: O WSZYSTKIM 01.11.08, 08:37 Aniu ja miałam firmę co robiła mi remont ale sprzątanie było na mojej głowie,wiem że dasz radę ja ledwo dałam ale dałam a dziś w szczególny dzień,pełen wspomnień o bliskich co już odeszli wszystkim jest ciężko a tobie pewnie bardziej ale pamiętaj ja jestem z tobą myślami Odpowiedz Link
ewax100 Re: O WSZYSTKIM 01.11.08, 10:24 Wiecie co? gdy nasila sie depresja-nerwy bardzo osłabiają człowieka.Mam doła strasznego -nie bez powodu i czuję się bardzo żle.Wszystko boli-stawy mięśnie,głowa,jest słabo. Stan psychiczny ma bardzo wielki wpływ na te bóle i ogólne samopoczucie.A tu jeszcze dzisiejeszy dzień taki smutny.Pozdrawiam Wszystkich ciepło:)) Odpowiedz Link
boncia1-1 Re: O WSZYSTKIM 01.11.08, 18:20 wpadł mi w ręce taki oto poradnik w którym bardzo dużo piszą o fibromyalgii : www.minikiosk.pl/index.php?p905,poradnik-uzdrawiacza jezeli nie macie do niego dostępu to skseruje te strony na których jest na temat. pozdrawiam Odpowiedz Link
ewax100 Re: O WSZYSTKIM 03.11.08, 10:59 Podziele się z Wami czymś w co sama uwierzyć nie mogę bo doznałam szoku.Chodzi o wczorajsze święto. Jedna moja kolezanka która jest za granicą prosiła i sama chciałam żebym zaopiekowała się grobem jej rodziców jako że brat jej mieszka gdzieindziej i grób jest zaniedbany.I faktycznie tak było-trwa i chwasty po pas,zadnego kwiatka.Zrobiłam tam porzadek.Wyobrazcie sobie że wczoraj wszystko co kilka dni temu było tam postawione piękne kwiaty takie duże chryzantemy-taki stroik i kwiaty w wazonach,kawiaty wkopane,znicze wszystko co moje zniknęło.Nie był to złodziej bo wyrzucono tylko moje znicze a takie wcześniejsze zostały. W głowie mi się nie miesci jak można tak złośliwie zrobić?Kto wyrzuca z grobów cokolwiek tylko dlatego że to nie moje,że ktoś zaopiekowal sie opuszczonycm grobem.To brak szacunku dla osoby zmarłej.Wzamian za to chyba brat postawił tam kwiaty żywe i w doniczce.Nie wiem co mogło mu przeszkadzać co przeszkadzałoby żeby tych kwiatów było więcej tym bardziej że te żywe zaraz zwiedną a sztuczne byłby dłużej.Nie wiem kto to zrobił ale na pewno nie złodziej tylko ktos złośliwie.I bądż tu dobrym dla kogoś:)) Na groby u moich rodziców tez ktoś przyniósł kwiaty znicze to miałabym wyrzucic bo nie moje? Ludzie jednak są dziwni i potrafią zaskakiwać szkoda że nie w dobrym znaczeniu. Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 04.11.08, 05:22 ewo nawet nie ma slow ktorymi mozna wyrazic to co ludzie potrafią zrobic i nie tylko na grobach ale wszedzie gdzie sie nie obrócisz Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 04.11.08, 05:38 ok chwali pieta wrocila wzielam sie za ten remont oczywiscie nie zaczelo sie od polozenia plytek tylko od renowacji scian powoli powoli zrobie wszystkie na cycuś bo pod starymi tapetami widniala jeszcze pomaranczowa farba kredowa (ale swinstwo) ten kolor to w nocy mi sie snil drapac musze to tynku bo tak wzarta jet ta farba wczoraj oczywiscie przesadzilam i wszystko bardziej boli ale wiem ze czy cos robie czy sie lenie boli to nie ma co czekac na cud bo zima minie a ja bede stac w miejscu do lekarza nie pojde chyba ze mnie na kogutku wywioza tak sie nie dam musze remont dokonczyc jak skoncze sciany to powoli bede brac sie za te plytki no i jeszcze sie pochwale kupilismy nowe meble ale fajowe jak je poskladam juz po remoncie to wrzuce fotki z moich wypocin no to sie pochwalilam malo bedzie mnie tu bo jak wstaje to juz zabieram sie do roboty (cichej bo sasiedzi jeszcze spia) no i przepraszam ze malo bedzie mnie w waszych watkach ale jak mam robotę to tylko na niej sie potrafie skupic wiecie to taka przypadlosc dodatkowa w boreliozie pozdrawiam oj ale popisałam poskładajcie sobie to do kupy bo rozkojarzona jestem bardzo an milego dnia zycze wam mamy jesień... Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 05.11.08, 01:07 no cudnie zostala ewa i ja jejku co wy robicie ze nie macie casu tu wpadac\ nie mowcie ze czytacie bo trudno cos czytac jak nikt nic nie pisze ja juz sie wyspalam i to ja nie mam co czytac a pisac no coz co pisac jak wczoraj pisalam no moze tylko tyle ze juz cala sciana zdrapana i przygotowana do tapetowania jak przestana mnie do rana nozki tak bardzo bolec to sie wezme za ta robote no i musze ie jeszcze polozyc zeby dospac brakujace godziny w dzien nie spie bo remont w nocy bo chyba jestem przemeczona i tak mi leci noce znowu robia sie dlugie coraz dluzsze no ale jest jak jest pozdrawiam an Odpowiedz Link
gosia_biedrona Re: O WSZYSTKIM 05.11.08, 07:58 Aniu,ja też jestem tylko teraz mam mniej czasu bo uczę się na prawko,przecież jak pojedziemy latem w wasze strony to chciałabym już swoim samochodem hhihih marzenia mam ale z drugiej strony nigdy nic nie wiadomo widzę że remoncik posuwa się do przodu,my dziś z komarem będziemy zabudowywać wnękę w przedpokoju abyś mogła jak przyjedziesz powiesić kurtkę bo jak na razie to kurtki wiszą gdzie popadnie, Odpowiedz Link
ewax100 Re: O WSZYSTKIM 05.11.08, 10:42 Aniu to widze że jestes zwolenniczką tapet? i dobrze bo ja też.Jaką tapetę będziesz kładła?jaki kolor,gładkie czy z wrorem? ale Ci współczuję bo sie namęczysz bardzo. Ja jako ze zawsze miałam tapety takie zmywalne laserowe w dwóch pokojach zdjelismy je czego żałuję.Teraz sa gładzie i pomalowane ale nie ma jak tapety.Było cieplej,przytulniej i ładniej niż przy ścianach malowanych.Poza tym na tapecie nie znać każdej plamki najmniejszej,nie płowiały wcale jak malowanie bo pod obrazami jest ciemniejszy kolor no i dłużej moga służyć.Szybciej się opatrzą niż zniszczą:)) Teraz rozglądam się znów za tapetami ale trudno dobrać coś w kolorze różu.Porządne tapety sa jednak droższe.Pozdrawiam Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 05.11.08, 15:23 tapety mam najpiekniejsze na swiecie jak zakoncze remoncik to wystawie galerie mojej ciezkiej pracy na foto forum pozdrawiam zjadlam obiadek teraz chwila relaksu i do roboty a nozki bola nic nie pomaga ani siedzenie ani robota troszke tez zmeczona jestem bo co to 3 godziny snu an Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 07.11.08, 04:08 czesc to co nikt nic nie bedzie pisal bo mnie nie ma jedzen dzien (ale sobie mysle co) widac jednak cos w tym jest remoncik powoli posuwa sie do przodu (bardzo woniutko)to tak jest jak rzeczy zostaja w pomieszczeniu i tak z kazda pierdola trzeba latac od sciany do sciany no i przy zrywaniu starych tapet odpadl tynk ze sciany no to bylo skrobania a teraz tezba to uzupelnic jak juz jedno stare sie ruszy to sie tak potem wszystko rozlazi a w dodatku teraz widze jakie to dziadostwo ta wielka plyta nawet ramy drzwiowe sa zle osadzone roznica 15 cm miedzy gora a dolem a tak to wszystko po naszej mysli do swiat moze bedzie koniec nooo powaga moje tepo bledy budowlane to wszystko przesuwa sie w terminie ale jak sie podjelam to powoli bede robic pozdrawiam an prosze piszcie ja jednak nad ranem tu wpadam i nie mam zadnych wiadomosci od was Odpowiedz Link
ewax100 Re: O WSZYSTKIM 07.11.08, 11:01 No to jakie masz te tapety najpiekniejsze na świecie? Aniu Ty to sama robisz czy Ci ktos pomaga?:)) podziwiam Cię bo do takich prac trzeb amieć sporo sił:))Pozdrawiam Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 08.11.08, 04:16 ewax100 napisała: > No to jakie masz te tapety najpiekniejsze na świecie? > Aniu Ty to sama robisz czy Ci ktos pomaga?:)) > podziwiam Cię bo do takich prac trzeb amieć sporo > sił:))Pozdrawiam ===================================================================== ewo nie wiesz jak wygladaja najpiekniejsze tapety na swiecie hm jak potapetuje to wrzuce fotke taaak pomaga mi przy robocie rodzina oj tam wyniesc gruz wszyscy drapalismy sciany (to takie rodzinne spotkanie bylo pod scianami) zawsze przeciez ktos gdzies idzie siedzi przy kompie lub tv a tu to takie mile 4 osoby pod jedna sciana ze szpachelka w reku a i wczoraj przywiezli nam mebelki sosna zielona ise nazywaja kupione brw mebleznetu.pl/Retro_Sielska_atmosfera%7C__main.php?cPath=45 Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 08.11.08, 04:10 witam moze wiecie czy w poniedzialaek bedzie mozna zrobic badanie krwi bo to niby dzien przed swietem dzis juz sie nie dowiem w przychodni bo sobota i nie czynne zagapilam sie mialam zrobic badania w tym tygodniu do lekarza musze isc bo leki sie koncza i chcialam juz isc z wynikami wiem ze moge na was liczyc pozdrawiam milego weekendu an Odpowiedz Link
ezuza1 Re: O WSZYSTKIM 08.11.08, 07:11 Przepiękne te meble Aniu,nawet nie przypuszczalam ,że taki kolor produkują .pozdrawiam i milego wekeendu. Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 12.11.08, 02:23 czesc znowu nas tu malutko moze ktos pocieszy nasza biedna boncie pozdrawiam an Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 12.11.08, 02:27 remoncik bardzo powoli brnie do przodu wczoraj odchorowalam pierwsze dni remontu bez sil i radosci przelezalam caly dzien w betach dzis juz wstalam bo ile mozna spac i w dodatku kosci i miesnie bola jak nie wiem zjem jakies tablety i przejdzie dzis chce skonczyc klasc tapety(najpiekniejsze na swiecie) i zabrac sie za wylewanie posadzki na polowie pokoju zobaczymy co z tego wyniknie pozdrawiam an Odpowiedz Link
ewax100 Re: O WSZYSTKIM 12.11.08, 11:25 Aniu a jak najpierw położysz tapety a potem podłogę to nie pobrudza Ci się ściany? Nie dziwie się że wszystko Cię boli -od takiej roboty to i zdrowego zupełnie by bolało a co dopiero chorego? Pozdrawiam i podziwiam:)) Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 17.11.08, 04:55 pozdrawiam ja jestem zajeta od situ do prawie nocy to mnie tu malo ale co z wami czekam jednak rankiem tu wpadam i co widze no wlasnie nic nie widze myslalam ze komp nie wylapal ostatnich 3 dni z waszymi wpisami ale nieeee to wy cos sie ociagacie piszcie napewno jest o czym i o kim pozdrawiam an ide jeszcze na godzinke w wyreczko teraz sypiam w kuchni bo kafelki jeszcze mokre Odpowiedz Link
jolac171 Re: O WSZYSTKIM 17.11.08, 20:17 U mnie tez jest malowanko małego pokoju, bo córcia sie wyprowadziła i żyje na kocią łapę z chłopakiem. Takie czasy i takie dzieci!W wakacje były zaręczyny ale ślub, to nie wiadomo kiedy będzie. Jakoś pusto się zrobiło w domu i jak zawsze miałam dużo do roboty , tak teraz jakby nie mam co robić!Snujemy się za sobą z mężem i próbujemy się odnaleźć w nowej rzeczywistości.Niby jest fajnie, bo człowiek ma wreszcie czas dla siebie ale zaczyna się myśleć o zbliżającej sie starości i niekoniecznie cieszy nadmiar czasu wolnego. Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 19.11.08, 04:47 czesc na parkingu autka zasypane sniegiem oj zaczelo sie pozdrawiam an Odpowiedz Link
ezuza1 Re: O WSZYSTKIM 25.11.08, 08:25 hej Aniu , wpadam jak po ogień i znikam , nie przepracuj sie :) ja też remontuję -ale własny organizm -ha, ha zaliczylam jeden szpital , teraz idę "odfajkowac" drugi, wracam chyba 19 grudnia, pa. Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 27.11.08, 04:56 czesc pozdrawiam wszystkich wiecie ze mam remont wlasciwie to ja go robie to czasu mam naprawde malo komp opanowany przez ole obiecuje ze jak skoncze to zrobie szybko galerie mojego remontu (zobaczycie jaka jestem zdolna mowiac nieskromnie) a potem powroce do kazdego z osobna zeby popisac i pogadac o wszystkim narazie wybaczcie ze jestem nieaktywna jak zawsze i wszystkie pierdolki was mijaja czas czas goni pozdrawiam jeszcze raz an Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 02.12.08, 03:48 czesc remont wlasciwie skonczony to radosc ale zaraz czlowieka musi z tylu walnac w leb zeby se za wiele nie myslal moj kotek ma calkowita niewydolnosc nerek i raka i niestety dzis sie pozegnamy z nastepnym stworzeniem ktore tak kochamy -odchodzi -jak bardzo to boli ale jesli ma sie meczyc -(nie ma zadnego ratunku- tylko bol i cierpienie umieranie powolne z glodu bo rak osadzil sie tez w gardle i na podniebieniu) jestem smutna zla i zaczelo wszystko znowu bolec swiat jest okrutny an Odpowiedz Link
ewax100 Re: O WSZYSTKIM 02.12.08, 15:02 Gratuluję skończonego remontu Aniu!:)) I bardzo współczuję choroby kotka-wiem co przezywasz ale skoro taki chory to lepiej niech się nie męczy dłużej.Wiem-to straszne ake nieraz konieczne.Pozdrawiam i trzmaj się ciepło... Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 03.12.08, 03:09 dziekuje za gratulacje kacper juz sie nie meczy tyle moge dzis napisac pozdrawiam a wy piszcie prosze an Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 06.12.08, 06:11 czesc obiecane mam dosc juz dlugo nikt mnie nie namowi na takie wyczyny teraz bede lizac rany do swiat pozdrawiam milego dnia zycze duzo prezentow w ten dzien fotoforum.gazeta.pl/u/myalgan.html Odpowiedz Link
ewax100 Re: O WSZYSTKIM 06.12.08, 14:19 Alez TY sie Aniu napracowałaś-wyrazy podziwu i gratulacje.Az trudno uwierzyć że taka chora osoba tyle zrobiła:)) Oglądałam zdjęcia i widziałam ja cięzko pracowałaś:)) dodaj jeszcze jak jest obecnie.Jaki kolor jest tych Twoich płytek bo raz widziałam jasne zupełnie a raz ciemniejsze? trudno jest kupić taki kolor tapety bo ja mam tez podobny kolor.Pozdrawiam www.garnek.pl/ewax100/a Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 07.12.08, 03:38 ewax100 napisała: > Alez TY sie Aniu napracowałaś-wyrazy podziwu i > gratulacje.Az trudno uwierzyć że taka chora osoba tyle > zrobiła:)) Oglądałam zdjęcia i widziałam ja cięzko > pracowałaś:)) dodaj jeszcze jak jest obecnie.Jaki > kolor jest tych Twoich płytek bo raz widziałam jasne > zupełnie a raz ciemniejsze? trudno jest kupić taki > kolor tapety bo ja mam tez podobny kolor.Pozdrawiam > > www.garnek.pl/ewax100/a ===================================================================== wiesz twojej galerii tez nic nie brakuje oczywiscie ze czulam sie lepiej jesli tyle zdolalam zrobic tobie to moge napisac dzis padam na pysk kregoslup boli jak diabli nawet te p/b nie bardzo pomagaja i smarowanie masciami do swiat powinnam sie wykurowac i juz zasiasc do kolacji o wlasnych silach i na wlasnej pupie teraz mam dni polegiwania plytki sa mlecznoczekoladowe(chyba) tapeta kupiona 3 z rzedu w praktikerze pozdrawiam an Odpowiedz Link
jagoda85 Re: O WSZYSTKIM 06.12.08, 20:55 Oglądałam. Gratuluję, jestem pełna podziwu. Chyba jesteś już całkiem zdrowa. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 07.12.08, 03:29 jagoda85 napisała: > Oglądałam. Gratuluję, jestem pełna podziwu. Chyba jesteś już całkiem > zdrowa. Pozdrawiam. ===================================================================== = czesc przekleczalam przy tych kaflach od cholery godzin co ja pisze dni na dzis to tak kregoslup pozwala dojsc do kibelka (powoli) paluszki u rak powyginalo bylam slaba a teraz jak adrenalina sie wyrównuje to opadam zupelnie z sil ja to wiedzialam ja wiedzialam ze to odchoruje nie nazekam jednak bo jest lepiej ze zdrowkiem niz bylo np pol roku temu abx pomagaja teraz juz moge spokojnie czekac na miejsce w zakaznym na pomiat bialka w plynie mozgowordzeniowym moze bedzie lepiej pozdrawiam i dzieki za zainteresowaniean Odpowiedz Link
barbaramaczka1955 Re: O WSZYSTKIM 06.12.08, 20:56 Witaj1 Ogladałam Twoje zdjęcia .az nie chce mi sie wierzyc że to wszystko TY .Kobiety niestety musza byc dzielne ale Ty Jestes wspaniał i odwaliłam kup.e dobrej roboty .Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 07.12.08, 03:32 barbaramaczka1955 napisała: > Witaj1 Ogladałam Twoje zdjęcia .az nie chce mi sie wierzyc że to > wszystko TY .Kobiety niestety musza byc dzielne ale Ty Jestes > wspaniał i odwaliłam kup.e dobrej roboty .Pozdrawiam serdecznie ===================================================================== dzieki szlo powoli ale do przodu wiesz tez jestem z siebie zadowolona zaczelam ja i skonczylam jak bym nie dawala rady prosilibysmy fachowca o dokonczenie tak bylo z lazienka zaczelam ale ta borelioza nie pozwolila mi na dokonczenie pracy ekipa dokonczyla i jest ok pozdrawiam an Odpowiedz Link
myalgan Re: O WSZYSTKIM 21.12.08, 05:11 to dla wszystkich ktorych niechcacy pominelam an Odpowiedz Link
boncia1-1 Re: O WSZYSTKIM 27.12.08, 20:48 Wita was po świetach i od razu sprawdzając poczte znalazłam taką wiadomość NApiszcie co wy na to - i jak chcecie napiszcie do tek babki z Ameryki a może któraś z was tez to dostała? pozdrawiam Odpowiedz Link
boncia1-1 Re: O WSZYSTKIM 27.12.08, 20:49 to ta wiadomość " Dobry wieczor, Nazywam sie Ewa Poplawska, pisze z Chicago w imieniu agencji tlumaczeniowej Corporate Translations, z glowna siedziba na 77 Hartland St., East Hartford, CT 06108. Trafilam na Pani adres przypadkowo szperajac po internecie w poszukiwaniu chorych w Polsce chorych na fibromialgie. Chcialabym sie zorientowac, czy mialaby Pani ochote wziac udzial w wypelnieniu ankiety przeznaczonej dla osob z ta wlasnie choroba. Dodam, ze za udzial w ankiecie przewidziane jest wynagrodzenie w wysokosci rownowartosci $30. Bylabym bardzo wdzieczna za odpowiedz. Bylabym rowniez wdzieczna, gdyby mogla mi Pani podac adresy innych osob z tym schorzeniem - jezeli jest to mozliwe. Lacznie potrzebuje 5 osob. Czekam na wiadomosc. Z powazaniem, Ewa Poplawska Odpowiedz Link
ewax100 Re: O WSZYSTKIM 28.12.08, 23:59 A podała Ci co jest w tej ankiecie?no dlaczego nie jesli może to komuś w czymś pomóc?to zawsze można podać coś o tej chorobie. Odpowiedz Link