elzunia25 09.08.07, 19:24 czy zna ktos z was ten lek???jak on działa, przpypisął mi go lekarz na bole, ale kazał brac tylko w beznadziejnych sytuajcjach..czy az tak jest szkodliwy/'' Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boncia1 Re: tramal/// 09.08.07, 21:49 witaj na forum! jżeli sie tu znalazłas to znaczy ze jestes sfiprowana w diagnozie lub przed. w tym foru chyba wszyscy biora tramal tylko zależy w jakich dawkach. a że jest mocny to przeczytaj w ulotce- tylko uważaj przedawkowanie jest grożne! pisz co cię do nas przywlokło i co ci jest może ci pomożemy. 3-maj się pozdrawiam Odpowiedz Link
myalgan Re: tramal/// 10.08.07, 02:13 zazywam jest ok bez niego nie moge nozkami ruszac staram sie juz teraz nie przesadzac ale mam w domku jak jest zle to biore lekarz powiedzial do uzaleznienia daleko a jak pomaga to brac (bez przesady) pozdrawiam Odpowiedz Link
zanka.2 Re: tramal/// 17.11.07, 09:40 nie wiem,czy tez nie porosze swojego neurologa o ten tramal. Odpowiedz Link
ewax100 Re: tramal/// 17.11.07, 15:39 Tramal 50w kaspsułkach mam w domu od wielu lat i biorę go gdy zawodzą inne leki np. Majamil itp.Po tramalu czułam zawsze ulge duża w bólu chciaż czasem i ten mi nie pomagał.Nie traktowałam tego leku tak na codzień tylko w skrajnych przypadkach no ale cóz bywały dni że przez kilka musiałam brać.Pozdrawiam Odpowiedz Link
myalgan Re: tramal/// 18.11.07, 03:31 zanka.2 napisała: > nie wiem,czy tez nie porosze swojego neurologa o ten tramal. ===================================================================== stowka retard jest o wiele lepsza i dlugo utrzymuje sie w organizmie pisze to z doswiadczenia chociaz niekorym moze wystarczy 50mg wogole im go mniej tym lepiej ale ja chwale sobie pocztki choroby ze stoweczka teraz juz i 50 mg mi nie potrzebne ciagle tak wogole to okazalo sie ze ja to nie jem nic przeciwbolowego od kilku dni jest tak ok pozdrawiam an Odpowiedz Link