Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

jaki rower do 600 zł

IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 11.09.06, 22:23
    Wiem że ten topic powtarzał się wielokrotnie. Chciałabym jednak prosić o
    pomoc.
    Interesuje mnie rower w cenie do 600 zł, do jazdy zarówno po mieście jak i
    lesie. Mam 165 cm wzrostu i ważę 48 kg. Jestem kobietą ;)
    Z góry dziekuję za rady
    Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • mallard Re: jaki rower do 600 zł 12.09.06, 09:56
        Gość portalu: kasia napisał(a):

Mam 165 cm wzrostu i ważę 48 kg. Jestem kobietą ;)

Nie znam faceta o imieniu Kasia... ;)
        Ale do rzeczy: Suma niezbyt wygórowana, ale myślę, że coś da się z nią zrobić.
        Wiem, że kolega kupił synowi jakiegoś Authora za mniej więcej tyle. Nie wiem,
        czy Unibike produkuje jeszcze "Trawersa", był wprawdzie droższy o 100 zł od
        kwoty, którą podałaś, ale za to full - wypas (błotniki, bagażnik, oświetlenie).
        Trochę ciężki, ale solidny (w każdym razie wystarczająco dla kobietki). Można
        też uderzyć w używane, ale z tym jak zwykle ostrożnie. Wiem też, że ludziska
        sprowadzają z "zachodu" dobre i tanie rowery. Życzę powodzenia!

Pozdro.
      • Gość: diafora Re: jaki rower do 600 zł IP: *.aplikom.com.pl 12.09.06, 11:05
        Jest dobry moment na kupno, bo zaczynają się jesienne obniżki cen. Dobry będzie
        Author, Unibike - zdecyduj tylko, czy ma być górski - 26 cali koło, czy
        trekingowy - 28 cali koło. Jeżeli nie jesteś zbyt wymagającym jeźdźcem - nie ma
        większej różnicy między modelami w tej grupie cenowej. Unikaj tylko GTIX. Zanim
        kupisz - spróbuj podnieść rower do góry - będziesz go wszak wnosić po schodach
        do domu lub sklepu - byłoby dobrze, żebyś była w stanie go nosić. Nie kupuj ram
        amortyzowanych lub w kształcie litery Y - w tej cenie to tandeta.

www.allegro.pl/16483_mtb_gorskie_.html?id=16483&hide_categories_form=0&state=0&view=gtext&order=t&listing_sel=2&listing
        _interval=7&price_from=&price_to=600&change_view=Poka%C5%
        BC&a_enum52=all&a_enum180=all

www.allegro.pl/16483_mtb_gorskie_.html?id=16483&hide_categories_form=0&state=0&view=gtext&order=t&listing_sel=2&listing
        _interval=7&price_from=&price_to=600&change_view=Poka%C5%
        BC&a_enum52=all&a_enum180=all

• Gość: foka Re: jaki rower do 600 zł IP: 82.146.247.* 15.09.06, 15:26
        www.swistak.pl/aukcje/2072849,ARKUS-Classic-MTB-GS-NOWY-KURIER-GRATIS-.html
        Ja kupilam na swistaku u tego sprzedawcy rower arkus- spytaj o inne oferty, ma
        ich mnostwo!! Mialam taki sam dylemat, jestem raczej nizszego wzrostu i chcialam
        lekki ale wygodny, o odpowiednim wygladzie rower. Ja kupilam u tego sprzedawcy
        jakies 2miesiace temu,na alledrogo tez wystawia ale tam ma drozej (prowizja)
      • Gość: diafora Re: jaki rower do 600 zł IP: *.aplikom.com.pl 20.09.06, 09:53
        www.velo.com.pl/wyprzedaz.htm
      • piusss Re: jaki rower do 600 zł 20.09.06, 21:52
        prrrrrrrrrrr...
        madafaka ale do czego? góra? dół? błoto? krawężnik? asfalt? oszczędność na
        bilecie miesięcznym? maratony xc (no nie przesadzajmy jak ma byc za 600zł)? :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka