Dodaj do ulubionych

termin u Prof Prosta II

06.05.15, 13:41
Ja również zwracam się z prośbą: jeśli ktoś zrezygnuje z terminu u Profesora to proszę dać znać. My mamy termin na koniec czerwca a zależy na aby spotkać się z Profesorem wcześniej, w maju lub w pierwszej połowie czerwca. Z góry dziękuję:)
Obserwuj wątek
    • ladybarque Re: termin u Prof Prosta II 06.05.15, 15:06
      ja sie moge zamienic z kazda z Was :) carkons@gmail.com jak pani z poprzedniego posta nie odpisze napisz do mnie i sie zamienimy
      • ald77 Re: termin u Prof Prosta II 06.05.15, 19:24
        Dziękujemy pięknie :) Mail już wysłany.
        Doszłyśmy do porozumienia z mamatosi: 26 czerwca chętnie zamienimy na 26 maja, więc teraz został nam jeszcze termin 9 lipca. Jeśli ktoś będzie chętny, aby zamienić swoją wizytę z maja/czerwca na nasz termin lipcowy to byłoby super. Trochę namieszałam, ale mam nadzieję, że wiadomo o co chodzi ;)
        Pozdrawiam.
    • rodzice_karola Re: termin u Prof Prosta II 07.05.15, 19:54
      Witam !

Mamy "do oddania" termin 21.05 godzina 14:15 u profesora Prosta.
      • ald77 Re: termin u Prof Prosta II 07.05.15, 21:16
        Super! To ja chętnie skorzystam. Możecie mi przesłać swój adres mailowy żebyśmy ustalili szczegóły i zgłosili zmianę w rejestracji? Mój adres: ald77@gazeta.pl

• dwamistery1 Re: termin u Prof Prosta II 18.05.15, 12:22
      Ja chętnie zamienię sie na wcześniejszy termin u prof Prosta - mamy na 14.08.2015 - a zalezy nam na wcześniejszej wizycie - inny specjalista stwierdził u syna zaćmę obuoczną i chcemy jak najszybciej skonsultować u profwesora.
      • ald77 Re: termin u Prof Prosta II 20.05.15, 11:18
        Cześć,
        Podaj mi swój adres mailowy lub napisz na ald77@gazeta.pl. Prawdopodobnie będziemy zwalniać termin w drugim tygodniu czerwca.
        • dwamistery1 Re: termin u Prof Prosta II 20.05.15, 13:46
          Bardzo Ci dziękuję, napisałam na prywatny.
          pozdrawiam serdecznie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka