mamafranka2 13.04.10, 08:51 Wczoraj się dowiedziałam, w dniu pogrzebu, chciałam się dostać na kontrol w IO ale się nie dostałam. Straszna wiadomość, bo to nieoceniona strata. To jakieś fatum. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nasturcia Re: odszedł prof. Ruka 13.04.10, 20:27 Podpisuję się pod Twoimi słowami, był wielkim specjalistą, szczególnie od mięsaków. Mojego brata też konsultował. Brat jest jednym z tych, którzy wbrew wszelkiej logice powinien już nie żyć, a nie dosyć że żyje, to ma się dobrze, cieszy się życiem i zaraża chęcią do życia. Mam nadzieję, że lekarze, których wyuczył dr Ruka będą godnymi jego następcami. Niech spoczywa w pokoju. Nasturcia Odpowiedz Link
elusia.5 Re: do mamafranka2 14.04.10, 13:02 Osobiście nie znałam dr,ale słyszałam o nim wiele,wiele dobrego. Moniko,dawno się nie odzywałaś,a ja o Tobie często myślę.Napisz m- aila,co u Ciebie nowego? Odpowiedz Link
betty-7 Re: odszedł prof. Ruka 14.04.10, 14:49 Kilkakrotnie miałam z nim kontakt jak leczyłam się w KNTMiK. Moim lekarzem prowadzącym był ktoś inny, ale tozawsze docent podejmował ostateczne decyzje dot. "strategii leczenia". Doc. Ruka-konkretny, stanowczy, czasami władczy. Duża strata dla pacjentów i świata nauki. Odpowiedz Link