20.04.10, 19:48
Poszukuje prywatnej kliniki onkologicznej w Wawie ,ktora ma podpisana umowe z
NFZ ..Mozecie jakos pomoc? Moze znacie jakies...
Obserwuj wątek
    • mama.rozy Re: Pilne.. 20.04.10, 21:34
      chyba najszybciej to wpisz w google i wyszukaj.powodzenia.
    • princess_arabella Re: Pilne.. 21.04.10, 19:51
      Próbowalam... nic nie moge znalesc wiec pomyslalam ze ktos tutaj pomoze..sama tu
      nieraz pomagalam innym dawalam tel adresy.. Wize jednak ze cos ciezko tu uzyskac
      pomoc...
      • olkaw-wa Re: Pilne.. 21.04.10, 20:13
        W szpitalu na Madalińskiego wykonują operacje onkologiczne ale jest
        to szpital państwowy.
        Jeśli chodzi o warunki i lekarzy to mają bardzo wysoki poziom.
        Napisz ewentualnie o jaką operację chodzi, jak chcesz pisz na pocztę.
        • princess_arabella Re: Pilne.. 22.04.10, 08:31
          Chodzi o operacje piersi..
          • mania60 Re: Pilne.. 22.04.10, 08:39
            Witaj
            Prywatny szpital onkologiczny jest w Wieliszewie, to trochę ponad 20 km od Warszawy (kierunek - Legionowo). Musisz wpisać w google i dowiedzieć się coś bliżej. Wiem tylko tyle, że mają świetne wyposażenie, ale nie wiem jak z NFZ. Powodzenia. mania
            • olkaw-wa Re: Pilne.. 22.04.10, 08:57
              Jeśli o to chodzi to jak najbardziej polecam.
              Napiszę do Ciebie na pocztę.
    • habibi606 Re: Pilne.. 22.04.10, 16:12
      Maju, czy sprawa dotyczy Twojej osoby? Przepraszam, że pytam w tym wątku, ale jak czuje się twoja koleżanka ( ta o której mi kiedyś wspominałas)?
      • princess_arabella Re: Pilne.. 22.04.10, 19:33
        nie nie absolutnie nie chodzi o mnie.. Ktos mnie poprosil z rodziny zeby to
        ustalic. Moja kolezanka w zasadzie bez zmian,miala ostatnio tomografie i mowi ze
        bez zmian,we wrzesniu beda 3 lata jak zyje z przezutem! Jak u taty Twojego?
      • princess_arabella Re: Pilne.. 04.05.10, 13:54
        Habibi napisz co u Twojego taty bo niepokoje sie tak zamilklas!
        • habibi606 Re: Pilne.. 05.05.10, 13:20
          Tata ogólnie ok. Czuje sie normalnie i normalnie też funkcjonuje. Czasami wydaje mi się, ze ten lekarz wszystkiego nam nie chce powiedzieć. Ostatnio na usg powiedział , ze jest ok tylko blizna po termoablacji powiększyła się o 5 mm ( miała 45 mm a teraz ma ok. 55mm ) z tym, że nie ma w niej żadnych naczyń krwionośnych więc nie mamy się martwić. Kazał tym razem przyjść za 2 miesiące czyli ok. 10 czerwca. Nie wiem co o tym wszystkim mysleć. Czasami wole wogóle o tym nie myśleć. A czy ta twoja koleżanka zaczęła cośbrać, ze te zmiany nagle przestały rosnąć, bo to aż zaskakujące, tym bardziej , że kiedyś wspominałaś , ze zaczęła jej wzrastać bilirubina?
          • princess_arabella Re: Pilne.. 05.05.10, 15:02
            Moja znajoma w bardzo cięzkim stanie lezy w szpitalu... Nie chce narazie pisac
            wiecej..
            • habibi606 Re: Pilne.. 07.05.10, 10:14
              O Boże, myślałam, ze u niej to wszystko się zatrzymało po tym jak mi napisałaś, że zmiany nie rosną.
              Napisz proszę jak tylko będzie coś wiadomo.
              Mimo wszystko trzymam za nia kciuki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka