princess_arabella 20.04.10, 19:48 Poszukuje prywatnej kliniki onkologicznej w Wawie ,ktora ma podpisana umowe z NFZ ..Mozecie jakos pomoc? Moze znacie jakies... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama.rozy Re: Pilne.. 20.04.10, 21:34 chyba najszybciej to wpisz w google i wyszukaj.powodzenia. Odpowiedz Link
princess_arabella Re: Pilne.. 21.04.10, 19:51 Próbowalam... nic nie moge znalesc wiec pomyslalam ze ktos tutaj pomoze..sama tu nieraz pomagalam innym dawalam tel adresy.. Wize jednak ze cos ciezko tu uzyskac pomoc... Odpowiedz Link
olkaw-wa Re: Pilne.. 21.04.10, 20:13 W szpitalu na Madalińskiego wykonują operacje onkologiczne ale jest to szpital państwowy. Jeśli chodzi o warunki i lekarzy to mają bardzo wysoki poziom. Napisz ewentualnie o jaką operację chodzi, jak chcesz pisz na pocztę. Odpowiedz Link
mania60 Re: Pilne.. 22.04.10, 08:39 Witaj Prywatny szpital onkologiczny jest w Wieliszewie, to trochę ponad 20 km od Warszawy (kierunek - Legionowo). Musisz wpisać w google i dowiedzieć się coś bliżej. Wiem tylko tyle, że mają świetne wyposażenie, ale nie wiem jak z NFZ. Powodzenia. mania Odpowiedz Link
olkaw-wa Re: Pilne.. 22.04.10, 08:57 Jeśli o to chodzi to jak najbardziej polecam. Napiszę do Ciebie na pocztę. Odpowiedz Link
habibi606 Re: Pilne.. 22.04.10, 16:12 Maju, czy sprawa dotyczy Twojej osoby? Przepraszam, że pytam w tym wątku, ale jak czuje się twoja koleżanka ( ta o której mi kiedyś wspominałas)? Odpowiedz Link
princess_arabella Re: Pilne.. 22.04.10, 19:33 nie nie absolutnie nie chodzi o mnie.. Ktos mnie poprosil z rodziny zeby to ustalic. Moja kolezanka w zasadzie bez zmian,miala ostatnio tomografie i mowi ze bez zmian,we wrzesniu beda 3 lata jak zyje z przezutem! Jak u taty Twojego? Odpowiedz Link
princess_arabella Re: Pilne.. 04.05.10, 13:54 Habibi napisz co u Twojego taty bo niepokoje sie tak zamilklas! Odpowiedz Link
habibi606 Re: Pilne.. 05.05.10, 13:20 Tata ogólnie ok. Czuje sie normalnie i normalnie też funkcjonuje. Czasami wydaje mi się, ze ten lekarz wszystkiego nam nie chce powiedzieć. Ostatnio na usg powiedział , ze jest ok tylko blizna po termoablacji powiększyła się o 5 mm ( miała 45 mm a teraz ma ok. 55mm ) z tym, że nie ma w niej żadnych naczyń krwionośnych więc nie mamy się martwić. Kazał tym razem przyjść za 2 miesiące czyli ok. 10 czerwca. Nie wiem co o tym wszystkim mysleć. Czasami wole wogóle o tym nie myśleć. A czy ta twoja koleżanka zaczęła cośbrać, ze te zmiany nagle przestały rosnąć, bo to aż zaskakujące, tym bardziej , że kiedyś wspominałaś , ze zaczęła jej wzrastać bilirubina? Odpowiedz Link
princess_arabella Re: Pilne.. 05.05.10, 15:02 Moja znajoma w bardzo cięzkim stanie lezy w szpitalu... Nie chce narazie pisac wiecej.. Odpowiedz Link
habibi606 Re: Pilne.. 07.05.10, 10:14 O Boże, myślałam, ze u niej to wszystko się zatrzymało po tym jak mi napisałaś, że zmiany nie rosną. Napisz proszę jak tylko będzie coś wiadomo. Mimo wszystko trzymam za nia kciuki. Odpowiedz Link