20.06.11, 10:25
Dorotko, dobrze pamiętam, że w tym tygodniu masz tk?
Pamiętaj, że czekam na wieści o wyniku choć mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze :)

Mam jeszcze pytanie techniczne, bo w CO ciągle są jakieś zmiany...
Ile przed badaniem trzeba być w CO?
Normalnie trzeba się zarejestrować ale już nie idzie się do gabinetu lekarskiego tylko od razu na tk?
Mam badanie 13 lipca...
Obserwuj wątek
    • mama.rozy Re: mama.rozy 20.06.11, 13:56
      mam w srodę
      chyba nie trzeba sie rejestrowac dodatkowo,rano najpierw na pobranie krwi,a potem tam do tych pań przy tk-ale zapytam ich o rejestrację.muszą byc tak,żeby krew mi pobrali na 2h przed tk,czyli tak ok.8,bo mam badanie o 11.
      wizytę mam potem w następny poniedziałek,dam znac jak było
      • ammazuko_powrot Re: mama.rozy 20.06.11, 15:00
        Hmm, ja kreatyninę i mocznik mam zrobić sobie u siebie w przychodni i z wynikiem przyjechać do CO.

Tak sobie myślę, że jak się nie zarejestrujemy to nie będzie nas w systemie i nie będą mogli zrobić badań...
        Ostatnio musiałam się normalnie zarejestrować do swojego gabinetu chociaż tam nie szłam..
        Będę wdzięczna jak podzielisz się nowymi info po swojej wizycie:)
        • mama.rozy Re: mama.rozy 20.06.11, 16:36
          ja zawsze najpierw ide na pobranie,dopiero potem do rejestracji...
          jakbym robiła odwrotnie,to musiałabym tak koczowac pod budynkeim,bo ostatnio jak wylosowałam numerek to czekałam 4h na dotarcie do okienka:)
          • ammazuko_powrot Re: mama.rozy 20.06.11, 18:22
            ja też tak robię:)
            Ale jak masz się zgłosić do gabinetu to w rejestracji widzą w systemie, że miałaś wyznaczony termin a zarejestrowanie się jest jakby potwierdzeniem tego, że przyszłaś...

W każdym razie i tak mają tam niezły młyn i zamieszanko :)
            • mama.rozy Re: mama.rozy 20.06.11, 18:57
              tak,tak,po pobraniu zawsze szłam się zarejestrowac,tylko nie pamiętam,czy przy tk też
              jak mi pobiorą, to pójdę do tk zapytac,czy mam się rejestrowac i zobaczymy
              dla mnie najgorsze jest to,że do tej 11 będę bez jedzenia,nienawidze tego:(
              • ammazuko_powrot Re: mama.rozy 20.06.11, 19:34
                Bidulka...

Ja nawet się cieszę, że mogę zrobić badania u siebie, bo mniej czasu stracę w CO.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka